Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

proba,cu semnatura...sper sa-mi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata,mai tarziu.
Am si eu o mare rugaminte la voi.
O prietena de a mea,este manager la un ONG,aici in oras.Au avut diferite proiecte pentru copiii din centre.Au cam 8 ani de cand lucreaza pentru copii.Sponsorul principal din Olanda,nu prea mai au cum sa-i finanteze,dar accum se aduna voturi pentru mai multe ONG-uri si cine castiga va primi banii.Deci daca vreti sa votati,va dau un link,intrati,in dreapta mai jos selectati Buna Ziua(asa se numeste ONG_ul)si apasati pe Stem si gata a-ti votat.Multumesc mult.
www.twentsenieuwjaarsduik.nl

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna ziua!
N-am mai dat de multa vreme pe aici, dar azi profit ca e sarbatoare si nici sotul nu e acasa sa-mi ocupe calculatorul N-am citit din urma decat ultima pagina

Sanatate multa strumfilor bolnaviori si multa putere pt mamici, stiu ca e greu

Mai citesc si revin, ca Lori deseneaza pe mobila

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Poze:

http://www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Caferutooo ce fete frumoase ai (daca mai era nevoie s-o spun) Cea mai "tare" e poza www.flickr.com/photos/22361756@N03/3046893721/in/photostream/" target="_blank">asta

www.youtube.com/watch?v=ceRnB92df1I" target="_blank">filmulet cu printesa vorbareata
www.youtube.com/watch?v=2IQzhT7Cjs0" target="_blank">Lorina si cartile

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera,ce fetite frumoase si elegante!
lorinaoo,bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Georgiana, multumesc de "tip"

fug sa vad pozele Caferei

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cafera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui fianna

Apropos de somn si tzatze: MA TERMINA!!!! SNIIIIIF! Trece de la una la alta de n-spe ori pana adoarme. Si trece peste mine, dar cu o tzatza-n gura, imi baga cate un genunchi in burta si nu o lasa pe prima decat daca a ajuns la a doua, sau nici asa uneori, doar aluneca pe partea cealalta. Va dati seama ca din sosete s-au facut dresuri!

Daaa, asa-mi facea si mie, am numarat odata cum le-a schimbat de 40 ori inainte sa ramana sa doarma cu una. Chestia asta a durat vreo luna pana cand n-am mai suportat si am zis ca gata, ii dau de la una odata, asa cum facea pana atunci. Cand era vorba de supt, mi-am pus leucoplast pe cea de care nu voiam sa traga si i-am oferit-o pe cealalta. A fost nedumerita la inceput dar s-a invatat repede.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgiana, Corina, multumesc din suflet.
Fianna, eu eram gata sa-i dau pivalone cand avea 7 luni, chiar l-am cumparat, apoi am citit prospectul. Am renuntat si am rezolvat cu mult ser, batista bebelusului, ceai si homeopate.
Mamii, , imi place ca vorbesti la plural despre copiii tai.

Mi_a, imi pare tare rau ca a fost atat de greu cu sarcina. La mine cu Saby pana la 19 sapt. a fost la fel ca la tine in primele 14 sapt., dar dupa aceea n-am mai avut nici o problema. Acum imi este la fel de rau ca la Saby, dar nu pot sa ma prabusesc in pat cand am nevoie, ca trebuie sa am grija de copil. Asta e, o sa treaca si o sa ma bucur din plin de sarcina. Abia astept sa mi se vada burtica .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput