Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
BillyBilly spune:
Searaaaa!!!
Am aparut si eu...
just super vesti!
parca vad ca-mi explici cum este cu nasterea...![]()
aryia super tare burtica! cam asa-i si a mea, numai ca buricul meu este iesit mult in afara. Acum cateva zile ii lipisem doi plasturi in cruce, ca sa nu se vada prin haine si facea barbatul misto de mine, ca semana a elicopter ![]()
![]()
bravo lisa! Felicitari! Si eu o astept pe mama ca pe painea calda (vine pe 10 dec) sa presteze si ea pe la bucatarie niste mancaruri d-ale noastre, grele, cu colesterol, care ingrasa...
Fetelor va multumesc pt raspunsuri/pareri
...din cate am mai citit si eu pe net, se pare ca in luna a noua cum sunt eu, se pot intampla 2 variante: travaliu fals sau travaliu adevarat
. Cel adevarat este cu dop, apa si contractii regulate, celalalt cu dureri menstruale si de spate...am inteles ca cel fals induce multe mamici in eroare si dau fuga la spital, ca sa aiba de unde sa vina. Deocamdata nu ma mai doare nimic, da' am stat o zi in pat la orizontala.
Selene ai un AMR de invidiat!!!! 
Alinuk vazut in fuga linkurile, dar n-am apucat s a citesc inca...
Dragelor, nu stiu cum sunteti voi, dar eu am asa o stare de bucurie si implinire interioara, cum nici nu ma gandeam. Ma simt fericita, rad din orice, imi este asaaa bine... De-abia astept sa-mi tin copilasul in brate! Ma simt INDRAGOSTITA!
Catalina
35+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 5 saptamani 
Bebelusa
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BillyBilly Dragelor, nu stiu cum sunteti voi, dar eu am asa o stare de bucurie si implinire interioara, cum nici nu ma gandeam. Ma simt fericita, rad din orice, imi este asaaa bine... De-abia astept sa-mi tin copilasul in brate! Ma simt INDRAGOSTITA! ![]() Bebelusa |

ariya spune:
Carmen era lume,dar nu multa...a fost destul de aerisit...mi-am dat seama ca tre sa pun AMR...

ca eu nasc la 38 de saptamani...aualicaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!se apropie!de-abia astept sa-l pup pe bebe

am avut acum o juma de ora o contractie oribila,mi-am luat gynipralul si,ma concentrez ca sa ma pot ridica de pe canapea sa ma duc s-o invelesc si s-o pup pe fi-mea si pe fi-miu ca asa-s obisnuiti...daca nu-i pup nu sunt linistita nici eu...DREPT CARE VA PUP PE TOATE SI VB MAINE

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
28+Mihai Adrian
AMR 10 SAPTAMANI
crisspoliss spune:
Catalina, am intrebat si eu pe doctor de travaliul"fals" si mi-a zis ca desi multi il numesc"fals", e cat se poate de adevarat..adica nu imaginar( ca eu asa imi inchipuisem
) Sunt doar niste contractii mai serioase decat cele pe care le simtim acum in ultimul trimestru, si care pregatesc uterul ptr nastere. E cat se poate de normal, si unele femei simt contractiile astea mai tare, altele nu( desi mai toate le avem). Mie mi-a zis sa merg la spital cand se rupe dopul/apa..adica incepi sa picuri, sau daca ai contractii din 4 in 4 minute de o ora, care sa dureze cam un minut..atunci e de mers. In rest, stai acasa si te misti intre contractii, adica te sprijini de scaune/pereti, de gatul sotului, te plimbi si te balangani de la dreapta-stanga ca sa-i faci loc bebelui sa treaca prin pelvis- e ca si cum ai dansa ca in clasa a 8-a..slow dance
. Sau daca ai minge din aia mare de exercitii, stai pe ea, sau stai in genunchi si te lasi cu pieptul pe ea. Ajuta la durerile de spate.
Crisss
30+
miereamara spune:
Sunt o gramada de exercitii care se pot face pe mingia aia. Sunt bune mai ales cele care permit pelvisului sa se deschida mai mult. Eu topai pe mingia aia cel putin de doua ori pe zi, ma relaxeaza...si exercitiile Kegel tot pe ea le fac.
Phiuuu, eu acum am realizat ca am 33 de saptamani, va tot auzeam pe voi vorbind....si am realizat ca poate mai am 5-7 saptamani myself
. Nu sunt pregatitaaaaaaaaa
!
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Porumbita spune:
cris, miere eu cand va aud pe voi cu ce explicatii veniti de la doctor imi vine sa
cand ma gandesc ca mie mi-a zis ca o sa nasc prematur dc mai continua sa se intareasca burtica etc ....
30 s (implinite azi
)
crisspoliss spune:
Porumbita, nu-ti face griji, o fii bine pana la urma. Sa stii ca si doctorul meu e cam pe dinafara, astea le-am aflat de la asistenta, la cursul prenatal. Si am mai citit o gramada de carti despre nasterea naturala. La urma urmei, suntem femei si trebuie sa avem incredere in corpul nostru, ca este capabil sa se adapteze foarte bine si sa dea nastere asa cum trebuie, asa cum vrea mama natura
Crisss
30+
rein spune:
Justme, multumesc. Am activat si eu PM.
Acum puteti va rog sa-mi trimiteti si mie conturile si parolele alea multe de care vorbea mvb mai sus?
merci
cami_antonia spune:
fetelor va spun si eu noapte buna .... merg la baita si la somnic .... caci maine voi fi la targ .... ne auzim sambata ....
28+
ANTONIA IOANA
Camelia
Alina1976 spune:
Seara buna la burtici,
Am fost si eu la targ azi. Nu era foarte aglomerat dar am fost pe la ora 13.00. Am luat ciorapi grosi de iarna si sosete antiderapante pt Ana si am gasit niste caciuli absolut minunate!! I-am luat vreo 3 :-)
In rest am luat pliante, si am studiat oferta de carucioare...sincer cam slaba oferta. Mi-a placut un Peg Perego rosu. O sa mai vad.
Eu de abia astept Kidex-ul!! Este MULT mai fain decat Baby Expo.
Aryia, felicitari pt cumparaturi!! Se pare ca ai fost mai norocoasaq ca mine si ti-ai rezolvat niste chestii importante.
Billy, LUNA A-9-A!!!??? My GOD, nu imi vine sa cred!!! Iti dai seama ce putin mai ai?? UF!! 

Lisa, ma bucur pt tine si pt mama ta!! Este chiar foarte important sa ai pe cineva langa tine si in mod special mama, iti va crea un confort psihic foarte bun si nu numai...
Just, felicitari pt. grasunica!!
Sa-ti traiasca si sa vina pe lume cand e ea pregatita.
OK, eu votez pentru "STELUTE de IAN-FEB 2009"!! ![]()
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica