FIV la Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 16
bytzi spune:
llary,pe cind urmatoarea IA ?
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
jessamine spune:
BYTZI multumesc pentru raspuns
Am programare pe 05.10. La prof Sthromer am ajuns din intamplare eu am sunat sa ma programez la dr Ispasoiu pentru data de 05.10 dar este in CO pana pe 19.10 am intrebat daca ma pot programa la altcineva si m-au programat la dl prof.
Analizele hormonale ale sotului meu au iesit bine adica in limitele normale .
Nu a fost la urolog si nu a facut eco , asteptam sa vedem ce ne spun acum.
Am facut la Med New Laife analizele genetice cariotipul este ok dar microdeletiile nu stiu deoarece ne-au pierdut rezultatele . De atunci am o strangere de inima ma gandesc ca daca ceva nu este in regula cu aceasta analiza
Daca au fost cazuri in care cariotipul a fost ok si microdeletiile nu va rog sa-mi spuneti si mie
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jessamine BYTZI multumesc pentru raspuns Am programare pe 05.10. La prof Sthromer am ajuns din intamplare eu am sunat sa ma programez la dr Ispasoiu pentru data de 05.10 dar este in CO pana pe 19.10 am intrebat daca ma pot programa la altcineva si m-au programat la dl prof. Analizele hormonale ale sotului meu au iesit bine adica in limitele normale . Nu a fost la urolog si nu a facut eco , asteptam sa vedem ce ne spun acum. Am facut la Med New Laife analizele genetice cariotipul este ok dar microdeletiile nu stiu deoarece ne-au pierdut rezultatele . De atunci am o strangere de inima ma gandesc ca daca ceva nu este in regula cu aceasta analiza Daca au fost cazuri in care cariotipul a fost ok si microdeletiile nu va rog sa-mi spuneti si mie |
cum e posibil???trebuia sa te duci inapoi la ei si sa ti le faca din nou,dupa ce ca sint asa de scumpe ,mai spun ca le-a si pierdut...nu te lasa batuta mergi la ei si cere sa-i ia singe din nou pt analiza..
bafta la consultatie
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
medut spune:
Bitzy, fac tratament cu doxiciclina, primele 10 zile de la ciclu, apoi din ziua 10-21 estrofem 2 pe zi, iar din ziua 16-25 duphaston 2 pe zi. Asta pt endometrita.
llary spune:
una fetelor,
am nevoie sa ma informez.Pt ca presimt ca imi vine CM si vreau sa fac IA cu stimulare ,pt ca pama acum am facut 2 Ia fara stimulare,nereusite si dr a zis cum vreau eu sa fac .
Ce implica stimularea pt Ia ,cu ce se face si cat costa? Nu stiu cu ce se face la Sibiu, la Polisano ,daca ovulezi k ,fara stimulare,din ce zi se incepe tratamentul ,dozele si cat costa doza,daca treuie mers pt stimulare acolo in fiecare ziPoate imi rasp cele care ati facut la Polisano sb
bytzi spune:
ti-am scris la sub inseminare,hai ca-l copii aici:
llary,din pacate stimularea trebuie sa ti-o hotarasca dr
pt inceput se face cu ovamit cum au zis si fetele si se face prima eco la Sibiu in z9,schema de ovamit care o da dr Ispasoiu e din z3-pina in z7,dar cantitatea nu o stim doar dr o poate hotari 50mg sau 100mg(1 sau 2 zi),dar eu cred ca nu iti va da ovamit atit timp cit tu ai fol frumos si pe CM natural,fiindca ovamitul subtiaza endometrul si e pacat
alta stimulare mai este cu 75 ui gonal/zi adik 1fiola zi din z3 (cu asta lucreaza ei la Sibiu),prima eco se face tot in z9 si apoi din 2 in 2 zile,dar cu asta ai sansa sa ai mai multi foliculi si un endometru frumos,o fiola gonal costa 80ron parca si se face pina la 9-10 zile(9-10 fole) de stimulare ,depinde cum raspunzi,dar tu vad ca ovulezi mai devreme ,s-ar putea ca vei avea nevoie de mai putine zile de stimulare..
ar trebui sa suni sa vorbesti cu dr daca vrei sa faci stimulare si zii tu deodata ca vrei cu hormoni nu cu stimulare sintetica(ovamit/clostylbegit)
luna asta nu vei putea lua o astfel de hotarire ca dr este plecat pina pe 19 oct
daca vrei te poti programa pt o IA pe CM natural la dr Chicea,daca doamne fereste nu reusesti nici acum ,incearca si una cu stimulare
parerea mea ,mai mult de 4 IA nu-si are rostul,dar fiindca tu esti mai aproare si IA te costa mai putin de cit ma casta pe mine ai putea sa incerci si pina la sase...
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!
llary spune:
mersi Bytzi,chiar mi-a venit CM aseara
Pai tu cu cine faci FIV-ul?daca Isp e plecat?vai,vai ,iar a plecat...cine te monitorizeaza?
Oare nici maine luni ,nu e?sa-l sun sa-i zic ,macar sa-mi dea schema?
dordemunte spune:
Buna fetelor!Va urmaresc de ceva vreme dar e prima oara cind postez aici.Am fost si eu la Polisano sapt.trecuta la dr.Mutuliga.Din pacate ne-a dat sanse minime datorita teratozoospermiei sotului.Mie mi-a spus ca as avea sindromul ovarelor polichistice.Se pare ca sunt sanse mici cu inseminare dar eu dupa ce am rascolit netul de 4 zile incoace,m-am descurajat total.Spermograma e fara speranta.Voi ati facut cumva HSG la Polisano?Ah si mi-a mai zis ca sunt deja batrana.M-sm simtit matusalemica.
llary spune:
Draga mea SUS!
Si sotul meu a avut teratozoosp,la 1 Spermograma si dr a zis caci cam acolo se invarte,dar dupa tratament,fara indicatia mediculuicare a zis ca aruncam banii, si cu rabdare, el e mult mai bine.Fluctueaza, a ajuns si la normospermie.Da-i tratament naturist si o sa fie bine.respecta conditiile pt o spermograma k 3 zile abstinenta inainte de spermograma si ai sa vezi ca va ajuta D-zeu!
Da ,am facut si HSG-ul la polisano ,dr.ISpasoiu si a fost k.
Da cati ani ai? de tamp... aia a zis asa ceva.Schimba dr.Du-te ori la CHicea ori la ISpasoiu.
Cu rabdare o sa fie k.Fumeaza sotul?Daca da sa se lase...sau sa le reduca.Succes