Gravidute prin FIV (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ana felicitari, stiu cum este sa auzi 2 inimioare. Daca vrei sa te trec pe listuta sa imi dai datele.


Micky 13+ + (asa spune dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Micky01 se vede ca am facut amandoua Fiv cu Dracea ...parca baietii nostri seamana ...asa mi se pare mie
Dragut flacau , nu gluma

Nusy ai un pm de la mine

Fetelor sa aveti sarcini usoare si la termen noi cei care am devenit deja mamici stim prin ce emotii treceti dar merita oricie efort

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Cate chestii s-au intamplat...Au aparut copilasi frumosi si maaari (Miki, pe unde l-ai scos? ) si s-au inmultit mamicile noi. Uraaa.
L-am vazut si eu pe bebele meu, are 2,5 cm si dadea din maini. Nu i-am auzit inimioara ca...nu avea Doppler. Dar ma bucur ca a crescut...inseamna ca-i merge...Peste 2 sapt merg in Tm si vad tot. In greutate nu am prea luat, poate 1 Kg. Am 49,6Kg. Si nu am vomitat deloc.
Fetelor, sanii nu trebuie sa doara ca la ciclu, trebuie sa nu fie flescaiti, dar nu neaparat tari si unflati.
Va pup pe toate.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kitty: multumesc!

Nusy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Miki:sa va traiasca baiatul!E un dulce si un frumusel

Ana:felicitari pentru cele 2 inimioare!!Sarcina usoara si la termen iti doresc din toata inima.

Rami:deja am urcat la 7kg Oricum,nu mi se pare mult deloc,iar de vreo 2 sapt vad ca iau fff putin sau aproape deloc de la o zi la alta.Ma gandesc ca poate fi si urmare a faptului ca ne-am mutat,am mai trebaluit si eu,n-am mai stat numai in pat.

Multumesc mult,fetelor,pentru urarile de casa noua Suntem tare incantati ca am reusit sa o terminam,asa cum ne-am propus,inainte de venirea lui bb.

Pupici si o duminica placuta tuturor.La noi a nins ieri toata ziua si s-a si asezat putin zapada...e tareee frumos

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, sunt doar in vizita pe la voi. Dar ma mut definitiv dupa ce-l vad la eco . La 10 zile de la ET facut cu 2 blastocisti am valoare hcg 444,7.
Acum as avea nevoie de experienta voastra. Deja au inceput durerile de cap si greata/voma. Ieri de la 17 la 20 mi-am intors stomacul de 4 ori pe dos. Totul a pornit de la un sandwich facut dimineata si nemancat. Era cu branza si carnati la cuptor. A ramas nemancat si la ora 17 am dat de el, de fapt de mirosul lui si am fugit mancand pamantul pana cand eram cu wc in brate. Eram invitati la niste prieteni la gratar, dar va dati seama ca nu am vazut deloc carnea, am simtit doar mirosul si le-am vizitat si lor baia de cateva ori.
Cand am ajuns acasa am mancat niste stiksuri. Au fost ok, dar erau si mai bune daca nu aveau atata bicarbonat in ele. Mi-am facut un ceai dar cand sa-l beau era mult prea artificial.
De ieri dimineata am avut o durere de cap de nu ma puteam misca. Acum sunt ok. Doar ca mi-e foame si nu stiu ce sa mananc.
Vreau sa stiu ca nu va fi asa toata sarcina. Eu vreau sa ma bucur de ea. Dar cu starile de ieri nu se poate. Dupa prima tura de mers la baie m-a bufnit rasnul si mi-am zis sunt dar la ultima imi venea sa plang.
Ce secrete ati descoperit impotriva durerilor de cap. Mi le impartasiti si mie?
Multi pupici fetelor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!intru repede sa felicit cea mai noua graviduta MONILANDfelicitari si sa-ti dea DD o sarcina fara probleme pana la sfarsit ca stiu cat de mult iti doresti!!!de greturi eu nu-ti pot spune nimic ca n-am avut deloc desi mi-am dorit

in rest va doresc la toate care va apropiati de termen bbei sanatosi si frumoasi si nasteri usoare!!!

pupicei multi pe burtici,eu nu prea am timp de forum dar va citesc printre randuri si abia daca reusesc sa scriu cate un mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni io le fraieream dimineata cu biscuiti sarati..imi puneam la capul patului..iar cum ma trezeam fara sa ma misc doar intindem mana ii luam si ii rontaiam..bineee nu le eliminam de tot dar macar numai erau asa rele..asta la sarcinile trecute..ca acu n'am avut deloc..
cu durerile de cap era mai nasol..imi faceam intuneric in camera si incercam sa dorm..dar cum io's rea de captreceau greu..si acum am avut cateva de am crezut ca mor..in final am apelat la o juma de paracetamol ca altfel exploda capul..dar asta tarziu cand eram si noi mai maricei..in primele sapt cand se formeaza bebe nu am luat nimik ca mi'a fost frica..am suportat ca de's capoasate puppp
kla te pupppp.ce face minunea?
flori felicitari de casa noua numai stiu daca ti'am zis..pupici..
nusy te pup ce faci?
buluna ma bucur..pupici.




"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!


Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANOOOOOOOOO iti pupacesc burtikullll,minunea mea e fonfait,racit,suntem cu tratament dar vad ca se incaptaneaza sa treaca si ma face zombie,dar las ca trece si vom incepe sa cautam nora pe aici,vreo concurenta ceva???vedeti ca e pretentios ca ma-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Ana felicitari pt cele doua inimioare

Moniland felicitari graviduto



12+

Mergi la inceput