Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta buna dimineata .. desi numa' buna nu e ... eva s-a trezit la 5 si nu a mai vrut sa doarma asta dupa ce aseara s-a culcat la 10, la 10.30 s-a trezit .. i-am mai dat sa suga si s-a culcat .. deci io nu mai pot si nu mai vreau ... vreau sa dorm din nou toata noaptea fara sa ma maraie eva in cap .. toti nervii erau pe mine, i-am dat si 2 la pampers ... acum sunt zombie .. va dati seama, nu?? Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva papa bun |
Mai elle, nu cumva ii mai ies niscai dintisori... ?
Puiul mic, o deranjeaza pe ea ceva...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
ufff mai lauriciule io stiu ce sa ma zic .. nu se vede nimic in gurita ..
oricum situatia asta ma dispera ... ma scoate din sarite ... cred ca dau intr-o mica depresie ..
am o stare de kko total ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
anca.b spune:
buna dimineata!
Elle, ce nasol ca nu te-ai putut odihni! tu ii dai seara numai tzitzi evitei? sau si lapte praf?
Shose, pt pipetzica. sa iasa dintzocii repede!
Lala, piine eu ii mai dau, asa, la doua saptamini...ii place tare mult, dar nu vreau sa fortez nota. e cu titlu de exceptie. i-am dat de doua ori piine alba si o data piine de secera.
Angi, de acord cu tot ce ai zis tu legat de brinza topita. stefan nu va primi prea curind. prefer brinzica de vaci. si peste un pic de vreme, cascaval.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Buna dimineata Madalina eu ii voi lua lui Andrei azi de la BE jucarii de lemn educationale ( nu stiu ce gasesc , ma orientez acolo) si obligatoriu pentru Craciun o jucarie cu roti mari ca-i inebunit si una cu volan ( probabil de la chicco ) ca si la asta e mare fan. - de la chicco as vrea sa fie asta http://www.growingtreetoys.com/product/smart-driver-toddler-toy dar nu stiu daca o sa fie pe acolo . |
Lala multumesc mult stiam ca ati dat voi cu ceva vreme in urma niste linkuri,dar imi amintesc si de cei care vin cu jucarii de lemn la BE deci ma voi orienta la fata locului.I-am adus bubulinei borcanase "cu sacosa" ca sa te citez si iti dau dreptate sunt mai ietine ca la noi si ffff diversificata gama Hipp,nu stiu de ce astia nu aduc si in Ro sigur ar avea clienti....
Multumim fetelor care ne-au vizionat pozele.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:
anca ii dau si lapte praf .. aseara a papat 220 ml plus ceva tzitzi .. nu cred ca ii era foame ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:
Neata si de la mine!
Ellenush sory pt noptile albe.sa iti dau un tip: eu cand ma enervez pe Razvi si imi vine sa ii dau una, fug in camera si dau in perna si asa m-am calmat, mai ales ca eu musai sa dau in ceva ca de nu ma enervez mai tare.Eu ma enervez foarte greu, da si cand m-am enervat, fugiti!
Shose saracuta pipetzica.Sa ii iasa mai repede dintzucii aia sa nu mai chinuie fata.
Ziceam eu ieri ca ce usor imi e cu Razvi, da inca nu am trecut cu el prin faza cu dinti.Oi vedea eu atunci cat imi e de usor.
La capitolul paine, spun pas si mai ales cu branza topita.
Nu zic ca nu o sa ii dau niciodata paine, o sa ii dau, dar mai tarziu si doar cand o sa o fac eu in casa.
Branza topita nu cred ca va gusta prea curand pt ca noi nu mancam pt ca nu ne place.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Simon Sebastian (littlebig), David Steven (gina M), Albert Aaron (danoniqoue) Alexia Stefania (andradda), Alexandru (adrianayo), Natalia Maria (alexia 28) SA CRESTETI MARI VOIOSI SI SANATOSI !!!!!
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
anca.b spune:
Elle, atunci nu e de foame...desi...hmmm...stefan se satura seara numai daca ii pun si cereale in lapte sau daca maninca gris cu lapte (cam 300 grame)...daca papa cereale se trezeste la 7 dimineata (de foame), daca papa gris se scoala numai la 8.30...culcat la aceeasi ora seara...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
NataliaS spune:
"Neata!
M-am intristat citind mesajul lui Doculetz...si mie mi-e foarte greu sa tin pasul cu voi dar o fac cand si cum pot. M-as bucura tare daca ai mai baga un oki si pe la noi...mie cel putin mi-esti foarte draga si cu siguranta si celorlalte fete. fata si Serbanelul frumusel si mobil!
Anca - atentie la grisul cu lapte...mie medicul mi-a spus sa-l evit cat pot pana dupa un an...1 - predispune la obezitate , 2 -nu mai retin exact, dar parca zicea ca impiedica fixarea calciului.
Ramona - l-am vazut pe rezvanel robotel, mama ce-am mai ras...ce simpatic e...
Elle - referitor la Boc-boc...si Stefanitza mea vrea sa faca boc- boc cu tot ce prinde...acum isi dadea cu usita de la dulap...na ca fac si eu boc-boc c-am invatat-o
Fetele cu copii mai mari...poate imi dati un sfat...o suspectez pe Ana de paraziti intestinali...isi cam freaca nasul, nu prea are pofta de mancare, si se plange de dureri de burtica...ati incercat ceva tratamente naturiste care sa functioneze? ca Zentel nu-i dau nici daca se confirma...
Eu iar sunt cu bagaje - plec la socrii azi, Stef iar m-a trezit toata noaptea, nu mananca mai nimic...deci la noi veselie continua...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ramonab spune:
Naty si eu ii dau din cand in cand gris in lapte, asa cam o data pe saptamana, uneori si de doua ori.
Mi-e nu mi s-a spusn nimic de genu asta.
De ingrasat stiu ca ingrasa, da ca impiedica fixarea calciului...Asa zici?
RAZVANICI LA 10 LUNI