M-am hotarat.............adoptie(55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

catty, e absolut mortala pitica !!! e o scumpa si o dulce si o frumoasa !

mami de brotac rocker

edit: in poza asta http://community.webshots.com/photo/2947017590103303070dBYcyb e cu tati ?

inca un edit: acu' am vazut caption'ul la poza. asta voiam sa zic... seamana incredibil de mult !!!!! sa'ti traiasca amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

maruta am primit, iti multumesc foarte mult, ce ai facut astazi, ai vizitat fundatia ? cum este cu bebica? ce ai aflat? ti-am tinut pumnii toata ziua, si sper din tot sufletul sa-ti gasesti bebicu mult dorit. eu inca nu am atestat dar crede-ma caut prin toate cunostintele bebe.
astept vesti de la tine , trimite-mi ID de mes, sa vb
catty sa sti ca mi-am permis sa vad si eu pozele este o dulceata fetita ta sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Va multumim frumos de aprecieri. Dar trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca Alex nu ar fi ajuns niciodata asa fara dna Geta si familia ei care a crescut-o pana la un an. Au preluat ce era mai greu, iar noi acum nu facem decat sa culegem roadele. Da, seamana f mult cu sotul meu, si unii cred ca este copilul lui si ca eu am acceptat sa il adoptam. Nu ma intereseaza ce spune lumea pt ca fericirea pe care o simt zi de zi alaturi de ei nu imi permite sa ma gandesc la rautati.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

dpluhovici, am fost si acum sunt data peste cap. Am dat peste un ingeras, dar este mai complicat. Pe mess eu nu obisnuiesc, numai caca ne striem pe mail daca zica ca PM nu functioneaza.
Manuelita, unde esti trebuie sa vorbesc ceva cu tine
Criss, tu ce faci, chiar nu ne mai spui nimic, dar nimic nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

din seria: sa te legi la cap fara sa te doara :)

Noi vrem baiat, amandoi am vrut de la inceput baiat, asa ne imaginam noi pe noi parinti. Insa stau si ma gandesc daca e ok asa. Daca excludem din start un copil foarte potrivit pentru noi. Daca ni se propune o fata, ce sa facem, etc, etc.

Voi cum stati la subietcul asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

catty, e absolut mortala pitica !!! e o scumpa si o dulce si o frumoasa !

mami de brotac rocker

edit: in poza asta http://community.webshots.com/photo/2947017590103303070dBYcyb e cu tati ?

inca un edit: acu' am vazut caption'ul la poza. asta voiam sa zic... seamana incredibil de mult !!!!! sa'ti traiasca amandoi

Mey, da' chiar seamana cu taty! Chiar are lumea motiv sa vorbeasca... si e duulce! Sa va traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Catty chiar zilele trecute ma gandeam la voi ca a trecut un an de cand ati cunoscut-o pe Alexandra.Am vrut sa "strig" dupa tine dar n-am avut net.Ma bucur ca ai aparut.Ai o minune de fata sa va traiasca!

Manuelita noi am zis ca vrem numai fata cand ne-am hotarat sa adoptam primul copil si am fost foarte siguri pe noi pana cand l-am vazut pe razvan.Cand ne-am hotarat pentru al doilea copil nu am mai spus nimic referitor la sex ca doar eram patiti.Iti trimit pm.

Ieri am avut prima vizita a asistentei sociale.A fost foarte bine.O discutie relaxata si normala.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

noi am fost cam asa: eu-51% fata, el-51% baiat.
Ce o fi pina la urma, nu stim.

Am trecut si peste ancheta sociala si peste testarea psiho (asta nu stiu cum am depasit-o ) si asteptam in continuare atestatul.

fetele!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va scriu si eu desi nu prea stiu ce. V-as scrie muuuuulte, muuulte, darnu pot. Am cunoscut un ingeras si de atunci trec destul de des de la agonie la extaz si invers. Momentan e tot ce pot scrie aici despre mine.

Va si sunt mereu prin zona!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Crisis, orice ar fi, stii ca sint cu tine

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput