Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am uitat sa va povestesc, am fost aseara in Carrefour la deschidere. Am fost foarte incantata de preturile de la lucrurile pentru copii. I-am cumparat prichindelului meu 4 bodyuri si betisoare de urechi....Am vazut niste jucarii asa de faine...

A zis una din voi ca a cumparat de la Carrefour lenjerie de pat cu aparatori la un pret bun. Imi spuneti va rog cat costa si cate piese avea sa vad daca e aceeasi pe care am vazut-o si eu aseara....si spuneti-mi si daca e de calitate....Mersi

AAaaa, am fost aseara si la idioata mea de medic de familie pe care nu o suport. Mi-a zis sa incep sa iau si calciu + D2. Oare pot lua efervescente, ca eu nu prea pot inghiti pastile....si oricum mai am de inghitit si fierul si elevitul. De asemenea mi-a zis si ea de vaccinul antitetanos ca trebuie sa il fac. E dureros????

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Ledi,

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

neatza burtici!
sunt cam adormita in dimineata asta,dar m-am trezit mai de dimineata.de o ora citesc din urma.si eu tot la "bagaj de spital" ma gandesc tot timpul pt. ca nu se stie ziua cea mare.practic nu mi-am facut bagajul, dar am un raft in sifonier unde mai imi adaug cate ceva,ma mai inspir de la voi...pana acum avem:
-2 camasi de noapte cu despicaturi in dreptul sanilor;
-3 prosoape de baie;
-1 halat;
-2 perechi sosete;
-6 perechi chiloti;
-15 buc.pampersi;
-2 pachete mari vata;
-un costumas pt bebe in care o s-o imbrac cand plecam din spital;
-periuta dinti,pasta dinti,sapun,sampon,hartie igienica;
-si urmeaza sa mai iau papuci,gel pt.bebe(cica in unele spitale iti cer).daca mai trebuie ceva,imi aduce sotul sau mama.
sper sa nu se faca mai mult de o valiza!
mvb nu te necaji pt ca nu toti bebelusii au acelasi ritm de crestere.eu am o verisoara care a nascut acum 3 zile si bebe a avut 3,350 kg,iar cand si-a facut ecografie la 34 sapt bb avea 2,100.deci a mai crescut destul de mult pana la 40 sapt si 1 zi.
in rest....sunt nerabdatoare sa-mi fac si eu ecografia de 32 sapt.cred ca o sa ma duc marti,sa vb cu dr.
pe burtici! apropo,a mea a ajuns la 103 cm,nu a mai crescut f. mult in ultimele 2 sapt.
31+

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Roxana, este un Peg Perego Pliko P3 (culoare Tango) undeva pe la 1300 RON. www.voinicel.ro/magazin/carucior-pliko-completo-p-976.html?osCsid=f6a3ad966d1ad751369824ddb4b18495" target="_blank">http://www.voinicel.ro/magazin/carucior-pliko-completo-p-976.html?osCsid=f6a3ad966d1ad751369824ddb4b18495

Cami, KIDEX-ul este mult mai frumos si mai mare ca Baby Expo. In primul rand ca vin si multe alte firme care nu vin la Baby Expo si multe din strainatate. Eu de abia astept. Este undeva la inceputul lui decembrie...parca pe 3...da-i pe google KIDEX si iti gaseste site-ul lor.

MVB, nu te mai agita asa tare, nu ii face bine micutului..nu este o tragedie ca este un pic mai mic, are timp sa recupereze, fiecare are ritmul lui de crestere. Important este ca e sanatos si bine format. Hai fi tare si scoate-ti gandurile negre din cap! Life is nice!! O sa ai un bebe, o sa fi mamica!! Ce poate fi mai frumos!

Lisa, nu are rost sa-ti mai spun cat de mult imi place numele ANA :-) Doar asa o cheama si pe iubita mea printesa. Ai ales 2 nume excelente si pline de semnificatie! Sa fie iubita!

Anca, nu degeaba era mult mai ieftin ala pt microunde!! Plasticul incins la microunde nu este deloc recomandat! Se pare ca emana niste chestii nocive pt om, da'pai pt un bebelus.
"In principiu, se cunoaste interdictia impusa chiar de fabricantii cuptoarelor cu microunde, in legatura cu utilizarea recipientelor de plastic in acest aparat electrocasnic, insa nu numai pentru ca s-ar putea topi. Numerosi compusi ai materialelor plastice pot migra in alimentele incalzite. Este, de exemplu, cazul adipatilor (se gasesc in numeroase ambalaje), cel al ftalatilor si al benzofenonului (adaugati in anumite cerneluri de imprimare pe plastic), al filtrelor de ultraviolete din ambalajele transparente, al bisfenolului A prezent in policarbonati (materiale plastice dure, biberoane etc.)"

Jasmi, asteptam vestile buneeeee!!

34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, eu stiu ca nu prea e bine sa iei Calciu acum...stiu ca provoaca contractii...vezi ce mai zic si celelalte fete.
Mie Dr. mi-a dat sa iau MAGNE B6 si FE, atat!

34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

kidex e de pe 4 pe 7 decembrie. www.kidex.ro
Jasmi auz daca o mai pupi doar pe Ledi ma faceti geloasa, eeeeeeeeeee
mvb - pentru contractiile astea si sarcina jos mai bine iei antispastice - de 3 ori pe zi. si stai in pat, nu in fund, nu pe scaun. nu cumparaturi, nu smotru, nu gatit, nu nimic. e musai sa mai stea piticu' in burtica minim 4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina, eu ti-am zis ca nu am incredere in medicul meu de familie. Sa iti dau un mic exemplu: nepoata ei avea lipsa de calciu (bebelus fiind)si i-a dat sa ia 13 picaturi de Vigantol pe zi si eu stiu ca se ia o cantitae mult mai mica indiferent de problemele pe care le-ai avea, si am inteles ca fetita a ramas cu nu stiu ce boala din cauza asta.....deci iti dai seama....propria nepoata....dar eu

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, aha, e dragut pliko3, si stiu ca mamicile sunt multumite de el.
Viorella, camasile pot fi cu deschizaturi sau cu nasturi in fata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Alina, aha, e dragut pliko3, si stiu ca mamicile sunt multumite de el.
Viorella, camasile pot fi cu deschizaturi sau cu nasturi in fata.

da,au niste deschizaturi in dreptul sanilor(si eu le-am facut si nasturei,ca sa nu-mi iasa p-afara,nu c-ar fi sanii prea mari,dar e mai sigur cu nasturei).mi se par destul de practice.mie de fapt mi-au placut desenele de pe ele:una are un bebe pe care il lasa barza,iar cealalta un bebe infasat.

Mergi la inceput

fetelor va las,ma duc la cumparaturi.vreau sa-mi cumpar o haina de iarna,ca nu ma mai incape nici una.sper sa-mi gasesc ceva.

31+

Mergi la inceput