Gravidute prin FIV (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Julia75 spune:
Marush, Felicitari pentru bebeii cei mari! Sanatate si bucurie la toata familia.
Julia 37+
Mirela_1 spune:
Marush, bravo, ce bebelusi mari ai. Sa fiti toti 3 sanatosi, sa te refaci repede si bebelusii sa fie mancaciosi.
Mikishor, felicitari! Ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si la termen. Cum s-a intamplat minunea?
Mirela 36+
Julia75 spune:
Mikimiki, bine ai venit sa ingrosi randul gravidutelor! Sarcina usoara si la termen!
Mirela, asa asa stai la rand burticuto! Las ca mai creste bebe pana se naste nu-i micut.Eu chiar ma intrebam cum o sa stii tu sa fugi la spital la momentul potrivit, dupa cum te-ai obisnuit cu durerile de burta nu m-as mira daca o sa stai linistit acasa pana in ultima clipa.
Amzulica, eu stiam de dna Iliescu, in vremea aceea au facut mare tam-tam in televiziune. Sotul atuci tot glumea cu mine ca mai avem timp sa facem copil ca suntem tineri fata de ea, dar nici chiar asa la 67 de ani! Brrr...
Bianca, interesant articolul cu vergeturi, inseamna ca m-am dat cu creme scumpe pedegeaba?
Nikisimona, dute si tu la un concert, discoteca ceva unde-i muzica tare sa se rupa membranele odata, mai bagi un pic de dans si sigur te apuca. pentru bebe sa vina pe lume cat mai curand.
Buluna, sanatate!
Julia 37+
Mirela_1 spune:
Julia, stau cuminte la rand pana pe 17-18, ca pe 18 incep sa dau din coate sa ma bag in fata.
Da, sa stii ca asta-i si marea mea problema, daca o sa plec in timp util la spital. Dr zice ca o sa-mi dau seama. Parca vad ca am sa fac cateva drumuri degeaba la spital. Aseara chiar incercam sa ma cronometrez, imi mai pipaiam burta sa vad daca se intareste pe durere dar n-am reusit sa trag vreo concluzie si pana la urma am adormit. Si mai am o problema, mi se pare ca bebe misca cam anemic. Il simt doar de cateva ori pe zi (mai mult dimineata si seara) si atunci doar cate un sut-doua acolo.
Mirela 36+
Micky2007 spune:
LucaLuca copilasii lui marush se numesc Ada si Alexel.
Fetelor azi am descoperit un magazin super pentru noi gravidutele in "magazinul H". Am luat o pereche de pantaloni office foarte frumosi si o pereche de raiati. Si au si pentru slabanoage ca mine. Daca vreti va sfatuiesc sa mergeti acolo si nici preturile nu sunt mari. Aveau si bluze, dar pentru mine problema era la pantaloni.
Micky 14+ + (asa spune dr.)
smoly spune:
Marush bravo mamico!Sanatate multa si recuperare grabnica!Abia asteptam povestea nasterii si poze cu minunile tale.
Ayda_m si miky-miky bine ati venit la odisee,sarcini usoare si bb sanatosi.Se vede treaba ca dr.Dracea are o mana de aur!
Moniland ma bucur din tot sufletul ca ai reusit,dupa atata asteptare...Sarcina usoara si la termen iti doresc.
Cristina 21+
Moniland spune:
felicitari marush!!! sa-ti traiasca puiutii!!!!
Normal ca sunt frumosi ca la cate kg au sigur intelegi ceva din ei.
aurel_cris spune:
MARUSHfelicitariiiii mamico,uau grasunei bebelusi,sa iti traiasca
MIRELAnu iti face griji ca iti vei da sigur seama daca ai contractii de nastere,nu se compara cu ce ai acum.Iti spun din experienta mai ales ca eu am nascut natural.Intr-o zi am sa scriu si eu povestea nasteri,imi vine sa rad mereu ca mi-au facut tuseu dimineata,vine moasa la pranz cica ai contractii,ma uit eu la ea zic astea le-am avut mereu.Abia noaptea ma luat nene contractiile dupa ce imi facura o injectie cica sa ma linistesc sa dorm,colegele au adormit bomba si la mine a inceput sueta.Imi trimisesem si sotul acasa,ii dau telefon la o ora vino ca mor,nu stie saracul cum a ajuns.Oricum balul a durat vreo 5 ore,sotul meu mereu zice ca nu o sa uite niciodata cand a taiat cordonul Biancai.Imi aduc aminte ca era saracuta vanata si adormita de la injectia aceea si ii zic sotului vai ce fetita uratica am.Nu cumva aia la Giuly mi-au gresit embrioni ca prea pare bruneta(brunetele de-ale noastre),sa vezi belea.Eu am tot avut obsesia asta caci am vazut aici la tv cum au gresit,au pus la un cuplu alb alti embrioni iar tipa a nascut 2 copii negri.Soc nu alceva va da-ti seama,zic daca aici se poate la noi e floare la ureche asa ceva.Mama a venit la 3 ore sa ne vada si a zis ca sunt nebuna,Bianca e o frumusica,a numit-o Frumuselul mamaitei,asa ii se spune si acum
Hai ca m-am intins.....
RAMI eu stiu ca injectia pt maturizarea pamanilor se face numai daca esti predispusa sa nasti prematur.Ideal este sa o faci cu o sapt. inainte de nastere,eu am facut-o la 25 de sapt caci eram predispusa sa nasc prematur.....la 40 sapt si 10 zileIronia sortii nu,nasc nasc si dupa nu mai venea.Bebe de la 34 de sapt.poate respira singur,hai ca nu mai ai mult,iti tin pumnii sa ajungi cu bine la termen.
MIKISORuau felicitariiii,te ti de surprize a,oricum ma bucur enorm pt tine
NIKISIMONA nu te speria ca nu e asa dureros,pt mine cel putin nu a fost,sfatul meu este ca acolo sa faci miscare dupa aceea,urca scarile,stai pe minge ajuta-te singura,eu asa am facut.Nasterea naturala este mai grea dar dupa aceea nu mai ai nici o durere ca la cezariana.Eu la 15 minute faceam dus singura,sotul era cu fetita in brate,mi-am adunat bagajul si m-au transferat la salon.Hai curaj si incerca sa nu pleci pe ideea ca mie frica,iti urez o nastere cat mai usoara.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08
Liana30 spune:
Marush felicitariiiiii.bun venit pe lume minunilor!!
miki bun venit in gasca olteancoo .te pup
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
nusy spune:
Manumanu,Carmendu, Marush: felicitari pentru nastere, sa va fie bebeii sanatosi,frumosi ,mancaciosi si sa va mandriti cu ei toata viata!
Miki-Miki: bine ai venit la odisee! Uite ca am prins-o pe Mirelus din urma! Si pe ZisaCami! Suntem toate niste norocoase!Sarcina usoara si la termen!
Ramy: multumesc,scumpa mea, de intrebare. Sunt bine, la dr.Rotaru a fost super,mi-a placut tare mult de el.Mi-a gasit si cauza sangerarii: un hematom de 8 mm,dar situat,din fericire,departe de bebel, langa col.
Azi,dupa o saptamana de cand am fost la Rotaru, am fost iar la eco,la mine in oras.Bebele e foarte bine,se misca,dadea din manutele si piciorusele in formare...a fost emotionant..ca de obicei...Se forma si cordonul ombilical si placenta anterioara...
Asadar, m-am linistit deocamdata. De sangerat n-am mai sangerat...si merg la serviciu de o saptamana. Ma mai duc la eco,in oras joia viitoare.
La Rotaru sunt programata pe 18 decembrie.Tot atunci voi face si morfologica si bitestul, la alta dr.(desi si Rotaru face,am apucat sa ma programez in alta parte si se potriveste mai bine acea programare,asa ca n-o mai anulez). La cea de 22 sapt.voi merge la Rotaru.
Va pe toate si sarcini sau nasteri usoare in continuare,fiecare unde se incadreaza!!!!
Nusy 9+