Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

alinuk - am sesizat! :)
teo e nascut la termen?

33+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 7 saptamani!!!!!!

nuuuu, cu trei saptamani mai devreme, la 36s si 3 zile

asa ca de sarbatori ...cred ca vom fi ocupati, eu chiar ma gandesc sa nu mai cumpar cadouri de Craciun...

le livrez tuturor din familie 'cadou urlaretz'

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

sincer si mie tot de asta mi-e frica!
da' nu-i bai! sanatosi sa fim!! ce cadou poate fi mai frumos??

33+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 7 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Mie imi place cel mai mult "stelute" si apoi "fulguleti". Lili, ce ti-a zis medicul? Nu te ingrijora prea tare chiar daca suna dezastruos, nu e chiar asa de rau. 98% din femeile care au diabet de sarcina isi revin la normal chiar din ziua nasterii. Si o sa vezi ca doctorii te trateaza excelent, cu multa grija si rabdare. roxanaz, merci de incurajari. Sunt convinsa ca bebe e ok. Despre mine, vedem dupa nastere..A, si ai dreptate despre lenjeria de pat de la Ikea, ieftina si draguta. Eu am luat pt bebe perdele si tur de pat albe cu animalute colorate.Lisa, ma bucur ca a reusit mama ta! Si mami vine la inceputul lui decembrie, abia astept. Sa faca papa bun! In schimb, am tinut sa negociez cu ea anumite chestii de genul: eu sunt mama copilului, tu esti buni; la spital il vreau numai pe tati, vine el sa te aduca dupa ce nasc sa vezi comoara; etc. Nu ca ar fi dificila, o adoram amandoi dar uneori are niste idei fixe.Ce repede scrieti fetelor....dimineata imi ia vreo 3 ore sa va ajung din urma.Pot sa am si eu parola de la contul comun? oana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Nu a fost nimeni astazi a targ???

Spuneti-ne si noua daca merita sa mergem sau nu.

Crisspy 27 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Am fost la targ,am venit mai devreme,dar n-am scris pt ca am mancat ca eram lihnita,am baut 1l de apa,am luat no-spa...am crezut ca nasc acolo,s-a speriat si angelo ca ma durea fix pe unde iese bebe,adica intre picioare...
asa-eu am luat caruciorul Graco Quattro ruote deluxe cu scoica si portbebe 1400lei,e f usor,se inchide cu o mana!am luat si acel minunat patut pliabil dupa care tanjeam ,tot Graco,il cheama Electra contour deluxe,700lei,saculet de scos afara,superb,155lei,saculet de dormit,50lei,2 sutiene de alaptat,150lei ,cam atat.In rest sunt multe hainute,jucarii,cadite de baie,scaune pt papa,dar eu nu am luat pt ca astea o sa ni se aduca...sunt happy ca am reusit sa iau patutul si carutul pe care le doream...
mi-am facut cateva poze la burtoi pt ca e prea simpatic!
http://picasaweb.google.com/lh/photo/74Tzs43YB5QqONMUDhisAQ?authkey=hNiPrDKx2tc

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

ariya, chiar e frumoasa burtica ta!

viorella, sunt modele de salarizare chiar aici pe forum, cauta pe prima pagina la probleme legislative, e chiar printre topicurile fierbinti - sau intra pe www.avocatnet.ro - ai sa primesti raspuns imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Aryia simpatic burtoiul.
Era aglomerat la targ??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Am fost azi la ginecolog pentru ultima morfologie de sarcina. La 33sapt si 5 zile fata are 2,8 kg, e mai mare cu 2 saptamani si e asezata in pozitia de nastere. L-am intrebat pe medic daca asta inseamna ca as putea sa nasc mai devreme de 40 de saptamani si el mi-a zis ca sa ne vedem peste 3 sapt sa vada cum se prezinta si ca nu ar vrea sa nasc mai devreme de 38 de saptamani. Acusica, nu stiu..ce o vrea dumnezeuMi-ar placea sa nasc inainte de Craciun. Sa fiu de Craciun cu ea acasa..ar fi super!Dar ma apuca emotiile fetelor!E de belea!

Justme 33+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Oana ai PM.

Liliana30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

merci Lily! 30+

Mergi la inceput