FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ilary,eu la Sibiu nu am facut inseminare pe ciclu natural,am facut cu gonal si clostylbergit,dar am facut pe la Giulesti
pt inseminare pe CM natural te vei duce doar la monitorizari,in z9-10 si apoi cred ca va hotari cind faci inseminarea dupa dimensiunea foliculului
iti urez succes!

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Mersi de raspuns! Acu alta problema :nu stiti cat costa la Sibiu 1 inseminare pe ciclu natural ca am sunat la telefons is nu mi-a zis secretara prin telef.Va multumesc daca ma veti mai ajuta cu raspunsuri.

Mergi la inceput

o inseminare la Polisano costa 1050ron

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

mersi bytzi.succes si tie

Mergi la inceput

Nu m-am intalnit vineri,28 aug, la 5 la pOlisano-Sibiu cu vreuna dintre voi?Am vb cu o d-na din Bucuresti,urma sa mai vb ,dar am intrat imediat dupa ea la dr.Ispasoiu

Mergi la inceput

ilary,deja ai inceput monitorizarile pt IA 2?bafta iti doresc

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

bytsi draga azi fac Ia ,daca ne ajuta D-zeu!Mersi si multa sanatate si tieOare a 2-a Ia cat costa?

Mergi la inceput

pretul e acelasi oricite IA faci,bafta

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Buna fetelor! La Sibiu se face fiv+icsi pe ciclu natural? Pe care din cei 3 dr. mi-l recomandati? multumesc

Mergi la inceput

vaiii ,crystyna mai intrebat la sub FIV cindva,scuze am uitat sa-ti raspund ,eu zic sa te programezi la unul dintr-e ei si vorbesti atunci,nu stiu ce sa-ti zic,eu fac fiv pe CM natural cu dr Ispasoiu fiindca sint o 'poor responder' si alta solutie nu avem,dar nimeni nu-ti va spune pina nu vorbesti fata in fata

eu iti recomand pe dr Chicea sau dr Ispasoiu,dr Ispasoiu e mai tinar dar are f multa rabdare, eu am incredere in el si m-am impacat f bine cu el,am inteles ca in fiv are multe reusite ,dr Chicea am inteles ca e mai aglomerat ...acum sper sa-mi reuseasca fiv-ul si asa voi mai da sperate la multe fete

bafta iti doresc

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput