Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelusi spune:
Ledi draga mea gasesti in orice supermarket. Eu iau din Interex ca e la 2 metri de casa mea...
Fetele care fac cumparaturi sa va prezentati la raport cu ce ati cumparat
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
viorella spune:
neatza fetelor1
interesant subiect "mancare" asa de dimineata.si eu ma gandeam sa fac azi o ciorba de oase si niste placinte cu mere.astept sa vina o prietena la mine sa ma ajute,nu ca eu n-as putea singura,dar asa nu ma plictisesc singura in bucatarie.
Axis bine ai venit!
fetelor poate e vreuna dintre voi care stie cum se calculeaza concediul medical,vreo formula ceva.de cateva zile ma tot chinui sa gasesc pe cineva sa m-ajute si n-am nicio sansa.
!
31+
lavini spune:
Axis, Ada, bine ati venit la odisee!Va asteptam mai des!
Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)
flowerbee spune:
Neata fetelor,
Am citit si eu ce ati mai discutat ieri si multe chestii mi-au folosit f mult.
Eu ieri am incheiat ziua cu un spectacol magistral de plans pentru ca aseara mi-a pus capac rautatea cuiva din familie care nu intelege ce inseamna sa fii civilizat.
Azi deja sunt mai bine pt ca voi pleca la Sinaia.
Asteptam info de la targ.
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ioanara23 spune:
neatza burticile mele dragi!
in sfarlit mai intru si eu....uh, mai am doar sapt viitoare de venit la scarbici...deja nu imi mai gasesc locul pe scauna....m-am marit...scaunul nu ma mai inghite deloc...DA NICI EU PE EL!!!
am primit asear pachet de la soacra mea...mai, a cumparat din italia niste hainutze de am crezut ca mor aseara cu ele in brate DE DULCELE CE SUNT! cand voi avea timp le voi face pozici si le voi pune, mai mult ca sigur in concediu....
ah, nu mai pot nici eu de durerile astea! cand se ridica bebeleanu sus sub coaste m#259; iau ni#351;te dureri, ca de carcei.....iar durerile de la oasele de la bazin IS PERMANENTE! azi de dimin de la 4 m-am trezit...si m-am apucat sa ma gandesc ce mai am de cumparat pt bebe....ce trebi mai am de terminat pe la birou....sa calculez cat tre sa-mi dea pt prenatal+postnatal si sa ma gandesc oare cat are de platit sefu la contributii, daca mia are ceva de platit ca nu stiu, ca nu lucrez in domeniu...SI TOT N-AM ADORMIT!
PE DE ALTA PARTE,
raluca si mvb deci asa...nasteti la Cuza Voda?....de la colega mea care a nascut acolo in aprilie tot asa stiu ca nu ai voie cu nimic pt tine si pt bebe...doar cu niste pampersi eventual, cu o burtiera, cu tampoane si vata, unguent pt sani, unguent pt bebe, chestii de igiena...nu mai tin minte de halat si de papuci...
aaaaaaaa.....inca ceva....BAI CUM SE FAC TAMPOANELE ALEA DIN VATA CU PANSAMENT STERIL??? cata vata tre sa pui? cat pansament?
hai ca m-am lungiiiiiiiiiiiittttt!
iertati-ma...da daca tot intru asa de rar...sa compensez maica!
ioana
29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
cristi_2003 spune:
si eu am avut o noapte cumplita - centrala a mers de nebuna, era super cald (si avem termostat...) si face zgomot ca de cascada, cristi a sforait, asta mic m-a boxat - da ce-s io? pana cand?
da chiar - e normal sa miste copilul non stop? ca nu cred ca doarme 6 ore pe zi adunat
32+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI
lavini spune:
Ioana, eu nu mi-am facut tampoanele de acasa, ca nu steam cum sa le transport sa ramana “sterile”.Le faceam pe loc.Vata pui cat crezi de cuviinta, eu la lungime le faceam cat era fasa de lata(sper sa intelegi, da am zis ca nu am avut lohii abundente rau, plus ca le schimbam foarte des), la farmacie am cerut cea mai lata fasa pe care o au(da nu stiu sa iti spun in cm).Infasuram vata cam de 2-3 ori in fasa si peste ea imi puneam comprese sterile pe care aplicam Carpicon crema.Aveam grija sa nu ramana vata neacoperita de fasa, ca se lipea de taietura si era naspa senzatia cand trebuia sa o pigulesc de acolo.
Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)
ioanara23 spune:
AHAAAAAAAAAAA....deci nu e obligatoriu ca de la 1 decembrie sa ma apuc sa infasor tampoane....(idei zurlii de gravida...cica sa ma apuc din timp sa le fac, sa nu raman in urma! )
ioana
29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
cris30 - si pe mine ma mananca pielea pe burtica. E foarte uscata si mai trebuie sa se si intinda!! O dau cu crema dimineata si seara si se mai amelioreaza senzatia!
Alinuk - aproape am plans la clip! Multamim!! Si foarte utile info intr-adevar!
Alina1976 - intr-adevar e o super scula :))) Tati a zis ca o vrea numai pt el (adica s-o duca la birou!). Nu prea cred... Asa - eu as fi votat pt bulgarasi, da' fiind singura-n front e ok si fulguletzi!!!
Anuc - intr-adevar - asta-ti lipsea!! Cu calm mult calm - toate se rezolva!!
Axis - bine ai venit!
jasmi - subscriu si eu la icre fara peste :))
porumbita - budigai de unica folosinta am vazut si eu da' nu mai stiu sa-ti spun exact unde....
ledi - emotii ceva?? :))
cristi - draga mea, mai nou la botez e ca la nunta! Cel putin asa e pe-aici! Cred ca cel mai indicat e sa vorbesti cu cei cu care mergeti sa vezi cam cum se invart sumele!!
bee - da' noi cum am discutat hah??? fara nervi pls!!
Ioana - chiar ma gandeam c-ai cam tras chiulul!!! Rusinica!! Tu nu nasti tot la Cuza??
Noi raportam o noapte foarte agitata si normal, acum sunt obosita rupta!!
33+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 7 saptamani!!!!!!
bebelusi spune:
Fetelor, am pus poze noi pe contul comun, le-am facut acum 5 minute
Referitor la calculul concediului medical v-am mai zis, vorbiti cu un contabil care are un program ca e mult mai simplu. Se face media pe ultimele 6 luni, dar nu pot sa va zic cum se impoziteaza ca e mai complicat. Dupa ce intram in prenatal angajatorul nu mai plateste nimic pentru noi. Doar ne da salariul si el il recupereaza de la CAS. (se compenseaza cu plata obligatiilor salariale pentru ceilalti angajati)
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"