M-am hotarat.............adoptie(55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuelita

din seria: sa te legi la cap fara sa te doara :)

Noi vrem baiat, amandoi am vrut de la inceput baiat, asa ne imaginam noi pe noi parinti. Insa stau si ma gandesc daca e ok asa. Daca excludem din start un copil foarte potrivit pentru noi. Daca ni se propune o fata, ce sa facem, etc, etc.

Voi cum stati la subietcul asta ?

Manuelita

Io am vrut baiat. Niciodata nu m-am vazut mama de fata! Am visat inca din adolescenta sa am trei baieti si un motan. Momentan am o pisica si...o fetita! Si nu regret nimic! E minunata!

Mai jos vedeti cateva poze cu Meri a mea si prietena ei, Maya, de Mos Nicolae:

http://good-times.webshots.com/photo/2461036960102959331WBRNVG

Miha, multumesc ca ai intrebat de noi Suntem bine, inca n-am rezolvat nimic cu alocatia aia, bat-o vina!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Tzuni...faine pozele, scumpa Maria
Fericire pe fete cu cadourile de la Mos Nicolae, ele chiar seamana un pic..nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crisis sunt alaturi de tine.Cam asta e senzatia pana aduci copilul acasa.

Tzuni e minunata tiza noastra.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Catty, s-a facut mare fetita voastra. Sunt si eu de parere ca seamana foarte mult cu tati.
Tzuni, da Maria este o scumpete.
Crisis, emotiile sunt mari, dar trebuie sa treci peste ele, cu vointa vei reusi ceea ce vrei sa faci. DD ajuta!
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Tzuni, te rog sa imi spui cat timp a avut fetita ta la momentul cand ai cunoscut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

un an si 3 luni.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Tzuni acum toamna spre iarna ai cunoascut-o pe Maria.Doamne deja a trecut un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Tzuni, multumesc. Te-am intrebat pt ca ni s-a propus sa vedem o fetita de vre-o 2 ani si 7 luni si tare suntem pe ganduri. Am vrea un copilas mai micut.
Fetelor voi ati vazut mai multi copii sau din prima ati stiut care este al vostru? .
Ultimele 3 zile au fost foarte grele, am vazut 2 copii aflati la polul opus al "cerintelor" noastre fiecare in alt sens (unul ca varsta, altul ca etnie) si ne-au placut amandoi. Imi fac griji si nu stiu daca este normal sa simtim astfel.
Asi, poate ma ajuti tu cu sfaturi, esti trecuta prin astea.
Cris

Mergi la inceput

Sfaturi....
E greu sa dai sfaturi.
Eu am doi copii si la fiecare am simtit altfel.La Razvan a fost navalnic , o dragoste vulcanica si turbata.La Maria a fost liniste si pace, o dragoste asezata dar profunda.
Nu stiu ce sa iti zic dar e o decizie care trebuie luata cu multa chibzuinta.Odata spus DA el/ea e copilul tau si e greu(sufleteste) sa dai inapoi.
La 2 ani si 7 luni e mica, nu e chiar asa de mare e cum e mai interesanta si draguta.Eu zic sa vedeti toti copii care vi se prezinta ca nu se stie niciodata.

Tzuni acum mi-am adus aminte ca tu prin octombrie ai cunoscut-o pe Maria.Ce repede trece timpul.

Luiza nu azi ati avut procesul de incredintere?Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Si noi am facut un an de cand ne-am reunit, pe 6 decembrie, de Mos Nicolae. Simtim oricum ca parca a trecut o vesnicie si chiar nu ne mai amintim cum era viata noastra fara Rares. Tare plictiseala trebuie sa fi fost...
Anul trecut noi am avut parte de cel mai frumos cadou din lume, iar anul asta... el a primit o camera numai a lui si muuulte jucarii.
E clar insa ca a gresit mami ceva pentru ca nu-i place lui Rares sa doarma singur acolo. Si dupa ce a avut o tentativa de a dormi cu noi in pat, am ajuns la un compromis: el revine in patutul lui, iar noi il mai gazdium pentru un timp in dormitorul nostru.
Va invit sa revedeti clipul din semnatura mea, facut in primele 2 saptamani de "trai comun" si promit sa reusesc in curand sa-i fac si un album online.
Si albumul va fi public, pentru ca decizia este definitiva si irevocabila, in sfarsit.
Nu vreau sa sune a bilant de sfarsit de an, dar vreau sa va multumesc tuturor celor care m-au sustinut si sa le urez succes celor aflate la inceput.

Mergi la inceput