Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Hello!
Intru si eu repejor ca trebuie sa fug la o intalnire.
crisspoliss multumesc de intrebare, nu stau la pat, vin la serviciu dar am program scurt, adica la 3 am plecat acasa. Acasa incerc sa ma odihnesc cat mai mult, dar nu prea imi iese. Adica eu ma intind in pat si as sta numai intinsa, dar ma toto ridic ba sa fac ceva de papa pentru don`soara, ba sa o duc la WC, ba sa ii dau un obiect cazut cine stie pe unde si la care nu ajunge, ba sa ii umplu cana cu apa, etc.
Cu gradinita ... am lipsit 2 saptamani cand a fost in spital/consemnata in casa, apoi am dus-o 3 zile saptamana trecuta si de atunci e iar acasa bolnava.
Aseara a dus-o sotul la engleza (pe Ioana, desigur) si am avut si eu 2 ore libereee, m-am asezat in pat cu o revista Marie Claire si am profitat din plin de unul dintre putinele momente de relaxare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
crisspy spune:
Neata fetele,
Suntem si noi prezenti la apel, un pic mai tarziu, ca mai si muncim intre timp. M-am cam saturat de munca, insa din pacate la mine in firma nu prea se practica concediul
Hai ca mi-ati facut pofta de ciorbitza de oase, cand vin de la munca incerc sa fac si eu ... Sper sa se faca repede ca eu ajung pe la 7 acasa ... si o sa mor de pofta
Fetele care ajungeti azi pe la targ da-ti de veste ce e pe acolo ...
Flowerbee mersi frumos pentru toate aceste informatii, m-ai mai linistit un pic. O sa citesc cu siguranta experienta lui Brave girl.
O zi buna la toata lumea
Crisspy 26 sapt Razvan Andrei
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 voi vorbiti de targ de bebe - eu visez sa imi cumpar farduri si haine stramte stramte pe talie!!! cat se da la un botez acuma? 32+ cu Stefan Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png AMR 6 SAPTAMANI |
Si eu tot la asta visez
Noi am dat la botezul fetitei unui coleg 800 RON acum 2 saptamani.
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 si eu am avut o noapte cumplita - centrala a mers de nebuna, era super cald (si avem termostat...) si face zgomot ca de cascada, cristi a sforait, asta mic m-a boxat - da ce-s io? pana cand? da chiar - e normal sa miste copilul non stop? ca nu cred ca doarme 6 ore pe zi adunat 32+ cu Stefan Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png AMR 6 SAPTAMANI |
Tot asa se misca si Ioana mea. Si la fel a ramas, n-are stare nicio clipa si doarme putin-putin.
Ioana la 3 ani
bebelusi spune:
Si al meu la fel de vioi e, nu sta deloc toata ziua, eu cred ca face revolutie ceva in burtica la mine
Sa va uitati la pozicile mele cele noiiiiiiiiiiiiii. Le-am pus pecontul comun
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
bee distractie placuta la munte!
lisa cum e cu viza mamei?
Pana la urma livreaza Gap in Ro. sau nu?
Ioana la 3 ani
bebelusi spune:
800 de lei la botez, dar ce prieten bogatan ai draga mea. In Sibiu dai la nunta 600-700 hai cel mult 800....la botez din cate stiu eu se da mai putin ...
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ioanara23 spune:
mai, bebele meu e cam cumintel....adica joaca calusarii pe vezica mea...da mai si doarme...mai ales noaptea nu se trezeste decat daca merg la baie...uf...o fi bine? sa trec pe lista si asta s-o intreb pe doct....
v-am zis...maniaca dupa liste
cred ca si la nastre o sa-mi fac o lista cu pasii....si o sa intreb din cand in cand daca se urmeaza cu strictete!
ioana
29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
Naty spune:
citat din mesajul lui bebelusi 800 de lei la botez, dar ce prieten bogatan ai draga mea. In Sibiu dai la nunta 600-700 hai cel mult 800....la botez din cate stiu eu se da mai putin ... 29+ Vlad Mihai "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Nu e bogatan ...cam asa se da in Bucuresti la botez, in jur de 300 RON de om. Noi i-am dat 400 RON/persoana caci mi-e tare drag, e chiar un om deosebit care sare sa te ajute oricand.
Ioana la 3 ani