Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
Ciufik spune:
Partieeee!
iaca si eu pe aici
!
Mvb stai linistita ce e ok bebe-ul! Al meu la 32 sapt si 2 zile avea 1.8 Kg, deci nu e mare diferenta, plus ca ecografele aproximeaza. Pentru linistea ta poti sa mai faci o eco peste 2 sapt sa vezi cum evolueaza. hai, fruntea sus si nu stresa copchilu'.
Andre_ea ce ai facut la doc?
Cami hai sa ne luminezi cu postul...Eu as vrea pe 1 martie sa-l botez, ca tot atunci facem si 1 an de la cununia civila, dar nu-i musai. Vedem noi...Eu nu am auzit de copil racit dupa botez, are DD grija.
Fug sa mananc ca mi-e foame si revin
.
Andreea
32+, cu
Andrei
bebelusi spune:
Mvb deja ii citesti povesti??? Ce frumos!!!Sotul meu si-a luat si el cartea de Petre Ispirescu de la parinti ca sa fie pregatit pentru momentul in care ii va citi, se pare ca il pot anunta ca poate incepe de acum
. Sa stai linistita si sa nu te mai necajesti ca nu ai de ce
Noi suntem alaturi de tine
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
Ledi 

eu cred ca vin la Cta ca nu se mai poate asa! Numai bunatati faci!
Andreea
32+, cu
Andrei
bebelusi spune:
Ciufik, stai linistita ca decolez eu pe blocul tau si te iau si pe tine in drum spre Constanta....ca merg si eu la masa
ea nu ne-a invitat, dar putem merge "blatisti" ca in tinerete la chefuri

29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
din cate stiu eu restrictia nuntilor in post nu se aplica si la botezuri. noua preotii ne-au spus asta clar, ca urmare Patrick este botezat pe 19 decembrie, deci in postul Craciunului.
de aceea cred ca exista si mentiunea pe calendare "nu se fac nunti" si nu se mentioneaza nimic despre botezuri.
deliafairais spune:
mvb, park acum ca stiu ca si tu faci injectiile dexa...chiar ma gandesc serios la ele. pe ginecolog nu l-am intrebat, iar pe medicul de fam nu are rost, ca ea orice as intreba, imi raspunde evaziv... spune-mi te rog, cat te costa injectiile astea? si cum/cand se fac?
in alta ordine de idei, acum caut o varianta suplimentara pt incalzire... noi ink nu am pus centrala, si astia de la ecoterm nu fac fata cand e gerul f mare. iarna trecuta iesea abur cand respiram in casa, cu caloriferele la maxim, caci afara erau -25 gr. plus ca in martie-aprilie ei opresc de tot caldura, si totusi...afara ink e rece. cu bebe mic nu merge asa...trebuie sa aiba temperatura constanta. ma gandesc la o aeroterma (pt ca are si functie de ventilatie pt vara). daca mai e cineva in aceeasi situtie, va rog spuneti-mi si mie ce solutie ati gasit!
32+
DAVID
ioanara23 spune:
Doamneeeeeeeee ce ritm aveti la scris bre! stau de la 9 sa recuperez...scriu repede acu un mesaj, ca de nu va mutati la subect nou.....iar eu raman singulica pe aicea!
mvb poop iu mult! nu-ti face griji! fiecare bebe creste in ritmul sau! si peste tot am citit ca nu creste ca al carte: "domle azi tre sa iau 100 de grame ca asa scrie pe net sau mai stiu eu unde"...totul o sa fie bine!
am fost la eco aseara, bebele meu e cu capu in jos...de aia ma dureau coastele, ca se opintea cu funduleanu in ele! isi tinea cu amandoua manutele un piciorel si-l molfaia cu pofta...la un moment dat, cand a auzit ca discutam ce ditai cuculeanu are, s-a oprit, a pupat uterul, dupa care a trecut inapoi la molfaiala! e mai mare cu o saptamana, iar s-a decalat DPN...acum e 27.01....a, si are ,1430 grame...o fi mult, o fi putin, nus tiu....i-am vazut facultele alea bucalate de-mi venea sa i le poopacesc de numa-numa!
va poopic pe toate!
selene pt tine doi poopucei speciali! 

ioana
29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
ariya spune:
mai scrieti si voi ca ,iar ajungem pe pag2!pupici
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
28+Mihai Adrian
AMR 10 SAPTAMANI