Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna fetelor, eu sunt foarte suparata... fetita mea a cazut din pat si toata ziua am fost zombi doar 10 secunde am plecat de langa ea... Am lasat-o in patul nostru, in mijloc si nici n-am apucat sa ies din camera ca bufff si zbieretele de rigoare, s-a speriat tare rau saracuta 5 minute pur si simplu a urlat . Am controlat-o toata ziua nu are nicio vantaie sau hematom, va inchipuiti ca ii schimbam pampersul si o dezbracam la piele si o luam la controlat?
Asa vinovata ma simt...

Ufff am vazut ca si Mi_bebelina a patit la fel...

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jozsaerika

Buna fetelor

mai rar asa dar mai intru pe la voi pentru cate un sfat... dar intai
Miss LA MULTI ANI!!! si da-l draq pe nenorocit nu iti strica ziua pt. el ...

de fapt vroiam sa cer incurajari pt. diversificare ca am inceput-o si noi de o sapt sotank-sotank dar nu prea vrea sa inghita mancarea solida...cu Norbert a mers foarte lin diversificarea dar Beatrice se tot ineaca cu ea
deci, i-am dat piure de morcov fiert, un pic de suc de morcov-asta o mers mai bine -, 2 lingurite de cereale Milupa....am incercat si un pic de mar piure dar nici gand
ea este si a fost pe san exclusiv si am inteles de la cleo parca ....ar fi mai greu la cei cu titi diversificarea

Andreea de Cluj stii ca si mamicile clujene se intalnesc sunt 2 grupuri chiar ...dar nu ma deranjeaza sa ne intalnim si noi 3 (tu, eu si lilly)...

va dorim o seara placuta

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

ooo, deci nu sunt singura care trece prin asha drama!! fiica mea o sa manance san pana intra la fackultate. Tot asha, de fapt exact asha!! suc de morcovi crud, yamy, la mar copt+ morcov supica - parca isi face greatsa. Cerealele binisor. Am scos sucul de morcov crud, si marul crud, ca isi face singura greatsa.
Am reusit, sa ii dau 40ml de supica, adaugand un pic de lapte praf in ea. I-am zis dr- ca prefera sanul, si cum si mie mi-e comod, am mai cedat. Dr a zis ca "normal ca fata stie ce e mai bun". Perseveram, da?
Io azi am incercat sa ii dau de 2 ori pe zi supica, si seara cereale. Si voi continua asha, cat se poate. A, supica la mine inseamna morcov fiert cu dovlecel, blendurite si subtiate cu zama lor.
Poate ca sunt si fete? mai mofturoase?

o zi urata si pt noi. A cazut fata din pat. M-am intors sa scot un finet din pat, ca sa o schimb, ca iar s-a jkkkt si.....bum. Cazatura. stiu ca fiica mea e f. energica, ca se grabeste sa se ridice un fund, printr-o piureta de pe burta, prin shppagat. Nu stiu cand s-a intamlat asta, poa ca sunt si obosita si apreciez mai prost timpu, si nu au fo numai 2 sec. ... nu stiu.

ma duc sa dorm.
Inca un rand de pupici pt MissParker!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Laura, du-te pe www punct parinti punct com (intelegi tu ) si in stanga in meniu o sa gasesti "Grafice de crestere". Ii bagi acolo varsta, inaltimea, greutatea si iti scoate graficul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

merci mult!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara fetelor, azi nu am apucat deloc sa scriu pentru ca Cleo l-a sechestrat pe Mos Ene si nu a mai venit pe la noi.
In putinul timp cat totusi a dormit am avut diverse activitati casnice, nu am avut timp sa scriu.
Miss da-l incolo de prost. Al dracu om. Nici nu il baga in seama nici macar sa nu ii mai raspunzi. Fostul meu prieten cand a aflat ca sunt insarcinata a zis ca el nu mai poate vorbi cu mine despre tema asta ca este foarte greu de suportat pentru el, e ca si cum l-as insela. asta dupa ce sunt cu sotul meu de 8 ani si despartita de el de 14 12 ani...deci nebuni se gasesc pe toate gardurile. Evident nu am mai raspuns la nici un mesaj de al lui, e tampit.
Fetelor se cam duce pa-pa lapticul meu. Copilul meu impinge tzitzi cu doua maini si isi intoarce capul, deci vorba lui Cleo probabil 15 ani nu mai vrea sa vada.
Eu acuma ce fac cu lapticul, putin ce-i drept care mai e. Adica luna asta mai mulg, dar as vrea sa ma opresc ca doare. Tb sa fac ceva sau las asa nemuls si trece? Sper sa ma ajute mamicile cu 2 bb.
LEgat de diversificare eu i-am dat conopida ieri si cred ca nu i-a priit la burtica ca s-a tot foit. Azi i-am dat mai mult dovlecel, care by the way este bun pentru invocarea lui nea nelu kknelu. Deci cine are nevoie...
Nu stiu ce mai vroiam sa zic,..aaaa, la grafice de crestere mie imi zice ca copilul e gras, hai zau, sa vina sa il vada mie mi se pare chiar slab, e potrivit asa.
Nu stiu daca ma duc la baby expo, m-as duce numai sa iau jucarii. Om vedea cum ma scol.
Ma duc sa stau cu sot, la meciul asta caricatura al Romaniei de toata jena de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mi_bebelina, micaela stati linistite. bebelusii sunt mult mai rezistenti decat credem noi. nu credeam ca voi ajunge sa spun altora asta, si Doamne fereste sa se mai intample vreuneia asa ceva. e groaznic...fata mea a cazut exact in ziua in care a implinit o luna de pe perna pe care o asezasem pe canapea in bucatarie! direct pe gresie..deci nici macar covor! si acum ma simt vinovata pt ca puteam sa evit, dar asta e, oboseala, stresul isi pun amprenta. fiti cu ochii pe bebelusi zilele astea sa observati modificari fizice si de comportament. in rest, presupun ca nu aveti paturi inalte de 2 m cred ca cel mai bine ar fi sa renuntam la paturi si sa punem saltele pe jos sa nu ne mai cada bebelacii, ca de invatat minte nu ne invatam si tot ii mai lasam in patul mare..sunteti de acord? facem ca japonezii...si nu mai au din ce sa cada...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cleo acu citii...se aplica si la tine ce le-am scris fetelor, da??? sa nu mai scriu odata

pupici bebelacilor cazuti azi din pat.

edit: nu pun astia in pampersi o parashuta cu deschidere brusca pt atenuarea caderii, sau sa iasa o perna automat, sau ... am tot felul de scheme revolutionare in cap

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi_bebelina, Mikaela, Cleo imi pare tare rau de fetitzele cazatoare! Ooof, of.
Alysh da iubita, m-am uitat in grafic, e ok, e ideal chiar! Intr-adevar Vladi si Mirci s-au cam tinut de mana la masuratori...Mirci are doar 67 cm.
Socrate e f frumos Edvin, nici mie nu mi se pare gras! E numai bine... Nici Mirci nu mi se pare slab, dar te ingrijorezi..d-aia am vrut sa vad unde ne situam! Nu stiu ce sa zic cu sanii...daca vrei sa intarci, stiu ca tr sa bagi frunze de varza in sutien. Nu, Sis?

Oricum, parca sa ma linisteasca a bagat Mirci 200 ml de formula azi, cu strigate ca voia san, dar l-am fortat...
Ma duc si eu la baita si culchita ca maine am zi grea, nu am mancare nici pt el, nici pt noi si tr sa merg si la piata...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

socrate, eu am intarcat gogoasa acum 3 saptamani. tot asa, nu mai sugea, laptele se imputina... etc... cu pompa n-am mai facut mare lucru fiindca nu are aceeasi putere ca un bebe de 6 luni, asa ca venise timpul sa renuntam la tzitzi... eu n-am facut nimic. pur si simplu n-am mai pus-o la san. iar cand sanii se umflau de lapte si incepeau sa doara, bagam pompa, numai cat sa decongestionez. cam intr-o saptamana, poate 10 zile nu s-au mai umplut de lapte si nu m-au mai durut. asa ca am renuntat si la pompa si la tot.

missP, pt "prietenul" tau (asa prieteni nici dusmanilor sa nu le doresti), doar atat am de spus:

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

http://b1.lilypie.com/9161p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Io nu sunt mami de bb 2 dar de intarcat m-am intarcat singura Fara varza in sutien hihi Insa intr-adevar, vreo 2-3 nopti am pus comprese cu apa rece pe san, dormeam in balta ... de fapt nu prea dormeam, inotam A fost destul de greutz, de ce sa mint, eu am facut asa: muls din ce in ce mai rar (eu aveam si lapte o groaza) timp de 2 saptamani, apoi doar 1 data pe zi - asta a fost greu - ca sanii erau umflati rau si plini de noduli si asa imi facea pompa aia cu ochiu Dar pana la urma am biruit si nu mai m-am muls deloc si cam 1 saptamana au mai tot protestat tzitzile... ba se umflau, ba dureau, eu aveam stari din alea de imi venea sa ii bat pe toti, de dormit nu prea mai dormeam. Apoi s-au calmat lucrurile si gataaaaaaa !

Ah, si eu am luat si Parlodel, pastile de stopat lactatia.

Voila despre intarcare.

Pupici multi la bebii cazatori ! ce sa zic, ma astep si eu la asa ceva de la al meu, caci tare se mai zbenguie. Noroc ca am pat maaare si canapea care se desface. Al meu mai nou nu mai vrea sa stea in fund Sta numai in picioare Si tzopaie ca un iepure. Daca vreau sa il pun in fund, isi face piciorii batz batz si nu ii poti indoi sub nici o forma. In seara asta am avut parte de un concert cu lacrimi si urlete pentru ca a trebuit sa il schimb inainte de nani si a trebuit sa il intind pe spate, sa ii pun pampers etc. Ei bine, nu avea chef si gata El voia in picioare, intindea manutzele la noi si plangea sfasietor. Mai mai mai ... Cum il ridicam, era disperat, intindea picioarele si devenea batz - efectiv e disperat sa stea in picioare. In fine... de-ale bebelacilor.

Laura Lasa-l pe Mircea in pace ! Pai noi la 7 luni (maine ) avem 7 500 - si io zic ca e Robert un copil superb este perfect, daaaaaaa ??? :p Perfectus echilibratus :p

In alta oridne de idei, piticania mea s-a plictisit de fructe: pere, mere si babane. Of... pe aici nu am gasit biscuiti fara zahar, asa ca i-am luat niste cereale sa ii pun in piureu, si i-am mai luat niste borcanele de piersici, caise si un amestec de fructe. Poate il mai conving. Ah, si i-am luat radacina de fenicul - Esmeeee pe unde esti sa imi zici cum sa prepar minunatzia asta ? Lasa ca te prind io pe mess manine :p

Fetelor, eu maine am o zi aglomerata: dimineata ma duc la interviu la Comisie, poate imi schimb jobul. Iar seara imi fac bagajele caci sambata am avion spre Cracoviaaaaaaaa Duminica ma gasiti la shopping ! si la coafor - sunt disperata, nu mai pot, de-abia astept, o sa ma destrabalez la greu ! De-abiaaaa asteeeept !!!!

Va pup si va urez noapte buna :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

cleo acu citii...se aplica si la tine ce le-am scris fetelor, da??? sa nu mai scriu odata

pupici bebelacilor cazuti azi din pat.

edit: nu pun astia in pampersi o parashuta cu deschidere brusca pt atenuarea caderii, sau sa iasa o perna automat, sau ... am tot felul de scheme revolutionare in cap

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

m-ai facut sa rad, multumesc chiar aveam nevoie

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput