Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)
Raspunsuri - Pagina 6
mi_a spune:
CarlaV, si eu am avut o disgravidie iesita din comun, daca pot sa spun asa, adica de la 6 la 14 saptamani nu m-am ridicat din pat la propriu, decat sa ma duc sa vomit- de zeci de ori pe zi. Nu suportam nici propriul miros, nici lumina, am zacut efectiv. Desigur ca nu am mancat mai nimic, decat covrigi si am slabit 5 kg. Ma intreb cum de a iesit M atat de sanatos, avand in vedere ca eu nu m-am alimentat atunci cand era mai important. Din pacate, cand au incetat greturile au inceput durerile de burta si cosmarul internarilor in spital aproape saptamanal
. Avand in vedere experienta mea, nu pot decat sa iti doresc sa incerci sa te bucuri cat poti de mult de sarcina.Eu chiar daca am trecut prin atat de multe atunci, o consider una din perioadele cele mai frumoase din viata mea, mai ales ca atunci m-am apropiat cel mai mult de Dumnezeu. Din pacate acum nu pot sa mai spun acest lucru![]()
Mihai si mami
mi_a spune:
Cafera, eu n-am puterea sa citesc nimic
, e mult prea dureros, am plans si eu soarta micului suflet, plang si acum si nu cred ca pot sa mai scriu despre acest subiect, mi-e mult prea greu.
Cum ne mai rabda Dumnezeu?
Mihai si mami
fianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brazuca25 Chiar asa mai fetelor auzi ce tupeu la noi sa mai alaptam si acum?! Si eu ma confrunt cu asta. Dar deja am dat ignore la greu ca nu mai suport sa aud "Rusineeee fata mare si vrea tzitzi!" ![]() mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz |
Cum ar fi daca si noi am raspunde cu acelasi ton " Vaaai, rusineeeeeeee, om mare si vorbeste asa aiurea!" Sa vedeti atunci reactii!
Eu ma intalnesc saptamanal cu un grup de mamici expate si o sa le intreb data viitoare daca si la ele prin tari se trezesc cu comentarii aiurea de la necunoscuti! Una e sa mi se laude odorul, ca e foarte frumos( s-a intamplat azi!) si cu totul altceva sa vina cineva si sa-i zica lui direct ca face prostii!
Si ma mai distreaza oamenii care vin langa el si-l intreaba diverse, gen cum il cheama, cati ani are, etc....Normal ar fi sa mi se adreseze mie nu copilului, poate mie nu-mi convine sa vorbeasca cu necunoscuti, mai ales ca e clar ca nu vorbeste inca. Anyway, asta e pasarica mea personala, nu stiu daca o mai au si altii
fianna
cu printisorul MateiDespre Minunea mea mica
fianna spune:
Apropos de somn si tzatze: MA TERMINA!!!! SNIIIIIF! Trece de la una la alta de n-spe ori pana adoarme. Si trece peste mine, dar cu o tzatza-n gura, imi baga cate un genunchi in burta si nu o lasa pe prima decat daca a ajuns la a doua, sau nici asa uneori, doar aluneca pe partea cealalta. Va dati seama ca din sosete s-au facut dresuri!
Si, ca si cum asta nu era de ajuns, la una suge si de cealalta trage. Asta chiar ma enerveza si nu stiu cum sa-l dezvat. Iar azi in Ikea cerea si tragea de zor asa ca i-am dat in timp ce-mi alegeam tacticos cutii, in picioare. Nu era multa lumea insa 
fianna
cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
fianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Imi pare tare rau pentru raceala puiului, dar nu pot decat sa te felicit ca nu i-ai pus pivalone. Este un corticoid si sunt sigura ca se poate inlocui cu ceva mai putin periculos .Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Sa inteleg ca nu mai vorbesti cu mine pt ca lui Matei i-am dat pivalone?

Mi_a sper ca Mihai e mai bine. Stiu cum e sa te sperii de prima raceala/tuse/febra. La noi de cum a facut 1 an parca toate au inceput. Prima febra a fost cea mai stresanta, chit ca nu a depasit 38.
Saptamana trecuta am fost si noi la doc tot cu febra si ne-a recomandat Augmentin doar inc azul in care e infectie bacteriala. I-a luat sange lui Matei, i-a facut analizele de urgenta si a doua zi cand le-am luat s-a vazut ca e infectie virala si nu-i nevoie de antibiotic. Cred ca asa ar trebui sa procedeze medicii. Sa se sfatuiasca cu parintii, sa-i asculte, sa-i respecte si sa le ofere variante de tratament atunci cand se poate. Am scris asta pt ca sunt foarte incantata, mai ales ca doctorita m-a sunat pe mobil sa-mi spuna ce si cum.
fianna
cu printisorul MateiDespre Minunea mea mica
cafera spune:
Buna dimineata!
Am un pui maricel plecat la scoala si unul mititel care doarmeeeeeeeeee asa frumosssssssss.
ghinetz spune:
'Neatza.
Si eu pe aici, abia mijita dintr-un imens butoi depresiv. Si, ca de fiecare data imi spun: "lasa, trebuie sa se termine si asta".
mi_a
. Esti tare draguta.
si pentru Mihai, sa treaca mucii. Spun si eu...atentie mare cu produsele pentru nasuc. (cred ca am mai spus-o, am eu asa, o pata pe ele; ca si pe cremele pentru diverse alergii)
fianna, ma bucur sa te recitesc, sa te revad activa pe forum. Nu ai uitat ca ne-ai promis o veste? Bravo si medicului tau!!! Mai rar pe la noi de astia.
De pareri binevoitoare eu nu ma mai agit. V-am spus cum procedez? Ma gandesc ca nu vor decat binele meu/al copilului. Si asta e ok, e un gand bun de la ei spre noi. Acum numai de mine depinde daca plec urechea or nu. De cele mai multe ori nu se intampla, desigur, mai ales cand sunt babe binevoitoare, de alea cu caciual si batic si uimite toate ca fi-miu e cu capul dezgolit. E drept insa ca si pe mine ma deranjeaza parerea celor apropiati. Da, stiu, si ei tot la mine se gandesc, ca nu dorm noaptea, ca Victor e dependent de mine. Dar uneori as vrea ca totul sa nu fie numai gand, sa faca si ceva concret pentru mine. Victor ziua sta fara san daca nu sunt in preajma. Nu se ofera nimeni sa stea cu el ca sa ies macar pana la colt, dupa o paine. Tot la fel...daca il intarc, pun pariu ca nimeni nu se va oferi sa se ridice ca sa-i aduca biberonul cu lapte sau sa-l plimbe prin casa ca sa uite de tzatza. Asa ca...sa ma lase in pace cu grija lor cu tot! Punct.
A! Carla, daca e baiat e la fel de nashpa ca il alaptez inca. Sa stii. Ca invat copilul mamos etc etc etc. Si cica o sa ma injure nora. 
fianna, sigur nu povesteai de Victor al meu cand descriai "rutina" de somn"?
Sau cand spuneai de ocupatia in timp ce suge? Trage, impinge, suceste la sfarcul la care nu suge de...Ce-ar zice babele sa vada???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cafera spune:
Cu ce ne mai jucam noi:
-cu magnetii de pe frigider;
-cu niste carti de joc ilustrate cu povesti ( le insiram si apoi le asezam intr-o cutie de pantofi);
-cu papusa bebe am zis deja;
-si cu un plici de muste
.

s.10 si mama