Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Ziceti si voi daca mama lui Benji nu e sucita! Cata vreme se trezea o data pe noapte sa bea lapte isi dorea sa doarma snur! Acum ca doarme snur (20:00;21:00-05:00;06:00) ar vrea sa se trezeasca iar o data pe la 3 si sa doarma apoi pana la 7:30 ca inainte!

Pe mine m-a obosit ziua de ieri trezita la 04:50, chiar daca am mai dormit intre 8:30-10:00! Azi la 06:15 a dat desteptarea. O sa doarma iar pe la vreo 11-sper! Si precis deseara cand mergem sa ii luam pantofi o sa doarma in front! De la premergator merge pe varfuri si cand e purtat de manute si am incercat sa il incaltam in ghetutele decupate dar au talpa putin flexibila si vrea oricum mereu sa se descalte. Cizmele, afara, cand nu suntem cu caruciorul le descalta unu-doi asa ca azi capata pantofiori cu siret, din piele moale si talpa extra pt bebelusi ce invata sa mearga, de la elefanten.

Asa,

Shose,
uite ne rugam noi de Zana Dintisor sa vina si acuma ca a venit ne pare rau ca se chinuie puiutii! Si Benji ieri avea accese de plans cu lacrimi, pana la urma i-am pus un supozitor. A sarit legumele ca atunci la masa de pranz l-au chinuit dintii! Dar e asa frumos sa ii vezi pe cei doi de jos ca acuma se itesc bine! Sus, sunt pe vine cam 4 buc!

Madalina28,
ce excursie frumoasa ati facut! Si ce lucrusoare frumoase a primit puiutul vostru! Asa-i ca e frumos in preajma sarbatorilor?

Acuma trebuie sa spun ca mi-am muscat de cateva ori limba si mi-am afundat buricele degetelor in apa rece ca sfaraiau sa scriu si eu ceva legat de ... stiti voi! Dar...!

CatiM,
am deschis repede la subiectul cu Silviu dar mesajul pt noi era deja vechi, speramsem la unul nou! Precis ne scrie Rain dupa operatia de zilele astea. Sper sa decurga totul bine ca pana acuma... si mai sper sa ii mai putem ajuta de Craciun macar cu putin avand in vedere ca ne mutam si o sa avem ceva costuri, plus sarbatorile!

Revin...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

"Neata!

M-am intristat citind mesajul lui Doculetz...si mie mi-e foarte greu sa tin pasul cu voi dar o fac cand si cum pot. M-as bucura tare daca ai mai baga un oki si pe la noi...mie cel putin mi-esti foarte draga si cu siguranta si celorlalte fete. fata si Serbanelul frumusel si mobil!

Anca - atentie la grisul cu lapte...mie medicul mi-a spus sa-l evit cat pot pana dupa un an...1 - predispune la obezitate , 2 -nu mai retin exact, dar parca zicea ca impiedica fixarea calciului.

Ramona - l-am vazut pe rezvanel robotel, mama ce-am mai ras...ce simpatic e...

Elle - referitor la Boc-boc...si Stefanitza mea vrea sa faca boc- boc cu tot ce prinde...acum isi dadea cu usita de la dulap...na ca fac si eu boc-boc c-am invatat-o

Fetele cu copii mai mari...poate imi dati un sfat...o suspectez pe Ana de paraziti intestinali...isi cam freaca nasul, nu prea are pofta de mancare, si se plange de dureri de burtica...ati incercat ceva tratamente naturiste care sa functioneze? ca Zentel nu-i dau nici daca se confirma...

Eu iar sunt cu bagaje - plec la socrii azi, Stef iar m-a trezit toata noaptea, nu mananca mai nimic...deci la noi veselie continua...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Si eu stiam ca se spune ca grisul mananca din calciu....

Despre paraziti... si eu il suspectez pe dimitrakis. Eu i-am facut analiza antigen giardia dar iau rezultatul abia vinerea viitoare. Stiu sigur ca exista un siropel de la plafar care se da in caz de paraziti. Chiar zilele trecute imi spunea o vecina de el ca a facut minuni in cazul baiatului ei...
Ma chinui sa-mi amintesc cum se numea dar nu pot...

Aflu astazi cand ajung acasa si-ti scriu imediat!!
Dar, bine ar fi, daca poti, sa-i duci kk la analize si sa-i faci antigen giardia ca sa sti exact !
fetele tale frumoase!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Neata!

Ziceti si voi daca mama lui Benji nu e sucita! Cata vreme se trezea o data pe noapte sa bea lapte isi dorea sa doarma snur! Acum ca doarme snur (20:00;21:00-05:00;06:00) ar vrea sa se trezeasca iar o data pe la 3 si sa doarma apoi pana la 7:30 ca inainte!

Pe mine m-a obosit ziua de ieri trezita la 04:50, chiar daca am mai dormit intre 8:30-10:00! Azi la 06:15 a dat desteptarea. O sa doarma iar pe la vreo 11-sper! Si precis deseara cand mergem sa ii luam pantofi o sa doarma in front! De la premergator merge pe varfuri si cand e purtat de manute si am incercat sa il incaltam in ghetutele decupate dar au talpa putin flexibila si vrea oricum mereu sa se descalte. Cizmele, afara, cand nu suntem cu caruciorul le descalta unu-doi asa ca azi capata pantofiori cu siret, din piele moale si talpa extra pt bebelusi ce invata sa mearga, de la elefanten.

Asa,

Shose,
uite ne rugam noi de Zana Dintisor sa vina si acuma ca a venit ne pare rau ca se chinuie puiutii! Si Benji ieri avea accese de plans cu lacrimi, pana la urma i-am pus un supozitor. A sarit legumele ca atunci la masa de pranz l-au chinuit dintii! Dar e asa frumos sa ii vezi pe cei doi de jos ca acuma se itesc bine! Sus, sunt pe vine cam 4 buc!

Madalina28,
ce excursie frumoasa ati facut! Si ce lucrusoare frumoase a primit puiutul vostru! Asa-i ca e frumos in preajma sarbatorilor?

Acuma trebuie sa spun ca mi-am muscat de cateva ori limba si mi-am afundat buricele degetelor in apa rece ca sfaraiau sa scriu si eu ceva legat de ... stiti voi! Dar...!
CatiM,
am deschis repede la subiectul cu Silviu dar mesajul pt noi era deja vechi, speramsem la unul nou! Precis ne scrie Rain dupa operatia de zilele astea. Sper sa decurga totul bine ca pana acuma... si mai sper sa ii mai putem ajuta de Craciun macar cu putin avand in vedere ca ne mutam si o sa avem ceva costuri, plus sarbatorile!

Revin...

Filmulete!
Poze f. noi

mi te si imaginam cum te chinuiesti sa te abti....

fata pentru decizia inteleapta luata!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Natalia, ii dau cam e doua ori pe saptamina gris cu lapte (fara zahar). noua dr ne-a zis sa-i dau pt ca el e dezvoltat fizic ca un copil de 1 an (asa era la 9 luni, iti dai seama acuma). fontanelele sint inchise, coastele ok, e suficient de mobil. are 76 cm si 11,5 kg.
la fel restul alimentelor ce se dau numai dupa 1 an. sigur ca nu exageram cu nimic, insa le introduc incet-incet pe toate.
iar de ingrasat nu cred ca ingrasa mai mult decit cerealele de la nestle care au sucoza in compozitie, de ex...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Anca - zic si eu ce mi-a zis dr...poate in cazul lui Stefan care e f mare si are fontanele inchise e super ok...nu stiu ce sa zic, eu oricum fac parte din categoria dusa cu pluta...dupa cum zicea si laura ...care sta cu teama sa nu faca copii obezi cand amandoua-s snur...sa ma inteleaga cine poate

Mergi la inceput

Ramonab,
l-am admirat pe Razvi cum alearga singurel! Abia astept sa o faca si mototolul meu!Am vazut ca Razvi cade in fuldulet se ridica si continua! Al meu e fricos tare....

Bunica e .... a descoperit canalul de desene animate si i le povesteste! Ca el alearga pe aici in premergator, tura de dimineata!
Am pus ieri un filmulet cum alearga el dupa un ghem!

Despre alimente nu stiu ce sa zic: eu ii dau sa mai molfaie coaja de paine de secara sau 7 cereale, o felie de gulie, acuma ii fierb niste felii de morcovei. A mai primit el acuma de la mama una alta dar doar de gust. In dimineata asta dupa banana+piersica+branza+biscu i-am dat la molfait un bot de mamaliga! S-a firimitat in mana lui si culegea firimiturile cu doua degete sa le pape!
Gris cu lapte mananca si el cam in doua seri pe saptamana, ii place mult, probabil ca e dulce rau!

Laura_dimitris,
chiar m-am abtinut greu!!!!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Docdecap,
prea suna a good-bye mesajul tau!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceska multumim.
Daaa, nu are frica, cade se ridica merge iar cade si tot asa.Ieri am observat ca incearca sa se ridice din fund in picioare.el deocamdata se ridica tinandu-se de ceva.Da ieri incerca sa se ridice singur direct in picioare.

De ce zici ca e dulce grisul? Ii pui si zahar?Te intreb pt ca eu nu ii pun nimic in el doar catodata ii pisez o banana (de la tine am invatat asta).Sau de la banana zici ca e dulce?

Nu gasesc filmuletul pus de tine

Ieri pe cand am hotarat sa il scot pe Razvi la plimbare (parca vorbesc de un catel ) a inceput sa ploua.De fapt eram deja afara.A inceput foarte incet asa ca am zis ca mergem pana unde putem.Am ajuns doar pana la piata unde am apucat sa cumpar cateva mere si spanac. Si inapoi am venit aproape in fuga ca incepuse sa toarne.Asta a durat doar 20 de min.
Azi iar nu putem iesi pt ca sufla foarte tare vantul.Poate se mai potoleste pana pe la 14.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Anca - zic si eu ce mi-a zis dr...poate in cazul lui Stefan care e f mare si are fontanele inchise e super ok...nu stiu ce sa zic, eu oricum fac parte din categoria dusa cu pluta...dupa cum zicea si laura ...care sta cu teama sa nu faca copii obezi cand amandoua-s snur...sa ma inteleaga cine poate

eu pot sa te inteleg si te inteleg foarte bine!

eu prefer chiar sa stiu ca dimitris nu mananca nimic toata ziua si ca va manca seara - de nevoie !!! - mere, iaurturi, banane decat sa-i cumpar prostioare gen: chipsuri, croissante, dulciuri...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Eu sunt zombii!!! M-a lasat durerea de gat (mai e dar nu asa tare) dar acum tusesc de sare camasa de pe mine. Nasul infundat si plin de coji, concluzie: iar n-am dormit toata noaptea.

Nu stiu cat mai rezist ca se face aproape o saptamana de cand nu dorm cum trebuie. Mai stau un pic si ma bag in pat poate reusesc sa atipesc un pic. Clara e la gradi azi.

Fetelor legat de trezitul noaptea: eu am ajuns la concluzia ca cel putin Clara mea se trezeste si tipa dupa noi de control. Am incercat 3 variante:
- sa o las sa planga in speranta ca adoarme la loc - nici vorba..de fapt chestia cu lasatul ca adoarme nu a functionat niciodata la ea
- sa merg la ea, sa o mangai un pic si sa ii spun sa faca nani si toate astea fara sa aprind lumina : tace cat sunt cu ea, cum am iesit din camera urla mai rau ca atunci cand am intrat si persista
- sa merg la ea, sa o mangai un pic si sa ii spun sa faca nani dar cu lumina aprinsa: surpriza!!! Reactia a fost ca m-a bolborosit, dupa ton zic eu ca m-a certat iar cand am iesit din camera si am inchis lumina s-a intors intr-o parte, a mai bolborosit un pic si a adormit.

Poate va foloseste la ceva experienta noastra.

Ramona e mortal Razvanelul!! Si curajos nevoie mare

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput