Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mi-am adus aminte
Alina sa ne spui si noua numarul de teledon pentru micuta SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bernixu...cum e pana la urma cu sponsorizarea si premiile si zeciuiala la stat din premii?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
am vazut poze cu Tudor delfin rasfatzat la gradi, alpinisti de exceptie Stefan si Robert (mi s-a facut un dor de munte...) Daca am uitat pe cineva aruncati ici un link.

Multumim!
Dar sa stii ca eu astept link de la tine, ca mi-i asa un dor de Veveritzi...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatzaaaaaaaaaaaa!
Gagici,ma ocup de aranjarea intalnirii,doar sa-mi spuneti cate doriti si la ce ora.Daca vreti ,fac rezervarea mai devreme,dar eu ajung in jur de 13:15!
Ana,e minunat sa ne putem vedea maine.
Cumatra,te bagi?

Am ramas restanta cu neshte poze de cand am fost nasha!
bagati un oki acilisha:

http://picasaweb.google.com/Mihnutz/Nasa27092008Sucevitza#

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cuscra,vrei bataitza?Huh?
Treci si ia un mare de la gineri-tu sa-ti treaca!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Va rog sa va ganditi mai repejor cu intalnirea,sa am timp sa rezerv,da?
Pupici cu lipici!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

cuscrace nasica frumoasa si sexoasa fusei ,multumesc lui ginerica pentru pupici ,
Sa aveti o zi superba azi si sa va intalniti cat mai multe mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Alina astept si eu cu nerabdare numarul pt Sonia. Asa mi-ar fi mult mai usor sa sensibilizez anumite persoane din anturajul nostru. Felicitari pt ceea ce faci pt Sonia si Kay. Ai reusit sa le cunosti?
Suportul tau e pretios si-ti va fi recunoscut, poate macar in ceruri.

In alta ordine de idei, nu vreau sa va stric dimineata, dar am o veste nu tocmai buna de la teodoran, in continuare cititi voi

"Multumesc ca v-ati gandit la mine. Nu am mai intrat de f. mult timp pe forum, am inceput de cateva luni serviciul, si nu mai am timp de absolut nimic.
In ceea ce priveste gemenii, am pierdut sarcina la 10 saptamani, pur si simplu nu le mai batea inima, trebuia sa ma duc la eco la 12 saptamani, dar la 11 sapt m-am dus eu dinpropie initiativa, ca simteam ca ceva s-a intamplat, nu mai aveam greturi, si simteam ca s-a intamplat ceva. Si asa am aflat ca murisera, la interval de 4 zile unul de altul. Nici pana acum nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat. Dar asta e, a trebuit sa-mi vad mai departe de viata, de puiutul meu care sa- facut baiat mare....

Va pup cu drag, si sper sa-mi gasesc timp sa intru pe forum."

pt ingerasii ajunsi in ceruri. Vad ca DD aranjeaza lucrurile si intareste mamicile sa treaca peste acest gen de napasta.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Papanasho, in primul rand, imi pare rau sa aud de peripetiile din seara trecuta. Cand Tudor e agitat, e exact cum ai descris tu si e fie din cauza de dinti, fie din cauza de boala, dar de la durere, in ambele cazuri.
In al doilea rand, si Tudor are noitze. Nu sunt de la lipsa de calciu, cum se zice babeste, ci de la lovituri. Mai nou una dinte unghii arata rau tare, e si valurita.

Erina, o sa descoperi in curand ca orice poate fi un semn de boala. Dar nu trebuie sa te panichezi la fiecare lucru, trebuie doar sa fii atenta si sa iti asculti instinctul. Zilele trecute ii povesteam sotului ceva si ii ziceam ce banuiesc eu in legatura cu povestea si mi-a zis ca tinde sa creada banuiala mea ca de cele mai multe ori intuiesc foarte bine. Eu nu am asa mare incredere in instinctul meu, dar daca el are, ar trebui sa am si eu mai mare incredere, poate la fel si tu.

Mad si Teo, mersi de poveste. Trista, dar macar totul s-a terminat cu bine...ca sa spun asa.

Mad, dar ce portocalii ati fost la munte! Foarte frumos. Robert imi pare un copil tare linistit si calm.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Gata, ati si sters deja?!? Poate e mai bine asa

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Mergi la inceput