Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelusi spune:
Mvb ai fost asa de dulce
cu parolele, in momentul in care ai fost intrebata ce parola si eu m-am gandit exact la acelasi raspuns ca cel dat de tine![]()
![]()
![]()
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
eli spune:
a adormit bebelul mare, adica Stef la 20 si un pic . dar nu inainte de a i se lauda lui tati care tocmai venise ce isparvi a facut el la inot.
Lisa, felicitari pt viza mamei tale!
fetele, daca va fi vremea frumoasa, dupa ce nasteti, la cat timp aveti de gand sa iesiti cu bebe afara la plimbare? aici, fie iarna, fie vara se recomanda 1 luna de stat in casa. eu am iesit cand avea Stef 13 zile, nu am suportat sa stau mai mult in casa. scuza a fost ca era vara 
![]()
bebelushi, faine poze. si eu geloasa, geloasa pt ca sunt o balenuta mica dar indesata.
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
roxanaz spune:
Lisa felicitari pentru reusita mamei tale, acum poti sta linistita ![]()
Eli, eu dupa cel mult 10 zile scot nasul afara cu tot cu mandra. altfel o iau razna la mare sigur. chit ca e doar in marsupiu sau in brate dar macar 10-15 minute acolo... sunt de baza.
yashy spune:
Eli, mie nu mi-a zis nimeni nik de o luna fara plimbari...
L-am scos pe Luka a doua zi dupa ce am iesit din spital la... cumparaturi(Akachan honpo). Avea Luka 9 zile...
Bineinteles, atunci era in mai,era caldut. Acum cred ca n-o sa mai fac `prostioare` de genul asta, pt. ca zic ca o sa fie destul de rece afara... si sigur n-o sa ma lase mama...![]()
Lisa, felicitari mamei tale!!
Si eu astept raspuns de la tata care vrea sa vina sapt. viitoare pt. 2 sapt sa viziteze Jp! Mama va veni si ea, dar pe la sf. lui ianuarie pt 3 luni.
Adina
& Luka
& bobita din burtica
27+ 
obraznicatura lu' mami
miereamara spune:
Lisa felicitari!
Sa-mi spui si mie cum a decurs interviul, ca urmeaza si mama in curand. Ea vrea sa vina in mai-iunie, dar m-am gandit sa mearga mai din timp la ambasada.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
buna ziua fetele
eu azi am trecut in saptamana 29 .... uraaaaaaa .... e din ce in ce mai putin ....
am exagerat zilele astea si am cam baut cafele ... pepsi ... si cioicolata .... tot ce m-am abtinut pana acum sa fac .... nu inteleg ce m-a apucat .... zici ca sunt cu neuronii la ceafa nu in creier sa gandesc ... dar asta e ... sper sa ma pot abtine de acum inainte ...
naty ce fel de nunta in martie ca de la 1 martie incepe postul pastelui la anul .... doar de casatorie civila???? atunci poate nu e cheltuiala prea mare .... nu te stresa de pe acum ... eu ce sa zic ca am o finuta care s-=ar putea recasatori in ianuarie febr acum si care e deja gravioda cu gemeni ?????? ar trebui sa-mi zmulg parul ... ahahahah ... asa ca inainte cu Dumnezeu ...
rein eu te-am adaugat in yahoo mesenger ... ai asa ceva???? ne putem vb???? sau doar mail ai???? ca iti voi scrie si eu ....
LISAAAAAA FELICITARIIIIIII .... MA BUCUR ENORM PT TINEEEE
ariya si alina va asteptam de la targ ... parca voi doua ati mers azi ....
va pup pe toate ....
28+
ANTONIA IOANA
Camelia
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Cum care cont?.....de la TOATE, cateor fi ele, habar n-am! Vreau sa le stiu pe TOATE! Nu ma supar daca dai si parola de la card, telefon...... Merci, Jasmi! MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule! |
si eu, si eu vreau TOT
am activat PM

30 + cu
!AMR 10 saptamani...
!
!
!
alinuk spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui yashy
Si mie imi place tare mult! ![]() ![]() Adina & Luka & bobita din burtica 27+ ![]() obraznicatura lu' mami |
meeeeiii
ce ma bucur ca ideea a venit din partea voastra, daca ziceam eu ar fi parut o parere subiectiva
Teo este si el o stelutza de ianuarie februarie 2007.... iar fratziorul lui ce putea sa fie decat tot o stelutza...chiar daca de 2009 (apropos stiti ca am DPN ul fix de ziua lui Teodor?
)nu cred ca voi naste la termen, dar oricum ...
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
veronica75 spune:
Salutare fetelor,
Eu mai tarziu la apel...mi-am schimbat programul, ma culc tarziu si ma trezesc tarziu...
Fetelor - eu votez pentru stelute de ian-feb si bulgarasi
Patricia - ce mamicuta frumusica si slabuta esti
...si eu un pic invidioasa.
Lisa - ma bucur ca ai sa iti vezi mamica in curand ![]()
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
RalucaAlexa spune:
alinuk - am sesizat! :)
teo e nascut la termen?
33+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 7 saptamani!!!!!!

AMR 6 saptamani