Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
Daiopri spune:
Hai sa ma risc sa raspund. De ce zic asta? Ca din pacate azi am primit mesaj (pt toata lumea nu doar eu) ca nu mai avem voie sa trimitem mesaje private si etc si etc printre care si accesul la genul asta de corespondenta:((( Imi vine sa plang nu alta. Macar sper sa pot citi in pauza de masa, dar m-am hotarat pe cat posibil sa evit sa scriu. Poate asa din cand in cand. Ce ma fac eu pana intru in concediu?:(((
Porumbita, ma refeream ca atunci cand te apuci sa il schimbi pe bb sa nu ii desfaci de tot pampersul si sa ramana cu obectul neinvelit. Poti lasa pampersul pe el pana te invarti tu sa il desfaci pe cel nou. Si chiar daca il ai pregatit e bine sa il lasi un minut doua, ca altfel te trezesti cu un pisulica imediat pe scutecul nou. Nu e neaparat valabil pt toti sau mereu, dar cert e ca la diferenta de temp intre infasat desfasat, au tendinta sa faca pipi.
Si clar ceva pus sub fundulet, ce ti-au aratat fetele, ca sa nu ude salteaua sau locul unde il schimbi.
Miere ti-am zis eu ca esti fata descurcareata?
Am fost azi la dr, toate is bune, burta are exact cat ar trebui, desi mie mi se pare ca e ca la motan la sfarsit. Despre buric dr zice sa nu imi fac griji. Aseara, ca sa puna capac si sprijinit motanul barbita in buricul meu, ca tocmai ne imbratisa.
Ariya, al meu buric isi revenise data trecuta, acuma zau daca stiu ce o sa se mai intample:))
Deci, nu ma dati disparuta, mai incerc sa mai scriu, eventual cand prind si loc acasa, dar o sa va citesc (sper, daca nu or interzice si asta).
Si mie imi plac stelute. Mi-ar fi placut si bulgarasi ca sper sa am si de data asta un grasunel de pisoi:))
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
lisa79 spune:
ne-am hotarat si pt nume: ANA Teodora![]()
30S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt
anca_ spune:
Lisa, felicitari pt viza mamei! Imi imaginez ca abia astepti sa o ai aproape! A mea va veni abia prin aprilie, dupa ce incep eu serviciul..
Alina, n-am apucat sa vad mesajul legat de sterilizator pana azi si mi-am luat de ala de microunde (era cu mult mai ieftin si m-a convins pretul
)...dar nu-i bai, pot sa-l returnez.. Sunt chiar mai bune cele electrice? Cat despre batista bebelusului, am sa iau de aici o pompita de aia electrica si sper sa fie suficient. Mersi de oferta!
Daiopri, dar unde lucrezi de sunt asa stricti? Imi inchipui ca e nasol cu strictetea asta, dar lasa ca intri tu in maternitate in curand ... ![]()
Mie imi place mai mult bulgarasi, dar sunt ok si cu stelute..
Eu am programare la eco pe 1 dec, de abia astept sa merg sa vad bebeloiul...Doctorita m-a trimis la insistentele mele si a zis ca gaseste ea un motiv pt eco astfel incat asigurarea sa accepte...acum sper sa nu ma trezesc cu bill-ul de la asigurare, ca un eco nu e tocmai ieftin...In rest eu dorm nasol tare, merg des la baie, ma trezesc de nu stiu cate ori pe noapte si apoi adorm f greu...am inceput si cu durerile de spate, mai ales pe seara...dar astea sunt normale in sarcina si trec ele...
In Ro s-au pus deja ornamentele de Craciun pe strazi si prin magazine? Aici inca nu, si eu de abia astept sa vad orasul impodobit..imi place f tare atmosfera si muzica de Craciun..
30+
miereamara spune:
Of mai Daiopri, imi pare rau pt restrictiile de comunicare, poate reusesti si tu sa ne scrii de acasa.
Crisspoliss sory pt vestile tale proaste, ce o sa faci dupa cele 12 saptamani, vine mama ta sau optezi pt daycare?
Lisa felicitari pt nume
!
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
anca_ spune:
Lisa, f frumoase numele, imi plac amandoua...
Noi inca nu avem un nume stabilit, dar eu tind spre Andy, sotul vrea Andrei, cred ca va fi Andrew ca sa fie la mijloc...apoi Alex vrea neaparat ca pe baby sa il cheme Gheorghe
..ii place f mult cum suna...cred ca o sa facem un compromis si punem al doilea nume George...dar inca nu suntem hotarati...inca mai cautam.
30+
lisa79 spune:
multumesc mult fetelor pt sprijin si pt nume
...v-am zis ca Cristi nu stie daca e fata sau baiat,deci am ales nume favorite pt fata si pt baiat
...si cum am stiut cum sa il iau...tot cum am vrut eu am ales![]()
mire iti scriu PM despre interviul mamei
30S+
AMR 10 sapt
anca_ spune:
Lisa, dar de ce nu stie? Vrea sa fie surpriza? Banui ca e greu sa tii secretul, mai ales daca te-ai apucat de cumparaturi pt bebe..
30+
lisa79 spune:
vrea sa ii fie surpriza,in legatura cu lucrusoarele de bb
le-am ascuns in loc sigur
!!! cele care le-am lasat sunt doar body-uri albe si ceva culori neutre deci nu poate sa isi dea seama. crede-ma ca imi e greu sa nu ii zic ca ma mananca limba,dar na trebuie sa ii respecta hotararea. el ii zice la bb:furnicuta
30S+
AMR 10 sapt
anca_ spune:
Mi-ar fi placut si mie sa am o surpriza, dar sunt prea curioasa din fire ca sa pot rezista 9 luni..
30+