FIV la Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 14
llary spune:
Subscriu mesajului lui Bytzi.Desi 2IA pe ciclu nat nu au reusit ,ambii sunt super.Nu stiu daca se poate FIv pe C natural.
llary spune:
Bytsi cand ai facut? si cat te-a costt?
De unde stii ca are multre reusite?Ce medicamente ti-a dat sa iei?
Cat ai avut foliculul sau foliculii?Ce nr a avut sotul tau de spermatozoizi?Care sunt sansele FIV-ului pe c natural?
Cam multe intrebari,scuze ,dar tu nu ai povestit de tine si parca as incerca si eu FIV pe naturalmersi mult si scuze pt atatea intrebari
bytzi spune:
ilary sa o iau cu inceputul
-nu am facut fiv inca ,il fac in octombrie
-de reusite stiu din auzite mi-a zis si mie cineva ca la fiv are reusite
-eu fac cu donator ,sotul avind azoo cu FSH 40 ,spermatogeneza nu are loc
-fiv pe CM natural m-am sfatuit cu dr sa fac fiindca sint o 'poor responder'(nu raspund la stimulari) dar totusi fac 150 ui puregon/zi fiindca eu nu mai am folicul frumos nici pe CM natural
-tu ca sa faci fiv pe CM natural nu stiu daca ti-ar conveni sa dai atitia bani pt un folicul si sansele sint ffff mici (preturile la fiv sint pe prima pagina puse de mine) si de ce ti-e frica de stimulari???tu daca ai folicul asa frumos pe CM natural la fiv vei obtine o productie frumoasa de foliculi si poate iti va ramine si de criogenat si asa vei face si BB 2
dar eu cred ca mai merita sa faci 2 incercari
inseminari se fac 6 dupa 6 se zice ca nu mai sint sanse,eu nu am vrut sa ratez niciuna asa ca am facut 6 pina sa trec la fiv
crystyna am inteles ca nici ea nu raspunde la stimuari de aia se gindeste la fiv pe CM natural
dar la cele cu un FSH bun nu cred ca vre-un dr le va face fiv pe CM natural
te pup
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
aa inca ceva ,de ce nu incerci o inseminare cu stimulare ,iti va da o stimulare usoara de 75 ui gonal/zi si vei obtine si tu 2-3 foliculi si ai sanse multtt mai multe plus ca vei avea si un endometru frumos
am intilnit multe fete care au facut inseminari pe CM natural si nu au reusit si cind au facut stimulare au reusit
hmmm ce zici?
dumnezeu ma va ajuta
llary spune:
Bytsi mersi mult!
Dr m-a sfatuit sa fac pe CM natural cateva.
TU ai facut 6 consecutiv? Sotul meu a zis sa nu facem luna asta inseminare ca s-a lasat de 5 zizle de tigari si poate peste 1 luna ii creste mobilitattea si motilitatea ,plus am inceput sa-i dau iar vitam si cresc sansele.D-ne da sa-l tina sa nu fumeze, are niste stari de agitatie de la lipsa tigarii...
TU ce parere ai? cate IA-uri pe nat sa fac si cate pe stimulare?
bitza20 spune:
Buna fetelor, ma inscriu si eu pe listuta cu aspirante la Sibiu chiar daca nt din Suceava. La recomandarea lui Bitzy tocmai am reusit si mi-am facut o programare la dl dr. Ispasoiu, luni la ora 11:30 trebuie sa ma prezint la el.
Sunt foarte incantata, sper sa reusesc aici.
bytzi spune:
bitza,ai fost la consultatie?cum ti s-a parut?care au fost recomandarile?te asteptam cu vesti
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
ilary,eu sint ok ,pe 16 oct incep stimularea
sa ma tii la curent cu ce mai faci ,cind mai faci IA caci eu nu mai intru pe la sub inseminare,nu mai am timp ok
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct