Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
http://www.mustela.fr/fr/main.html#/conseils/toilette
Da-ti play in partea dreapta, este in legatura cu igiena bebelusului
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cristi_2003 spune:
chiar ca si la noi la nunta nu multi au dat 800 de lei.
33+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

yashy spune:
Patricia, tare frumoasa esti!! De fapt... sunt verde-inchis
de invidie ca esti atat de slaba si frumoasa!!
Pupici multi! Sa pui si pe picasa pozele, sa fie toate intr-un loc!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
27+ 
obraznicatura lu' mami
RalucaAlexa spune:
Pai sa vedem...
nu prea le-am centralizat nici eu...
Pt bebe - nu hainute, dar trebe pampersi, pleduri de schimbat (de unica folosinta) - c-o sa-l schimbi pe pat si sa nu vina direct in contact cu lenjerica, hainute pt cand il scoti din spital (astea poate sa le aduca sotzu mai tarziu), bepanten (pt funduletz), nu stiu sigur daca trebuie alcool alb si Baneocin pudra pt buric (eu o sa le iau cu mine), servetele umede pt curatat copil cand il schimbi.
pt tine - tampoane, vata, fasa sterila, garmastan pt sani (sau am inteles ca e foarte buna si lanolina de la Bbbb.... iar am uitat cum se numeste firma - revenim cu completari), sutien de alaptat, chiltzoi vreo 6 perechi (vreau sa-mi iau eu - stau 3 zile in spital * 2/ zi, daca vrei sa nasti prin cezariana stai mai mult), halat, slapi de baie (musai), gel de dus, sampon, periuta, pasta de dinti, pieptan, prosop, solutie de iod (pt epiziotomie daca e cazul), calmante (fetele ziceau de supozitoare cu Diclofenac - sper ca n-am gresit din nou denumirea - nu ma pricep la farmaceutice si basta) - la asta inca ma mai gandesc - nu stiu daca au sau nu contraindicatii dar oricum e bine sa ai ceva calmante la tine care sa stii ca le poti lua in caz de nevoie, apa si ceva de papa, nu stiu inca daca sa-mi iau pompa cu mine sau nu, anyway, poate sa mi-o aduca sotzu daca e nevoie.
Daca mai stie cineva ceva, sunt completari de facut sau modificari - va rog! E compusa pe loc din memorie... Promit sa mai revin si eu cu completari!
33+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 7 saptamani!!!!!!
Naty spune:
Apropos de nunti/botezuri - tocmai am aflat ca in martie sunt nasa, se insoara varu-miu. O sa fiu grasa, fara chef de petreceri si fara bani 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
31+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Ce mai faceti? Eu stau mereu in casa, nu am cum sa ies afara, pentru ca nu are cine sa aiba grija de bunica, ma cheama mereu sa stau cu ea, sa-mi povesteasca, trebuie sa-i aduc aminte unde e, ce a facut ieri, ce zi e azi si tot asa... Si sa nu uit sa-i dau medicamentele si de mancare... Am si schimbat-o de Pampers odata, fac practica, desi am de la fratele meu... E mai greu cu batranii decat cu copiii, mai greu de manevrat, de curatat, de pus Pampers nou... Si personal calificat pentru asa ceva nu se gaseste, prea putina lume se baga, matusa cauta de nu stiu cand...
Acum, avand in vedere ca AMR 4 saptamani, ma ajutati cu niste sfaturi, please?
Stiu de lista de la inceput, am vazut si ca unele dintre voi inca sunt prinse cu cumparaturile, insa eu am o rugaminte:
Imi puteti spune care sunt lucrurile absolut minime de care are nevoie bebelusul, la spital si imediat ce venim acasa? Efectiv minime, pentru ca nu am de unde sa ma intind, financiar vorbind... De asemenea, care sunt lucurile minime de care voi avea eu nevoie, la spital si pe urma, cand venim acasa?
Intreb pentru ca vin Sarbatorile si se pare ca voi ramane singura in casa o perioada, nu mult, dar oricum, restul lumii fiind plecata la schi. Ceea ce inseamna ca nu voi putea isi nici pana la magazinul din colt, ca nu voi avea cu cine sa las bebelina. Nu stiu daca tatal ei va veni sa o vada, nu stiu cand va veni si cat va sta pe aici. Deci va fi naspa, dar va trebui sa ma descurc, nu am ce face.
Multumesc mult pentru sfaturi. Nu va intindeti cu lista pentru mine, ca ma faceti sa depasesc bugetul si... din parti, Maria Ta... 
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Carmen_Marieta spune:
salutare burticutze,
Noi iar cam ametiti, cred ca de la ceai..
, off se pare ca nu pot sa beau decat de tei... de abia astept sa ajung la un hipermarket sa-mi iau cafea decofeinizata.
Bebelusi superbe pozele...
fetele care merg azi la targ sa ne spuneti si noua care este situatia pe acolo.
Pentru asta 

Roxana la Giulesti voi naste pana la urma, nu ma mai iau dupa una-alta. Multumesc, 

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
26+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Iris2002 spune:
Buna dimineata, mamici
,
Eu chiar nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, la servici sedinte dupa sedinte, explicatii cu legatura la dosarele pe care le dau din mana citeva luni... parca nu mai reusesc sa termin ce imi propun, in fiecare zi.
Am citit ce ati scris despre toata cosmeticaria de spital, sunt asa de norocoasa ca eu am toate obiectele astea (lenjerie intima de unica folosinta, "scutecele" acela imens impermeabil care se foloseste in ultimele saptamini de sarcina, pe pat, bandaje imense, samd) in "cadoul" primit de la asigurare... asa ca nu trebuie sa alerg dupa ele, inclusiv clema pt buricel de puiut e acolo, spirt medicinal, scutece pt inceput, o jucarie de plus, body, etc...
Pana nu uit, scutecele acelea impermeabile nu le aruncati, daca aveti nefolosite, eu am folosit cand pe la 8 luni Francesca a avut diaree. O lasam in funduletul gol cu scutec Pampers sub ea si inca unul din acela pe covoras... a fost singura data cand a avut probleme din acestea, din fericire, doctorul a zis sa o lasam cat mai aerisita si asta a fost solutia pentru noi. Altfel trebuia schimbat copilul la 20 minute
, si asa era usor de pastrat pielea ei sensibila curatica.
Bun venit, Axis!
Restul fetelor ma bucur ca sunteti bine (inafara de micile inconveniente ale sarcinii
).
va pup
bebelusi spune:
Yashy multumesc mult de tot, esti o draguta

Nu stiu sa le pun pe picaso
...
Naty nu te stresa ca o sa fii frumoasa, exista atatea modele de rochite care ne avantajeaza........si eu o sa fiu nasa dar in august..
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
propunere pentru odiseea scutecelor:
cum va suna stelute de ianuarie februarie?
mie imi place steluta pt ca eu lui bb ii zic mereu ca el e steluta norocoasa a lui mami si tati ![]()