FIV la Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza20 spune:
Buna fetelor, am fost luni la clinica....foarte frumos, mi-a lasat o impresie frumosa.Dr foarte cumsecade, ne a explicat tot riscuri, sanse, am facut o eco, mi a vazut endometrul care esra ok si un flocul super fain...dar el nu mai recnada IA din cauza trompei care saracuta e traumatizata si nu mai functioneaza la parametrii normali, si sunt sanse f mari de extrauterina. Asa ca el ne-a sfatuit sa mergem pe FIV si ne a explicat tot ce trebuie sa facem ca sa incepem procedurile. Sincer eu as incerca si aici un FIV pt ca mi a placut de dr, dar ma mai sfatuiesc si cu sotul care el e fixat pe Ungaria. Voi cand ati merg la Sibiu, unde v-ati cazat?
Pupici
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary Bytsi mersi mult! Dr m-a sfatuit sa fac pe CM natural cateva. TU ai facut 6 consecutiv? Sotul meu a zis sa nu facem luna asta inseminare ca s-a lasat de 5 zizle de tigari si poate peste 1 luna ii creste mobilitattea si motilitatea ,plus am inceput sa-i dau iar vitam si cresc sansele.D-ne da sa-l tina sa nu fumeze, are niste stari de agitatie de la lipsa tigarii... TU ce parere ai? cate IA-uri pe nat sa fac si cate pe stimulare? |
despre mesajul asta e vorba?????
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
ilary,inseminari se fac aprox 6,nu conteaza ca sint pe CM natural sau cu stimulare
e ok si pe CM natural si eu am facut primele 3 cind eram eu ok
ti-am zis de stimulare ca vei obtine mai multi foliculi=sanse mai multe dar nu ca e mai bine...
eu nu am facut 6 IA consecutiv ,fiindca nu prea am fost ok si mi-am schimbat si dr si clinica de 3 ori,ba chiar de 4 dar la Dr Dracea am facut doar stimularea si IA nu am mai facut
eu am facut 3 in 2006 pe CM natural la Giulesti,1 in 2007 cu closty la Chisinau,1 in 2008 la Polisano cu 75 ui gonal/zi si 1 in 2009 la Polisano cu closty(+inca una ratata la Polisano cu 150 ui gonal /zi),la mine a durat atit fiindca printr-e am mai facut si 3 HSG si 2 laparo si nu mai tin minte cite monitorizari fara foliculi,o duroaie de analize repetate...
dar parerea mea este mai bine sa fie cit mai aproape una de alta,daca faci pe CM natural ai putea sa le faci in 6 luni consecutiv
bafta
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
bitza,ma bucur pt tine si doamne ajuta la fiv ,oriunde ar fi
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
jessamine spune:
buna ziua
sotul meu a fost diagnosticat la giulesti mai intai cu oligoastenoteratospermie si la ultima spermograma (cu centrifugare)cu azoospermie. mentionez ca la mine analizele sunt ok
deoarece d-na dr moisa nu prea se ocupa de problema noastra ne-am hotarat sa incercam la sibiu
as vrea sa stiu daca a mai facut cineva la sibiu fiv cu icsi si biopsie testiculara si daca da cat a costat si cat a durat cu totul?
a fost cineva la dl prof.stromer ?discutia se poarta in romana sau in engleza cu translator ? cat a costat consultatia ?
suntem programati la consultatie pe 05.09 la ora 18 :30 si am emotii foarte mari
bytzi spune:
jesamine,aici pe forum nu am auzit pe nimeni facind biopsie testiculara la Sibiu,asta nu inseamna ca nu s-au facut
eu sint una din persoanele care sotul meu are azoo cu FSH f mare,am facut trat naturiste si consultatie la dr Damian (gynera)pt a face o biopsie,dar nu ni s-a dat nici o sansa cu un FSH atit de mare
am mers apoi la Sibiu la o consultatie la prof Sthromer,el ne-a zis sa incercam caci ei in Austria au avut cazuri cu FSH mare dar unde la biopsie au gasit spermatozoizi,al meu sot nu a mai vrut sa faca fiindca ne bagase prea tare dr Damian in cap ca o vom face degeaba,acum depinde de fiecare,am citit pe forum si cu FSH in limite nu au gasit nimik la biopsie
acum sa o iau pe rind:
programarea o ai pe 5.10?ca ai scris pe 5.09 si vine prof Sthromer in tara?
-eu am fost la prima consultatie la prof Sthromer si apoi am ramas pacienta lui dr Ispasoiu deoarece ni s-a parut ok si mi-a inspirat incredere acum ma pregatesc pt fiv cu el in oct
-prof Sthromer vine doar citeodata in tara
-daca stii engleza e ok poti vorbi cu el ,daca nu dr Ispasoiu va va traduce
-o biopsie la ei la clinica anul trecut in oct costa 10.mil cu internare de o zi(cu asigurare si trimitere de la medicul de familie)
-prima consultatie costa 80 ron tot anul trecut in oct dar nu cred ca s-a mai scumpit...
-un ICSI cu ET in z2-3 costa 80 mil si cu ET in z5(la blastocist)costa 90 mil
uff eterna Moisa ..nu mai zic nimik,repetati spermograma la Polisano si poate veti avea sper.pt un ICSI fara sa mai faceti biopsie
daca m-ai ai intrebari iti raspund cu placere
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
medut spune:
Buna fetele,
Eu va urmaresc din umbra. Pe scurt am facut in martie un FIV la Cluj,nereusit, apoi m-am inscris la Fiv la Giulesti, dar dupa o operatie acolo am renuntat si am ajuns in Sibiu. Sunt la Dr Chicea, deocamdata fac un tratament de pregatire a endometrului, dupa ultimul Fiv am fost diagnosticata cu Endometrita. In octombrie fac o histeroscopie de verificare a uterului si apoi ii dam bataie cu Fiv.
Sint clujeanca, dar locuiesc in Bucuresti de 2 ani.
Sper ca in octombrie sa incep sa ma injectez din nou. Poate ne intalnim pe la Clinica.
Va pup
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui medut Buna fetele, Eu va urmaresc din umbra. Pe scurt am facut in martie un FIV la Cluj,nereusit, apoi m-am inscris la Fiv la Giulesti, dar dupa o operatie acolo am renuntat si am ajuns in Sibiu. Sunt la Dr Chicea, deocamdata fac un tratament de pregatire a endometrului, dupa ultimul Fiv am fost diagnosticata cu Endometrita. In octombrie fac o histeroscopie de verificare a uterului si apoi ii dam bataie cu Fiv. Sint clujeanca, dar locuiesc in Bucuresti de 2 ani. Sper ca in octombrie sa incep sa ma injectez din nou. Poate ne intalnim pe la Clinica. Va pup Medut, viitoare posibila mamica |
medut,ce tratament faci pt pregatirea endometrului?
mult noroc la Fiv ,sa dea dumnezeu sa fie cel norocos
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
llary spune:
Cand faceam eu la Polisano Ia eram in camera cu o d-na care facea ICSI cu blastocist si areusit am aflat pt ca am luat nr de telef.pe cuv ,cu toate care am vb la Sibiu si faceau FIv au reusit