Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
cafera, super poze, DAR, ca de obicei, te cautashi si pe tine si ...........cucu
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ioanaiub spune:
am pus si eu cateva poze de la Poiana Brasov
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
CarlaV spune:
Cafera, mi-era dor de fetele tale, sunt superbe. Ai vreun raspuns pozitiv in legatura cu ce m-ai intrebat pe mess?
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Tocmai i-am admirat pe
Davis si Mara, Ilinca si Alexia frumosi toti i asa mi-ati facut pofta de-o excursie. Ce ti-e cu poftele astea in gravidie.
Ce scumpa-i Lorina cea vorbareata si iubitoare de carti.
Ioanaiub eu am facut iepure cu shallot si cidru si nu mai stiu ce in Franta asta vara. O sa scormonesc dupa retete daca le gasesc. Stii franceza?
Bunica mea facea iepure la cuptor pe legume:ceapa,morcova,patrunjel,telina toate rase probablil punea un pic de apa si mai catre final adauga smantana cu un un pic de mustar. Reteta e asa ceva orientativ nu garantez pt ea. Mai facea tot timpul la genul asta de iepure paine pe abur. Aluat de paine pe care-l fierbi pe abur
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Timi07 spune:
Stiti remedii babesti pt sinuzita? In afara de aburi si apa cu sare?
Cred ca asta e ce ma chinuie de o saptamana si nu prea vad sa am vreme de mers la medic in urmatoarele 10 zile
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
cafera spune:
Ioanaiub, foarte frumoasa e Mara, iar baietelul tau pare tare delicat si sensibil.
Mihaela, bauuuuuuuuuuuu!
CarlaV, ai avut idee buna. Multumesc! Din pacate papusile astea sunt foarte cautate si nici intr-o luna nu le am. Bine ca am inceput sa le caut din timp.
Multulim tuturor pt aprecieri!
musso17 spune:
ioanaiub,intr'adevar,David e tare delicat si frumoooos,iar Mara o papusica,care-mi pare o nazdravana,pe genu tace si le face.sa-ti traiasca!
cafera spune:
Timi, leacul e incercat de sotul meu, care nu mai avea alta alternativa decat operatia. Acum e bine, mai are iarna proble, dar rar si cu paracetamol sinus cedeaza.
Deci: iei hrean, il dai pe razatoare, stropesti cu spirt medicinal, faci o chifteluta si o pui intr-o carpa rosie (nu stiu de ce). Aplici crema de galbenele pe frunte, acolo unde v-a sta aceasta compresa, pentru ca altfel ti se cojeste pielea. Oricum te vei inrosi. Aplici carpa rosi cu continutul, astfe incat sa fie asezata intre sprancene. Vezi ca o sa te usture ochii de la cat de rate e mireasma, dar ai si tu grija sa o pui cat mai cum iti e mai bine. Chestia asta o faci seara, inainte de culcare. Incepi sa stai cu compresa de la o jumatate de ora, pana ajungi la sfarsitul celor doua saptamani, cat dureaza tratamentul, la cateva ore.
Dupa vreo 3 zile incep sa curga niste secretii foarte urate, atat la miros cat si la consistenta, dar nu te opri. De asemenea, o sa te doara si capul, dar vei vedea ca reteta face minuni. La toate persoanele la care am dat-o a facut functionat. E din Formula A S.
Sanatate iti doresc!