Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, super poze, DAR, ca de obicei, te cautashi si pe tine si ...........cucu

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am pus si eu cateva poze de la Poiana Brasov

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, mi-era dor de fetele tale, sunt superbe. Ai vreun raspuns pozitiv in legatura cu ce m-ai intrebat pe mess?

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Tocmai i-am admirat pe
Davis si Mara, Ilinca si Alexia frumosi toti i asa mi-ati facut pofta de-o excursie. Ce ti-e cu poftele astea in gravidie.

Ce scumpa-i Lorina cea vorbareata si iubitoare de carti.

Ioanaiub eu am facut iepure cu shallot si cidru si nu mai stiu ce in Franta asta vara. O sa scormonesc dupa retete daca le gasesc. Stii franceza?
Bunica mea facea iepure la cuptor pe legume:ceapa,morcova,patrunjel,telina toate rase probablil punea un pic de apa si mai catre final adauga smantana cu un un pic de mustar. Reteta e asa ceva orientativ nu garantez pt ea. Mai facea tot timpul la genul asta de iepure paine pe abur. Aluat de paine pe care-l fierbi pe abur

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Stiti remedii babesti pt sinuzita? In afara de aburi si apa cu sare?
Cred ca asta e ce ma chinuie de o saptamana si nu prea vad sa am vreme de mers la medic in urmatoarele 10 zile

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ioanaiub, foarte frumoasa e Mara, iar baietelul tau pare tare delicat si sensibil.

Mihaela
, bauuuuuuuuuuuu!

CarlaV, ai avut idee buna. Multumesc! Din pacate papusile astea sunt foarte cautate si nici intr-o luna nu le am. Bine ca am inceput sa le caut din timp.

Multulim tuturor pt aprecieri!

Mergi la inceput

Timi, pt sinuzita stiu eu. Fug sa duc gunoiul ca e urgenta si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ioanaiub,intr'adevar,David e tare delicat si frumoooos,iar Mara o papusica,care-mi pare o nazdravana,pe genu tace si le face.sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Timi, leacul e incercat de sotul meu, care nu mai avea alta alternativa decat operatia. Acum e bine, mai are iarna proble, dar rar si cu paracetamol sinus cedeaza.

Deci: iei hrean, il dai pe razatoare, stropesti cu spirt medicinal, faci o chifteluta si o pui intr-o carpa rosie (nu stiu de ce). Aplici crema de galbenele pe frunte, acolo unde v-a sta aceasta compresa, pentru ca altfel ti se cojeste pielea. Oricum te vei inrosi. Aplici carpa rosi cu continutul, astfe incat sa fie asezata intre sprancene. Vezi ca o sa te usture ochii de la cat de rate e mireasma, dar ai si tu grija sa o pui cat mai cum iti e mai bine. Chestia asta o faci seara, inainte de culcare. Incepi sa stai cu compresa de la o jumatate de ora, pana ajungi la sfarsitul celor doua saptamani, cat dureaza tratamentul, la cateva ore.
Dupa vreo 3 zile incep sa curga niste secretii foarte urate, atat la miros cat si la consistenta, dar nu te opri. De asemenea, o sa te doara si capul, dar vei vedea ca reteta face minuni. La toate persoanele la care am dat-o a facut functionat. E din Formula A S.

Sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Scuzati greselile, dar nu mai editez.

Mergi la inceput