Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa si eu,mai ales la primul copil

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ira, pe unde umbli zilele astea? ai rezolvat ceva cu firma la care lucrai?

Crisss 30+

Sunt p'aici, Criss, mai mult cititor decat scriitor in ultimele zile,s ar'na de intrebare. Mii de scuze daca a mai intrebat careva, fetelor, insa nu am mai reusit sa citesc cu simtz de raspundere, d-apoi sa si raspund.

Pana una-alta, am dat in judecata luni firma la care lucrez, umbla un zvon k pe la mijlocul sapt viitoare se vor plati salariile restante, caz in care am, de facut doar o hartiutza de 3 fraze (renuntzare la judecata) si se stinge litigiul dintre mine si ei. Insa pana nu imi vad banii sunt suparata-foc si pusa pe judecatzi. Nu k as vrea, insa trebuie. Vorba cuiva: sa nu te pui cu ia o pauzarea gravida!

Am promis zilele trecute k mai postez retzete, sper sa ma tzin de cuvant curand...

Pup fetele.

PS ieri, in plina strada, m-a taiat un junghi prin habar n-am ce (col? vezica? Dzeu stie!) de-am icnit si m-am frant la 90 de grade! s-a speriat tati asa k am luat-o urgent spre casa, desi vremea fiind superba mai aveam de gand sa ne plimba putzin.

Pe seara am facut clatite - un experiment: am inlocuit faina de grau cu taratze & fulgi de ovaz facutzi faina, fetele care mananca a la Montignac stiu de ce. In paralel - o crema care mi-a ieshit practic k Finetti, bucuria lui tati, el e fan (eu sunt mai traditionalista, le prefer pe cele cu dulceatza de vishine).

Ira 34+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetelor,

Va scriu acum dimineata, pt ca nu stiu daca mai am putere sa va scriu mai tarziu......SUNT NECAJITA!
Am fost aseara la dr si l-am vazut pe BB.Dr mi-a facut pe langa control si putina terapie de ridicat moralul....sunt necajita, pt ca BB e mititel......la 32 sapt si 5 zile are abia 1,600kg.....in rest pare a fi OK.

Roxanaz daca ai timp raspunde-mi si lamureste-ma la ce sunt bune ovulele de Cotrimazol, pt ca am primit 10 zile. De luni fac 4 injectii cu Dexametazona, pt a matura plamanii lui BB....ne temem sa nu fim mai grabiti! Daca ar fi sa nasc cat de cat la termen, e bine sa le fac acu la 33 sapt?
Va pup pe toate !

MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor
azi e vineri... din nou
aryia sa stapaniti sanatosi lucrurile luate.
Oanaq si tu o sa fii ok, nu iti face griji . ce aparatori de pat ai luat, cele cu broscute-printi si printese?
just super gagicuta ta, 2.8kg. sunt sigura ca o sa stati cuminti pana la termen
Alina ce peg perego ti-a placut si cat era, imi spui te rog? multumesc!
Daiopri ufff ce nasol ca ai interdictie sa scrii!!! imi pare tare rau. poate mai reusesti cate un mesaj scurt de acasa macar sa stim ca sunteti ok!!
Lisa e foarte frumos Ana Teodora!
mvb, ovulele cu lotrimazol sunt ptr candida. iar dexametazona pentru maturarea plamanilor. da' ce grabita e doctorita ta.... ai amenintare de nastere prematura??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MVB nu te mai gandi la rele si nu mai fi necajita intr-o zi de sarbatoare atat de mare ca INTRAREA MAICII DOMNULUI IN BISERICA .... te va ajuta Maicuta sa fie totul bine cu bebe daca te vei ruga la ea ... ai incredere .... ai colul inchis si fara contractii??? eu cred ca esti bine .... eu m-am nascut la 38 de sapt si aveam doar 2kg900gr asa ca .... are destul timp bebele tau sa creasca ... stai linistita .... si nu te mai stresa ...

LISA imi plac ffffff mult numele alese de tine .... sunt f frumoase si ambele sunt nume de sfinti .... fetita ta se va sarbatori de f multe ori pe an .... e f bine .... cand vine mama ta spre tine?????

anca si numele alese de voi imi plac f mult ....

IRA sa de-a Dumnezeu sa scapi de judecati si sa-si revina cei de la tine din firma .... ce bine ar fii ....

alina dar cealalta expo de bebici e la romexpo si este mai mare????? de ce zici ca o astepti pe aia???? e mai bogata in oferte???? pe ce date este????

28+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!

Azi merg la 4d

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Just,felicitari pt grasunica...

mvb,despre greutate nu stiu sa-ti spun,tu stii ca fiecare bb are puseuri de crestere,apoi mai stagneaza..Ti-a zis ceva de placenta,functioneaza bine?
Clotrimazolul de ce ti l-a prescris?Ai facut analiza secretiei si ti-a iesit candida?Eu pt candida iau lomexim,e mult mai bun,ma rog,pt mine a fost..
Si inca o intrebare si te las...nu inteleg de ce ti-a dat dexa asa devreme..ai colul scurt,deschis..probleme ce ar indica o nastere prematura?
Nush,mie nu mi-a dat dr mea nici Ca,nici Fe,nici dexa..nimic,nimic..si nici nu ma cheama asa des,ba din contra imi zice sa stau cuminte acasa,sa nu mai umblu pe drumuriDr mea chiar imi zicea de nastere la termen,desi eu am si cerclaj,ea e mai optimista decat mine.

ariya sa folositi sanatosi lucrusoarele cumparate.

Lisa felicitari pt viza mamei tale.Si felicitari pt alegerea numelui.

Ira,multa bafta.

Stefanialcum mai esti?

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Neatza!

Azi merg la 4d

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Bravo,asteptam vesti.
Si scrie si tu mai des,ca-ti simt lipsa pe aci.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Nici eu nu am inteles care-i treaba cu Clotrimazolul, pt ca nu stiu daca am candida....nu am facut nici o sectretie vaginala de curand.....am insa niste scurgeri albicioase( cremoase si uneori transparente), dar nu in fiecare zi si am inteles ca e leucoree, de altfel normala in ultimul trimestru.

Colul e inchis, pare a fi normal, insa eu tot timpul am dureri de burta.....am contractii si ma doare jos cand ma ridic din pat....parca as avea pietre de moara in burta....nu rezist sa stau in picioare mai mult de 2-3 minute.....iminenta de avort am avut de la inceput, iar acu am iminenta de nastere prematura

Dexametazona mi-a dat-o, pt ca dr. e constienta ca nasterea poate aparea oricand si vrea ca BB sa fie pregatit.....eu cu frica ca voi naste stau de la 28 de sapt, insa cu ajutorul lui Dumnezeu, iata ca am ajuns la 33 de sapt si e posibil sa ajung si la termen....numai Dumnezeu stie!

Marea mea problema e ca sunt cu moralul la pamant............imi trec prin cap numai prostii!

MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata fetelor!Va invit la o cana cu laptic si cereale sau la otrice altceva poftiti voi

Lisa, ce nume frumos, mie imi place la nebunie...

Ira sper ca o sa scapi de judecati repede, fii obtimista.....eu astept sa ai chef de scris retete, ti-am zis ca sunt fa gatit asa ca ...accept toate provocarile

Billy , Selene imi e asa drag cand vad cat mai aveti, ma apuca dorul de bebe meu....

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput