Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lavi, e superba dodoleata ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vai ce copii frumosi am vazut eu. Alexia si Ilinca, Mara si David si Lorina. Superbi!

Eu pe aici, va citesc si imi vad de depresia mea.

Va pup

Edit: L-am botezat pe David, scuze, dau un miel.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei Timi, eu sunt mama sinuzitei. nici nu vreau sa-mi amintesc cat am suferit din cauza ei. am auzit si de reteta caferei insa au m-am tratat asa: comprese cu bitter suedez pe frunte, am tras bitter din ala si pe nas (nu e prea placut dar da drumu la secretii), si mi-am facut frectie pe frunte si pe nas si pe pometi(acolo unde ma durea) cu tinctura de traista ciobanului. nu stiu de unde sa iei tu asta insa face minuni. de fapt ideea nu e sa faci frectie ci sa dai cat mai mult cu solutia asta pe frunte sa intre cat mai mult in piele. eu ma pot "lauda" ca am scapat de sinuzita cu leacul asta. am verif si cu radiografie. pana una alta pune comprese cu bitter si pt durerile de cap recomand cartof crud taiat felii, pui feliile pe o batista si te legi peste frunte. lasi o ora-doo. sanatate.
mai poti cauta leacuri babesti si pe http://www.formula-as.ro/arhiva si dai cautare site!sanatate

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

tot in formula as.............

Pentru sinuzite si probleme de nas infundat - se ia o soseta de bumbac, se umple cu sare mare (nu fina, ci grunjoasa), se incalzeste si se pune pe nas in asa fel, incat sa fie de amandoua partile nasului. Se tine pana se raceste si se repeta operatia de cate ori e nevoie (la sinuzita, timp de 14 zile).

Sinuzita

Retete rapide contra bolilor toamnei.

Cataplasme cu varza si argila: luati o foaie mare de varza cruda, suc de lamaie, 6 linguri de praf de argila si apa calduta. Zdrobiti foaia de varza cu sucitorul (frunza trebuie sa fie complet plata). Amestecati sucul de lamaie cu argila, apoi adaugati apa, pentru a obtine o pasta. Puneti-o pe foaia de varza, apoi aplicati-o pe frunte sau maxilare, in functie de locul unde este localizata sinuzita. Fixati-o cu un bandaj ca sa stea strans si lasati-o pana se usuca (cam o ora). Repetati procedeul de doua ori pe zi, pana la degajarea completa a sinusurilor.

Inhalatie cu usturoi si otet: faceti o inhalatie cu urmatorul amestec: un catel de usturoi ras, o lingurita de otet de mere si 50 cl apa clocotita. Puneti lichidul intr-un lighean si stati cu fata in aburi, cu capul acoperit de un prosop. Repetati de mai multe ori pe zi.

Macerat din usturoi, ceapa si hrean: amestecati in parti egale usturoi crud si ceapa tocate marunt, cu hrean ras. Adaugati un varf de cutit de piper. Puneti amestecul la macerat in otet de mere (de doua ori mai mult decat ingredientele) si lasati-l trei zile. Se strecoara si se bea cate o cescuta de trei ori pe zi. Gustul nu e placut, dar eficienta e sigura.

Morcov cu lamaie: puneti dimineata o picatura de suc de morcovi in fiecare nara, iar seara cate o picatura de suc de lamaie. Au proprietati antiinflamatoare si dezinfectante.

Cataplasme cu argila: pentru a degaja sinusurile, nimic mai simplu decat cataplasme de argila rece, de 1-2 cm latime, care se aplica de-a lungul nasului sau pe frunte, aproape de sinusuri. Se pun dimineata si seara, cate o ora, mai multe zile la rand.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mai fetelor, ce mi-ati "citit" copiii
intr-adevar David e mai "cacacios", plangacios si cuminte-cuminte ... uneori mai sare si el calul dar am impresia ca si eu am pretentii prea mari de la el, de cele mai multe ori uit ca e si el mic, inca nu are 4 ani si ma astept sa se comporte ca un copil mare
acum sa nu credeti ca Mara nu e cuminte, e cumintica si ea dar e mai "apriga", mai hotarata, plangacioasa si ea dar din cauza ca nu stie sa vorbeasca si noi nu o intelegem ... ea e si mai rezistenta la boli, pana acum a facut doar forme usoare de raceala, in timp ce David, bolea langa ea si trecea din bronsita in bronsita.

multumesc pentru aprecierile la adresa copiilor mei

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cafera, Mychydutza multumesc frumos pt sfaturi. Asa cum ai intuit Mychy majoritatea ingredientelor nu le pot gasi aici. Hrean gasesc doar la magazin conservat gata de mancat...si cand ma gandesc ca bunica-mea nu stie cum sa scape de el din gradina O sa dau o tura prin "pietele de sambata" ce le au dublinezii si poate, poate da norocul peste mine. Pna atunci incerc retetele mai putin pretentioase.
Multumesc

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Na io inteleg sa te doara capul-fruntea de la sinuzita dar la ce trebe sa ma doara si oasele de la fata, tamplele si dintii mai pe la radacina ma mananca de-mi vine sa-i frec cu smirglu.

Luna hopa sus! Nu-ti sta bine deprimata. Eu ma tin si cu dintii sa nu ma deprim decat in limite f stricte ca de cad in depresie acolo zac mult si bine.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

a, am uitat sa va spun, iepurele meu e la fezandat

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, voiam sa-ti zic de sinuzita, dar mi-au luat-o fetele inainte si bine au facut, n-am alte idei. Nu vreau sa te sperii, dar infectia s-ar putea intinde si atunci sa te doara si oasele fetei si ce mai zici tu, sau poate sa fie doar o coincidenta.
(Reteta pentru iepure as vrea-o si eu, ca noi nu mancam porc de Craciun si de curcan m-am cam saturat).
Cafera, cu placere, macar o sa le ai in timp util, chiar daca pe ultima suta de metri?

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput