Mamici din Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 7
ionica spune:
mikiriki
DA DA DA DA
Trebuie sa ma scot din casa ca altfel ma duc la distrati.
Mi-am facut programare la coafor si manichiura pe sapt.viitoare ,dar pot iesi si necoafata ,cu-i ii pasa!![]()
Fetele ,va urez weekend superb si cat mai mult soare,eu nu prea intru sambata ,poate duminica dupa ce adoarme pititca.
Hai ,gata cu somajul,la raport.
Sophia 2ani
+21 
creasta spune:
Ionica,t rog sa imi spui,daca stii ceva de un parfum care ar fi in germania se chema Ana Ischia,te rog mult
anangel_lexi spune:
Miki, pai daca vii si tu la votare poate ne intalnim ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
mikiriki spune:
Buna dimineata,
Lexi, daca e maine votarea....atunci spun pas. Am tura de noapte.
Ionica, astept sa te scoti din casa ![]()
Miki
claudia74 spune:
Salutare,mersi de cafea,io's racita cobza numai imi trece raceala,ma tine deja de vreo 2 luni si noul job ma termina,azi trebuie sa merg ptr pranz seara ajung tarziu acasa,vai si amar
,sunt Ko.
Claudia multi ani fericiti impreuna va doresc
.
Ziceti ca mergeti la vot azi,foarte bine,ati urmarit campania electorala?
Va doresc o duminica minunata
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor celor care poarta numele Andrei/Andreea! Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Claudi@ spune:
Salut. Daca nu intram pe forum nici nu aflam ca-i sfantul Andrei astazi![]()
Sa traiasca cu numele, Andree si Andrei.
Am gasit in sfarsit apartament, super mareeeeee, 114 m2 si vermiterul ne lasa si chiria mai jos cu 50 euro
. Si am si putina gradina, unde se poate juca pustiu si pot pune si cateva floricele
. Sper sa semnam maine contractul si sa accepte actualii vermiteri sa le platim doar jumatate de chirie luna asta ca sa putem pleca pe 15.
Asa m-am saturat de vazut ap (3 am vazut numai ieri) ca mi-a fost asa rau cum numai cu o zi inaintea nuntii mi-a fost.
27+ 
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
helbi spune:
Multumesc pt urari si va doresc si eu numai bine!
Va citesc mereu....mai rarutz cu scrisul!
Sanatate si sarcina usoara la toate gravidutzele!
Claudi@, tin pumnii sa semnati contractul si sa va linsititi si.......la multzi ani fericitzi alaturi de sotul tau!
Miriluta spune:
Buna seara!!!!!
Eu m-am intors de vreo cateva ore din Franta, si ma bucur ca traiesc si ca stau in DE
..
P.S.
Cineva vroia sa stei cum e cu nasterea in apa...eu am nascut anul trecut in apa. A fost super! A fost a doua nastere unde se presunpune oricum ca e mai usor...si chiar a fost. Am nascut la 4 ore dupa declansarea travaliului si la alte 4 ore dupa nastere eram acasa si la 6 ore dadeam cu aspiratorul prin casa (Florin se dusese sa o ia pe Miru de la gradi si cand a venit m-a gasit calare pe aspirator: a zis ca daca nu ma duc imediat in pat, intai ma bate si apoi o suna pe mama).
Nu am avut Epidurala, mi-a facut moasa o injectie cu o chestie homeopatica si am baut apa cu niste bilute tot homeopatice. Asta a fost tot. Henrik a avut 3.500 g si 52 cm.
claudia74 spune:
LA MULTI ANI ROMANIA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna