Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor trezirea!!!Ce este asa liniste pe aici????

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
mvb - nu te necajii degeaba! In ultimele 7 saptamani de sarcina bebe isi dubleaza greutatea, deci bebe e ok! Ca sa nu mai discutam ca masuratorile la eco sunt relative. Cu o seara inainte de a se naste finuta mea ecograful arata un bebe de 3.7, 3.8 kg - cand s-a nascut (adica a doua zi) bebe avea nici mai mult nici mai putin de 4.5 kg!!! Asa ca....
just - felicitari pt bebelina!
ariya - sa le stapaniti sanatosi!
lisa - Teodora!!! Al nostru e Teodor mai are rost sa spun ceva??? (Iar Ana mi-e drag de cand lumea - si intre noi fie vorba - Vama Veche...)
Alina - frumos carucior!
cristi - PE UNDE UMBLI???????????

Ne-am masurat aseara burtica (a se citi burtoi) - avem 120 cm diametru.... Mai am un pic si-o sa fiu mai mult lata decat lunga!! :))

33+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 7 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

eu pap iaurt cu fructe si ascult roxette - must have been love
da's pe-aici

roxana

ps: dupa discutiile de ieri si alaltaieri, am mancat la icreeeeeeeeee

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Nici eu nu am inteles care-i treaba cu Clotrimazolul, pt ca nu stiu daca am candida....nu am facut nici o sectretie vaginala de curand.....am insa niste scurgeri albicioase( cremoase si uneori transparente), dar nu in fiecare zi si am inteles ca e leucoree, de altfel normala in ultimul trimestru.

Colul e inchis, pare a fi normal, insa eu tot timpul am dureri de burta.....am contractii si ma doare jos cand ma ridic din pat....parca as avea pietre de moara in burta....nu rezist sa stau in picioare mai mult de 2-3 minute.....iminenta de avort am avut de la inceput, iar acu am iminenta de nastere prematura

Dexametazona mi-a dat-o, pt ca dr. e constienta ca nasterea poate aparea oricand si vrea ca BB sa fie pregatit.....eu cu frica ca voi naste stau de la 28 de sapt, insa cu ajutorul lui Dumnezeu, iata ca am ajuns la 33 de sapt si e posibil sa ajung si la termen....numai Dumnezeu stie!

Marea mea problema e ca sunt cu moralul la pamant............imi trec prin cap numai prostii!

MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

mvb, nu iti mai fa griji pentru dexa...si eu fac de vreo doua saptamani, preventiv, si voi face, probabil, pana in luna a noua. am intrebat medicul de ce celelalte "colege" de suferinta cu cerclaj sau contractii nu fac aceste injectii si mi-a zis ca "prefera sa sufle si in iaurt" decat sa ii para rau ca nu a luat masuri la timp... nu trebuie decat sa fii optimista si cumintica. vei vedea ca nu vom avea nevoie de aceasta maturare a plamanilor lui bebe, dar...am fost pregatite pentru orice eventualitate. fruntea sus, fii barbata...mai e un pic...

Stefania

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Eu sunt adormita rau, azi noapte a facut Ioana o criza de tuse provocata de mucii pe care ii tot inghitea si am stat treaza vreo 2 ore ... nu mai stiam ce sa ii fac, i-am dat sirop, ceai cald, i-am scos mucii. Pana la urma am reusit sa ii pun niste Olytnt si a adormit.

Azi ma gandesc sa fac si eu lista pentru spital. Cert e ca nu imi voi lua camasi, data trecuta nu m-au lasat cu camasile de acasa. Dar am primit unele super curate si comode, pe care mi le schimbau de cate ori ceream asa ca nu m-am suparat.

viorella spor la cumparaturi! Sa imi spui si mie daca gasesti ceva ca sunt in aceeasi situatie.

billy luna a 9-a? Brrrr

just felicitari pentru bebelusha asa de marisoara! Sa sti ca si a mea e in pozitie de nastere de pe la 29 de saptamani. Pe de alta parte Ioana a fost in pozitia asta tot timpul (plasata jos de tot si in prezentatie craniana) si am nascut la termen.

cami ieri ne-am uitat si noi pe calendar si am vazut ca ultima data cand se pot face nunti e 15 februarie, asa ca probabil o vor amana pentru sfarsitul lui aprilie. Chiar, eu stiu ca in Saptamana Luminata nu se fac nunti, dar parca numai pana sambata. Adica duminica din Saptamana Luminata se fac, nu?

lisa felicitari pentru viza mamei!

ariya frumoasa burtica!

eli eu am iesit cu Ioana la 10 zile de la nastere si tot asa voi face si acum.

mvb nu te stresa! Si a mea a fost mica de tot si a recuperat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

´Neata, fetelor!

Am salvat mesajele voastre, multumesc mult de sfaturi, o sa le scot la imprimanta, sa le am aproape.

Despre iesitul afara, v-am spus cum e, aici se respecta indicatiile religioase, cum ca lauza nu are voie afara decat dupa ce i se citeste molitva sau molifta, iar bebe nu are voie la plimbare decat dupa botez. Asa mi-a spus matusa ca se procedeaza, eu nu stiam, si prefer sa evit orice contradictie, de data asta. Desi am zis ca tot va trebui sa ies, ca doar cine inregistreaza fata la Primarie???

jasmi, am salvat ID-ul tau, numai ca eu nu am cum sa ies la plimbare, pentru ca ma tem s-o las pe bunica singura in casa, ea mereu ma striga sa vin la ea, are nevoie de lichide, nu si le poate lua singura, de mancare, de medicamente, se deplaseaza greu, cu ajutor, cu un ochi nu vede, accidentul ala vascular a afectat-o rau de tot... Si am mai zis ca asa de greu se gaseste personal care sa vrea sa ingrijeasca batrani in asa stare de daramare si, mai ales, care au si Pampers... Normal ca nu pe gratis, dar nici pentru bani...

just, ce bebelina mare ai, sa-ti traiasca!

mvb, nu mai fi trista, bebelusul tau are vreme sa mai puna cel putin un kg...

In rest, va pup pe toate! Cu ajutorul dupa nastere, mai vedem... Cel mai tare ma tem de depresie, si inca de aia severa...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Jasmi,imi place si mie roxette.

Ma doare bazinul de nu mai pot si spatele.Ma vait mai rau decat bunica-mea,iar ca sa ma intorc de pe o parte pe alta e o adevarata provocare..Acum,tind sa cred,ca aceasta e cea mai grea perioada din sarcina si nu primul trim.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Stefanialcum mai esti?

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

ledi, sunt ... cat se poate de bine...
asa cum iti ziceam si data trecuta, cu laptopul langa mine timpul trece altfel. in afara de "tratamentul" medicamentos de rigoare (gynipral, no-spa, magne-b6, fier si elevit,zilnic, respectiv dexametazona saptamanal), si ca stau, inca, in pat (90% din zi), ma simt bine, si, cel mai important, se pare ca am moralul destul de ridicat si sunt destul de optimista. ma gandesc ca mai sunt 2 saptamani pana la mos nicolae si inca 3 pana la craciun. dupa craciun, medicul meu a zis ca imi scoate cerclajul... deci mai e un pic (ce sa zis si eu???)

tu cum mai esti? cum stai cu pregatirile pentru duminica? ti-ai gasit hainute? ...d abia astept sa va vad pozele!!!!

,
Stefania

[/quote]

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neatza fetelor! eu sunt tare nerabdatoare...azi s-ar putea sa vina comanda de pe un site de bebei, daca nu vine azi...pana luni mai e asaaa mult :(
mvb, eu nu ma pricep la tratamente, dar sincer, cred ca e f bine ca faci injectiile de maturare a plamanilor! si eu am amenintare de nastere prematura, de 2 sapt stau numai in pat...si mai am ink 5 sapt. si as fi mult mai linistita sa stiu ca in caz de ceva, bebe are plamanii dezvoltati. nu stiu daca injectiile alea au alte urmari, dar ca idee, chiar m-am gandit de multe ori sa il sun pe medic si sa ii propun sa le fac. o prietena a nascut acum 12 zile, la 32 sapt un bebe de 1,700kg. bebe nu putea sa respire (si nu imi explic de ce nu iau facut injectiile alea, ca a s-a internat cu 12 ore inainte sa nasca) si l-au pus la aparate 7 zile. acum sta in incubator doar pt caldurik, dar...ca sa ii dea drumul din spital trebuie sa ajunga la 2,100 kg, ori el are acum abia 1,600, k a scazut mult dupa nastere. cred ca daca ar fi avut plamanii maturati le-ar fi fost mult mai usor...
bebelusi, eu am facut antitetanosul, si nu m-a durut deloc atunci. dupa aceea, am simtit asa un pic de discomfort la locul respectiv, dar nu pot sa zic ca e cine stie ce...acum, banuiesc ca depinde si cine cum il face, ca orice injectie de altfel. si calciu iau, mia zis ginecolocul sa iau din sapt 32 calciu cu vit d, 10 zile, timp in care opresc fierul. cred ca e ok si efervescent, atata timp cat cantitatea de calciu e la fel. mie mia zis ca fie de 500 mg. lenjerie cu aparatoti am luat de pe net, bertoni, cu 115 ron. arata f bine, materialul nu stiu exact cum e ca ink nu a ajuns. ei zic ca e 100% bumbac satinat. mie imi suna bine...
viorella 3 prosoape de baie? daca sunt flausate si groase, cred ca ocupa f mult spatiu... eu m-am gandit sa iau doar unul mare si unul mic. daca imi trebuie mai multe, imi mai aduce sotul, ocazie cu care i le si dau pe cele murdare. nu stiu cum e in alte spitale, dar am inteles ca la noi se fura pe rupte! asa ca o sa ma limitez la strictul necesar.

32+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele!

Aryia, mersi pentru impresii de la targ. O sa incerc sa ajung si eu sambata, desi cred ca o sa fie mare imbulzeala. Aaaa, by the way, frumoasa burtica ai, pare ca nu te-ai ingrasat deloc, norocoaso!!!

Fetelor, ma emotioneaza si ma sperie in acelasi timp cand va vad ca mai aveti putin si va trebuie sa scoatem sa va incurajam. Am tot stat sa ma gandesc si am momente cand ma simt pregatita sa-l astept pe bebe, alteori mie se face o frica de nu mai pot.

Mvb, fruntea sus, nu te mai necaji. Totul o sa fie bine, o sa vezi. Daca te superi nu ii faci decat rau bebelushului si asta nu e bine pt el.

O zi frumoasa va urez

Crisspy 27 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput