Puiutzi de Randunici 2008!! (142)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny clau baga o intrebare aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106829&whichpage=1..nu e mah, nicio problema ca nu are inca dinti, pot sa iasa primii si dupa un an.. LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Mersi mult de tot Luny!

POZE
luny spune:
| citat din mesajul lui lianam am uitat sa pun ghilimele la sedata luny ...si zice: haideti domnisoara, ca astia de aici nu sunt chiar asa rai cum pare, si abia au luat tratamentu' de juma de ora, se poate discuta cu ei ....evident ca mi s-au dilatat pupilele ....pleaca nenea, inchide usa...imi sta inima ...deschid repede usa larg, la care pacientul "meu" zice ranjind: " va e frica domnisoara?" ...el ranjind: "da, da...ei, lasati; da' sa stiti ca nu mai sunt asa nervos, puteti sa vorbiti cu mine" send si fug, ca mi-a venit randunoiu' si nu-s gata cu masa Liana, mami de Teo |

interesant era daca il prindeai cand era putin mai nervos!!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Eu fac mempriu la antena 3 sa mute emisiunea lui Moise Guran la 10 seara ca NU MAI POT!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Tuchi
recunosc , mi-a luat vreo 10 secunde sa-mi dau seama care ti-e problema
Sa nici nu te gandesti, c la 10 ma uit eu la Sinteza Zilei 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui tuchita Eu fac mempriu la antena 3 sa mute emisiunea lui Moise Guran la 10 seara ca NU MAI POT! ![]() ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Si eu sunt fan Moise Guran/ emisiunea lui, dar o vad mai rar.
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:

LUNY
VALENTINA C spune:
Am vazut-o si eu pe Marijuana!!!Bai, ce fac drogurile din om!!!Sunt convinsa ca Maruta ii alocase mai mult timp, dar cand a vazut-o ca a luat-o pe aratura a pus-o sa cante si a dat-o afara...Se vedea ca era socat....
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Mimozo, feciorul ti-e frumos, seamana cu tine si tind sa cred ca e normal! M-am uitat si eu cu ochi de doctor si nu mi se pare nik!
daca insa tot ai atatea indoieli in suflet, du-te cu el la un neurolog de copii si lamuresti problema! e o tipa la CMU dana Craiu foarte buna, iar barbat-so e un super pediatru, tot la CMU!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
| citat din mesajul lui tuchita Eu fac mempriu la antena 3 sa mute emisiunea lui Moise Guran la 10 seara ca NU MAI POT! ![]() ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

Reao, atata placere are si omul in viata!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
cine e Marius Muhalache??
LUNY

...si zice: haideti domnisoara, ca astia de aici nu sunt chiar asa rai cum pare, si abia au luat tratamentu' de juma de ora, se poate discuta cu ei
...el ranjind: "da, da...ei, lasati; da' sa stiti ca nu mai sunt asa nervos, puteti sa vorbiti cu mine"