Mamici din Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 6
angipangi spune:
eu am nascut normal,fara injectii si a mea scorpiuta nu a avut decat 4010g,nu m/am rupt nu m/a taiat am avut un doctor exceptional la nastere
va doresc nasteri usoare
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki Buna dimineata, si croissantele va asteapta. O zi buna Miki |
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Bune or fi croissantele alea, dar eu ma multumesc doar sa le privesc. Am cam 10 zile de cand am inceput dieta.
Noi vom avea un week-end plin, maine se organizeaza in Luxemburg un bazar international unde va fi prezenta si Romania cu un stand. Vor avea de vanzare carti, obiecte de artizanat, icoane, vinuri, produse alimentare... Abia astept sa umplem sacosele cu telemea, pliculete de bors, salam de Sibiu, eugenii... Iar duminica vrem sa mergem la vot, tocmai in Bonn, la 164 de km de casa.
Week-end placut tuturor!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramonaiani spune:
Anangel - la pomul laudat ... . Adica sa nu te duci cu prea mari sperante la targ, sa nu fii dezamagita dupa aia ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+
ionica spune:
Neata fetele,
Ne-am trezit devreme,am fost la cumparaturi,am pus la foc mancarea si acum trag pe dreapt pt.o pauza cu voi la cafea si croasante,Claudia74,ne bagi in ispita.
Angel_lexi, spor la dieta ,fii tare si nu cumpara nimic dulce,sa vezi ce repede slabesti,eu asa reusesc,scot dulciurile si croasantele din meniu.
Am gasit un site romanesc, veveve lautarul punct com , vinde varza murata,telemea,carnati ,eugenii si alte bunataturi romanesti,se poate cumpara online cu livrare la domiciliu.
Eu inca nu am probat ,dar o cunostinta de aici de pe DC mi-a spus ca niste prieteni de ai ei au cumparat carnati si au fost f buni.
RAMONAIANI
Am incredere in Dumnezeu,totul o sa fie bine sunt sigura
Azi am gatit mazare cu aripioare de pui ,numai asta doreste mica domnisoara ,aripi de pui,e singura carne pe care o devoreaza.
Pofta mare si o dupamiaza cat mai placuta,
trilulilu,vine wechendu!!
Sophia 2ani
+21
Claudi@ spune:
Am draciiiiiiii, am scris o gramada si nu stiu ce naiba am apasat ca am sters.
Vreau si eu cafea si croisante, mai aveti?
Dupa ce se trezeste tereorizatoru, mergem sa sarbatorim. Azi am implinit 5 ani de casnicie.
Sper numai sa adoarma odata ca sa se si trezeasca.
Azi la cumparaturi, fiumiu incerca sa-si puna caciulitza inapoi pe cap si nu reusea si pt ca era nervozat zicea, scheisse, scheisse de s-au intors toate bunicutzele intalnite, spre noi, iar eu eram numai un zambet si nu stiam pe unde sa ma car mai repede.
27+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
ramonaiani spune:
Felicitari si Casa de Piatra!
Tu vrei sa se trezeasca, da' nici n-a adormit inca?? Esti optimista rau .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+
ionica spune:
Claudia@ La cat mai multi ani fericiti de casatorie,sa aveti parte de bucurii si fericire.
Eu mor ded durere de spate,mi s-a blocat nervu si simt cum fierb ca o cocota de draci.
Sophia 2ani
+21
mikiriki spune:
Claudi@ casa de piatra. La cat mai multi ani fericiti impreuna
Lexi, mi-ai facut pofta de telemea. deci veniti la votare aproape de mine
Ionica, de saptamana viitoare intru in concediu. poate ai chef de-o iesire
Clau,. Mult succes. Poate te prind dimineata on.
Va doresc WE minunat.
Miki