Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioanaiub, foarte frumoase pozele.chiar ma gandeam ca ai perechea "ideala": baietelu mai mare , fetita mai mik.. pofta mare la iepure. vezi ca merge cu un vin bun........
timi, asa se manifesta boala asta idioata.pe mine ma manca nasu pe dinauntru de-mi venea sa ma scarpin cu un pamatufsfatul meu este sa nu neglijezi, poate sa fie de la dinti si sa urce sus pe sinusuri sau poate sa fie de la cap si sa coboare jos la dinti, si poti avea probleme cu dantura. nu vreau sa te sperii insa nu e bine sa te lasi. du-te la un dr sa vezi ce zice, insa in nici un caz si sub nici o forma sa nu accepti punctia. sa nu te speli pe cap si sa iesi afara, sa pui caciula pe cap etc etc......sa nu stai in curent. sanatate!!!!!1

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Mychy o sa trebuiasca sa fac ceva ca ma extenueaza atata durere chiar daca nu-mi vine chiar sa ma sui pe pereti. Din proprie experienta (foarte recenta) stiu ca se poate si mai rau

Carla,Ianaiub aici gasiti la sectiunea Retete frantuzesti retetele mele de la doamna de la care am inchiriat casa in Fr. Eu am facut prima "Lapin a la forestiere". Ca sa vedeti ce scrie apasati pe "full size". N-am pus Calvados (adica un soi de tzuica de mere de-a lor), nici cuburi concentrate iar in loc de ciuperci de padure am folosit ciuperci champinones. Eu doar bajbai prin retetele in franceza iar sotul meu care deobicei mi le traduce e superocupat asa ca ma scuzati ca nu va dau retetele in romana. Da poate va descurcati mai bine decat mine in fr.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Ce mai faceti?

Am retinut remediul pt sinuzita. pe mine m-a lasat de ceva vreme, dar nu stiu cand apare iar.

Luna ce draguta esti sa nu ma lasi numa' pe mine depresata. dar pe bune ca nu voiam sa-mi tii companie. pe tine imi placea sa te stiu vioaie si cu chef de viata, de cumparaturi. Nici pe Mychy nu o voiam cu mine in butoi. Pe nimeni.

Gata, copiii mei ma solicita. Azi iar sunt Penelopa, sotul a iesit putin, sarbatoreste un coleg ce si-a sustinut azi teza de doctorat. Eu am ramas sa spal vase, sa fac bagaj (maine mergem la socrii), sa culc copii...Cum pana mea sa nu te depresezi???

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Timi, multumesc de reteta

eu am culcat copiii, de vreo ora, doarme si sotul ca dimineata devreme pleaca la deva si sa te tii dezmat ... cu un pahar de bere, ma uit la dansez pentru tine ... frumoasa distractie de vineri seara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Ghinetz pune copilashii la nanica si rasfata-te cu un pahar de vin,bere sau ce ti-o pica tie bine. Eu beau bere fara acool acum in extrasarcina nu-mi trebe bere decat din aia belgiana cu visine. Si io am vazut doar cratite si fugi de colo colo cu fata in spinare. Aduna de prin casa ca in 5 minute Soph sa faca la loc. Da zau ca am avut o jumate de ora de dragaleala si mi-a trecut si necaz si tot, i-as aduce i luna de pe cer. Face fata asta ce vrea cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, multumesc foarte mult pentru retete, dar esti documentata rau de tot!!! Tu ai gasit cidru? Sau merge cu otet in loc?
Aoleuuu, mi-ai amintit de bere belgiana, gata, mi-e pofta! Sper sa o visez la noapte si sa nu ma mai trezesc la 4 dimineata sa vomit cum am facut azi-noapte .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla nu este cidru in RO? poate n-ai vazut tu ca nu ti-a trebuit ca m-as mira sa nu gasesti asa ceva in RO. Daca nu gasesti cidru poate mai bine cu vin alb. Si oricum ai mai multe retete pe acolo si precis gasesti toate ingredientele sau adaptezi eu sunt bolnava daca nu schimb/inbunatatesc o reteta (mai putin la praji)

Ioanaiub hai noroc ca si io-s cu berea in brate da fara alcool. Eu ma uit la My name is Earl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Helau!
Multumesc pt urarile de sanatate si pentru incurajari CarlaV, Cafera, Fianna, Ghinetz, Musso,Mykhy. tuturor!
Georgiana si Mykhy, multumesc pt sfatul cu antibioticul . Intr-adevar, a avut febra in prima noapte si a doua zi dupa debutul racelii.
Fianna, din sange se determina daca e infectie bacteriana sau virala? Pe mine ma ducea mintea ca in cazul unei raceli se face exudat faringian. Poti sa-mi dai mai multe amanunte?
Cafera si Ioanaiub am vazut pozele: 3 fete si un baiat de nota 10 fiecare!
Oaana, am votat!
Fetelor, nepoata mea e clasa a patra si saptamana viitoare parintii trebuie sa-si dea acordul pt vaccinul impotriva cancerului de col uterin. Puteti sa ma indrumati cu linkuri sau altceva spre discutii de pe forum sau articole despre aceasta problema?Eu l-am sunat aseara pe dr meu ginecolog de aici si mi-a zis ca ar fi bine sa il faca, dar vreau sa mai citesc si alte pareri. Frate-miu zice sa nu il faca iar noi ceilalti din familie nu stim ce sfat sa-i dam.
(El e divortat si fetita e incredintata lui ,iar maicasa e plecata in lume , asa ca nu au cum sa se sfatuiasca amandoi).

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

hai noroc!!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ma bag si eu cu un de Martini. Ciocnim???
Inca penelopez. Ulise tot n-a ajuns. Si, ca de obicei, eu nu pot sa dorm pana nu aud cheia in usa.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput