Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Si la noi rutina de tzitzi include schimbat de tzitzi de mii de ori pana se plictiseste, si calarit peste mami prin pat noaptea ca sa schimbe tzitzi. Se arunca peste mine asa pe intuneric nu are frica.

carla multa putere sa treci peste perioada asta. Hai ca nu mai este mult pana trece.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Buna dimineata!

o cafeluta sa ne trezim?
la noi e foarte urat afara, bate vantul, e innorat, e intuneric, cred ca vine zapada

Mara abia s-a trezit, acum isi bea laptele ... dupa ce o imbrac o sa dea o tura prin casa, sa-l caute pe David
ieri m-a gasit o tastatura intr-o cutie si s-a jucat tare frumos cu ea, adica s-a urcat cu picioarele pe ea

le intreb pe fetele maestre in arta bucatariei: voi ati facut tocanita de iepure? eu am facut o data si carnea a fost cam tare, acum as face din nou si ma gandesc sa o pun la fezandat ... aveti voi ceva idei?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

am ramas si eu datoare cu poze din Poiana Brasov, o sa incarc cateva ca sunt tare faine, zic eu

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.
te pup carla,o sa treaca perioada asta,dar stii si tu,asa ca putere.

patesc si eu faza cu "cum te cheama,cati ani ai"...stau cateva secunde apoi raspund ca nu vorbeste pe limba noastra,ma gandesc ca poate pare mai mare decat anii pe care ii are si din acest motiv lumea i se adreseaza,habar nu am..oricum, in genere sunt disciplinata cand vad oameni draguti cu zambetul pe buze.

mi-a,eu te inteleg perfect,cand mi-a racit mihnea,avea si 4 luni,Doamne a fost groaznic,plangeam in farmacie de s-au speriat farmacistele caci tocmai veneam de la dr si facuse febra 39 cu 5 de i-au facut impachetari acolo,in cabinet...cu greu am trecut peste episod si la fel ca si tine,atunci am facut tot ce mi sa spus,inclusiv sa-i dau putin fenobarbital sa nu faca convulsii,acum fiind trecuta prin mai multe n-as mai face acelasi lucru dar atunci...e alta poveste.sanatate puiutului,iar tie putere si rabdare,trece.

eu nu mai citesc de mult cazuri asa triste,imi face rau numai de aud intr'o doara.

o zi buna

Mergi la inceput

ioanaiub,iepurele,ca orice vanat,trebuie sa stea la fezandat obligatoriu altfel este cizma,cauciuc,acu cateva zile am mancat iepure facut de o doamna al carei sot e vanator de cel putin 10 ani,stiu ca-l lasa o noapte in zeama aia,problema e ca nu stiu exact ce trebuie sa contina,parca:apa,otet,foi de davin,putin vin...mai bine da o cautare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
deci........

ghinetz, nora oricum o sa injure........asa ca ...da-i inainte cu tupeu! si, daca vrei o colega de depresie ma ofer! inca nu m-am pus pe linia de plutire, sunt inca sub linia orizontului.

ioanaiub, asa cum zicea si musso, musai la fezandat in baitz. macar o noapte sa stea la frigider in combinatia aia. parca eu stiu ca se tinea si in lapte. cel mai bine da cautare pe "goguleeee"!

mia, prima data racit? pai asta e bine, inseamna ca ai baiat rezistent. sfatul meu e ca daca nu e febra sa nu ii dai antibiotic. nu merita sa-i zdruncici sistemul imunitar. tot asa era si andrei, nu putea sa respire deloc, se sufoca de la mucii din gat. ma felicit ca de data asta l-am scos cu naturiste. i-am dat si nurofen 3 zile, ce-i drept.iar nasul l-am desfundat cu ser. urla ca din gura de sarpe cand i-l puneam, si cate jumate de ora dupa, asa ca mucii erau la loc..........

azi e frumos, cica de diseara se stramba vremea. ieri n-am iesit cu el din motive de vant. sa vedem azi cum o fi.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

musso, mychy, e iepure de casa si ma gandeam ca nu e asa tare carnea ca la cel salbatic, dar o sa fac un bait si il tin pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

azi e sarbatoare mare: INTRAREA IN BISERICA A MAICII DOMNULUI. sa nu faceti treaba!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mychydutza....ce vroiai sa ne zici defapt? Ca e sarbatoare sau sa ne dai liber azi sa nu facem treaba

Nu shtiu cum naiba dar asta este printre singurele lucruri care imi place la italieni.Nu conteaza..daca alaptezi au ba.Adik nu te baraie nimeni la cap daca ieshi pe strada si iti alaptezi plodu.Nu se uita nimeni ciudat daca plodu se tavaleshte pe jos in centru comercial la o criza de personalitate etc..chestii deastea

Detin si eu una bucata plod mucios si tushitor..nu i-am dat nimic pana acum si sper sa nici nu ii dau..

Eu sper din suflet sa fiu prietena cu copii mei si cu sotiile lor si sa nu fiu o soacra ACRA

Siiiii ceea ce ma nemultumeshte la culme este ca imi e asa dor de frigu made in romania..si de zapadaaaaa vleau si eu ZAPADAAAAA sa ies cu alex sa ne batem cu zapada...sa mancam si noi ca oamenii zapada

Mergi la inceput

si eu sunt de acord ca daca nu e febra,musai fara antibiotic..o parere.

mychy,m-am gandit ca e sarbatoare caci acu cateva minute am auzit clopotele la biserica,dar curat trebuie sa fac caci parca a trecut razboiul.

ioanaiub,e mai bine sa-l pui la fezandat,eu si mielul il prepar tot asa si nu e vanat,ma gandesc ca fragezeste,oricum rau nu are ce sa-i faca.un tips,cand il prepari pune-i si ciupercute,dintr'alea mici,care sunt intregi,arata bine si dau un gust aparte.

Mergi la inceput