Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
cami ieri ne-am uitat si noi pe calendar si am vazut ca ultima data cand se pot face nunti e 15 februarie, asa ca probabil o vor amana pentru sfarsitul lui aprilie. Chiar, eu stiu ca in Saptamana Luminata nu se fac nunti, dar parca numai pana sambata. Adica duminica din Saptamana Luminata se fac, nu?

Ce calendar? Au aparut cele bisericesti pentru anul viitor? Oare il gasesc si pe net?
Sigur din 15 februarie? Pe mine ma intereseaza pentru botez. Bine, oricum ma gandeam sa il las pana dupa Paste, dar vroiam sa vad exact cand e postul.
Scuzati ignoranta, care e Saptamana Luminata?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor nu ati zis nimic daca v-ati facut ciorba de oase aseara???Eu o pun pe maica-mea sa faca in week end, abia astept

V-am zis dragelor ca mi-au aparut primele vergeturi pe sanisunt distrusa....desi ma dau cu ulei de la Eucerin zilnic....ce ma fac....stiti de ceva mai bun

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bebelusi, eu stiam de un remediu naturist pentru celulita, dar poate e de ajutor si pentru vergeturi... Alge marine uscate, cumparate de la magazinele naturiste sau de la Plafar, puse in apa pana se umfla, aplicate pe locul cu pricina, acoperite cu folie de plastic, dintr-aia pentru alimente, ca sa simti ca se incalzeste locul, si lasate asa 20 de minute...

Pe de alta parte, eu am impresia ca mi-s infundate canalele la sanul stang... Daca il strang usor pe cel drept, apar patru picaturi cat o gamalie de ac de colostru, in patru locuri diferite, ca un careu, dar la cel stang, nimic...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia mersi mult de raspuns, cred ca asa o sa fac si eu cu calciul...poate mai primesc si alte raspunsuri.

Selene mersi mult de sfaturi, o sa incerc si asta, sunt distrusachiar imi dau cu creme din prima zi de cand am aflat ca sunt insarcinata....am fost constiincioasa, am luat ce am auzit eu ca e mai bun si degeabaaaaaa

Selene, chiar vroiam sa te intreb daca ai numar de telefon de fix, sa ni-l dai si sa te sunam dupa ce nastem, daca tot nu ai prietene acolo macar sa te sunam noi si sa ne conversam, ajuta mult....

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor va pup pe toate pt incurajari si pt faptul ca sunteti alaturi de mine......nici nu stiti cat conteaza pt mine toate astea,acum ca ma simt pusa la pamant!

De maine incep sa fac Dexametazona...am de facut 4 fiole, una la 12 ore.
Am vorbit cu asistenta doctoritei de la cabinet si o sa vina ea sa mi le faca acasa.....mi-a zis ca e mai grav sa nu le fac....ele nu il deranjeaza cu nimic pe BB, ci din contra il ajuta, chiar daca nasc la 40 de sapt, iar eu le fac la 33 de sapt cate am maine.

Deja ma simt mult mai bine cu moralul si imediat o sa-i citesc lui BB o poveste din Basmele lui Petre ispirescu! stiu ca de fiecare data cand ii citesc incepe joaca

si cate un buchet mare de flori pt fiecare

MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bon, partial m-am lamurit.
"Postul Sfintelor Pa#351;ti 2009 : 02 martie - 18 aprilie 2009 (Sfintele Pasti pe 19 Aprilie 2009)"

Da' tot nu-mi e clara o chestie:
"Saptamana Luminata (19 aprilie - 25 mai 2009)"
- de ce se numeste Saptamana Luminata, daca tine o luna? sau e ceva scris gresit?

EDIT: Evident era o greseala pe site. E 19-25 aprilie 2009.

Tot la biserica trebuie sa intreb de botez, dar oricum nu cred ca botez copila mai devreme de luna mai.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

mvb ma bucur ca ti s-a imbunatatit moralul . Eu sunt sigura ca totul va fi bine cu

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

andre_ea, eu am gasit asa:

Cand NU se fac nunti:

22-28 februarie - Lasatul Secului
2 martie-18 aprilie - Postul Pastelui
19-26 aprilie - Saptamana luminata
23-28 iunie - Postul Sf. Apostoli Petru si Pavel
1-14 august - Postul Adormirii Maicii Domnului
29 august - Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul
14 septembrie - Inaltarea Sfintei Cruci
14 noiembrie-24 decembrie - Postul Craciunului
25 decembrie-6 ianuarie - intre Craciun si Boboteaza

.... despre botezuri nu scrie nimic ...

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andreea, da, au aparut calendarele. Incepand de pe 22 februarie (cand se lasa postul de carne) nu se fac nunti, iar pe 21 (sambata) e sambata mortilor. Asadar, ultima data posibila pentru nunti e duminica, 15 februarie. Nu stiu cum o fi cu botezul, dar cred ca se poate face. Eu de ex. am botezat-o pe Ioana pe 5 decembrie, in postul Craciunului. Poate ne lamureste cami mai bine.
Saptamana Luminata e saptamana de dupa Paste. Nici atunci nu se fac nunti.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Stefanial,o sa fie bine,stai linistita.Si mie mi se pare ca mai e asa putin pana imi scoate firul de la cerclaj,insa ma rog sa mai stea acolo nitel,ca e mai bine si pt el si pt mami care vrea sa manance piftii si sarmale
Haine chiar nu mi-am gasit si nu mai imi bat capul cu asta,pt ca nu va fi o petrecere,nu mai are rost sa mai investesc,ca eu mi-am mai luat haine pt acelasi eveniment si-s noi in dulap...ca au tot intervenit diverse probleme si s-a amanat.In plus,stiu cat am umblat sa-mi gasesc rochie in vara si nu gaseam..si vba aia aveam burtica micuta,acum in nici un caz nu stau sa bat magazinele ca mi-e greu,ma doare bazinul de nu mai pot..

bebelusi,eu am facut ciorbita,a iesit super buna.Am facut si niste fasole cu scarita afumata(coasta) si niste copanele la cuptor cu cartofi si legume..Pana luni nu mai vreau sa aud de gatit.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput