Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ioana, stai linistita, ca ai timp. Mie mi se pare ca mai e asa de mult pana la nastere...dar sa stea bebe la mami la caldurica pana la termen, ca sa fie puternica si sanatoasa.

Crisspy, sa stii ca si eu am avut aceleasi indoieli ca si tine la inceput, cand s-a pus problema sa nasc la Euroclinic.

Intre timp m-am interesat, am vazut cum e treaba si m-am decis.

1. Se nasc si copii sub 36 sapt pt ca au aparatura speciala pt asa ceva (cu ventilatie si fara ventilatie, depinde de ce ii trebuie lui bebe). Aceste aparate nu se gasesc nici la toate spitalele de stat, asa ca, tot e bine.

2. S-au nascut copii cu probleme, de ex probleme cardiace, si totul a fost ok (in plus, poti sa iti aduci in echipa medicului pe cine vrei, d ela ce specialitate vrei, in fct de afectiunea pe care o ai)

3. Exista tot timpul medic de garda pt ca Euroclinicul are proprii medici si medici cu care doar colaboreaza. Daca esti acolo, chiar daca tu ai nascut sau nasti cu un medic colaborator, esti bine ingrijita, nu se tine cont de numele medicului.

4. Din cate am inteles, exista mai multi neonatologi, dintre care o dna dr (nu i-am retinut numele) care este f buna si proceputa.

5. Ceea ce ai auzit si ai citit sunt cazuri izolate sau sunt povestite acum ceva vreme, 2-3 ani.

Daca poti sa iti permiti, mergi la Euroclinic fara probleme. Daca apar complicatii si sunt depasiti de situatie, medicii (de aici ca de altfel ca de la orice spital de stat), te trimit la un spital sau la o unitate specializata in problema respectiva.

La mamici de nov-dec, au nascut la EC acum 3 respectiv 2 zile, Alexa si BraveGirl. Intra un pic la ele si citeste povestea nasterii (Alexa) si impresii despre spital (pe blogul lui BraveGirl).

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

raluca da tot la cuza....azi ma duc la drita mea...la eco...n-am mai fost din 3 oct (sapt 23)....daca mi-au iesit analizele bune, a zis sa lasam pt sapt 30 sa vin...eu stiu? oare sa mai intreb de pe acuma de bagajelu de spital? e prea devreme?
bebelusi deci angajatorul nu mai plateste nimicaaa....ahaaaa...citisem pe net ca in pre si post natal se ia 85 % din brut si se mai scade inca un procent (un impozit mic) din acesti 85%...in rest nu se impoziteaza cu nimic altceva...as vb cu contabilu firmei zilele astea...ca sa stiu sigur io domle cati bani se dau...

uffffffff, tocmai mi-am dat seama ca mi-am uitat mapa cu analizele si carnetu de gravida acasa..
cred ca e de vina entuziasmul ca emrg la eco SI CA MAI AM DOAR CATEVA ZILE DE SCARBICI!

ioana

29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Neata burtici!

Alinuk multumesc din suflet pt informatiile pe care le-ai postat aseara....parerea mea e ca ele sunt miezul din dodoashca si ca astfel de lucruri tre sa citim noi burticutele pe aici...nu alte lucruri care se scriu uneori pe aici( aici sunt rea si crizata pt ca antiteza este mult prea mare)

Iar despre clipul pe care l-ati facut voi fetele din odiseea ian-feb 2007, ai reusit sa ma faci sa plang de fericire.....am plans aseara si am plans si azi dimineata cand l-am vizionat iar. Ati fost o gasca de mamici minunate!
Esti o scumpa si meriti un lan intreg de
Oare ajung florile pe care le-am pus? Eu zic ca nu...asa ca mai pun vreo doua

32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mvb esti tu o dragutza si o sensibila

Sa stii ca meritul realizarii acelor materiale + filmuletz nu imi apartine in intregime. Experiente prin care au trecut prietenele mele mamici de la nasterea primului meu copilash (printre care si eu) si prin care ....trec toate proaspetele mamici (desi poate sa ni se para ca ..numai noua ni se intampla un lucrur sau altul...)
Sper sa foloseasca tutror celor care au rabdare si disponibilitate sa accepte aceste experiente.
Daca roata a fost inventata o data..nu e bine sa profitam de asta!?

Nu scriu ft des, dar atunci cand intervin prefer mesaje mai consistente... si asta nu pt ca as fi vreo nevorbareatza.... hahaaaa nuuuu...ci pt ca timpul meu e ft pretios si prefer sa fiu prezenta si sa nu pierd nimik din varsta frumoasa a lui Teo...a inceput sa vorbeasca acum... si din bucuriile alaturi de fanmilie si prieteni

Cu mare drag am impartasit cu voi din experientele traite nu demult de mine

zi faina sa aveti..si poate reusim sa organizam o intalnire pana nastem

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

ROXANAZcbhestia cu dormitu' am uitat-o ,ce sa fac...stii tu,lucrurile urate se uita rapid...cat despre slabit ,poate sa fie si retentia,chiar daca beau precum 2 camile siameze...
LEDI m-as bucura sa fii priceput cantarul ca ,daca mai exagereaza,o sa faca un zbor fortat pe geam!....

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 27+Mihai Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ioana,se ia intr-adevar 85% din brut,dupa ce se plateste CASS-ul de 9%.Insa,cel mai bine te poate ajuta cineva care lucreaza in domeniu si eventual are si un program de contabilitate ca-i mai simplu asa.

Gata,va pup,ma duc sa fac mancare ca am gasit in sfarsit ce voiam...

Flo,cand pleci la Sinaia?Iti zic de pe acum vacanta placuta si linistita.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

floricicopovestea alexei E DE CITIT SI LA NEPOTI! e tare de tot....deja parca eram io legata in sala de nasteri si-mi faceau mie cezariana, atat de realist e povestit...
sigur...eu voi naste in un spital de stat...la Iasi sincer nu stiu sa fie clinici particulare gen Euroclinic...nu va fi rezerva de o persoana, nu va fi nici un butonel magic langa pat, nu stiu exact cat de amabile vor fi asistentele, nu cred ca tatal va putea alerga pe holuri cu bebelu...

citeam zilele trecute de "maruntisul" pe care tre sa-l ai in buzunar pt asistente si infirmiere...la o cezariana poti sta si 5 zile in spital....inmultit cu 3 ture de asistente si infiemiere....cate un set pentru mama si unu pt bebe.........
da noi sa fim sanatosi....
si bine ca s-a dat legea cu indemnizatia mamelor!

P.S.: CITISEM CA SE VA MARI ALOCATIA PT COPII DE LA ANU...

ioana

29+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

ROXANAZcbhestia cu dormitu' am uitat-o ,ce sa fac...stii tu,lucrurile urate se uita rapid...cat despre slabit ,poate sa fie si retentia,chiar daca beau precum 2 camile siameze...

da, stiu.....natura asta!! . bine ca bei multa apa, asta e de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

fetele, cand am deschis subiectul nou am pus cele 2 link-uri de la alinuk la linku-uri utile' link 5 si link6 Despre nastere-before and after
Despre bebelushi

axis, trb sa te loghezi ca membru IANFeb09 si poti face modif pe listuta sau deschide subiect nou. Daca vrei iti trimit parola pe PM.

Revin dupa ce il culc pe Stef. Am fost azi la inot, i-a placut ff mult. Dar efortul plus lipsa de somn la amiaza il fac sa fie marait. Asa ca azi nani la aceeasi ora cu gainile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

ioana - ce anume vrei sa stii de bagajel?? poate te pot ajuta cu ceva! Am 2 prietene f bune care au nascut acolo...

33+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 7 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

pai zi tot ce stii, ralucutzo!
is maniaca dupa facut liste!

ioana

29+

puiutza mica

Mergi la inceput