Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
CamiM spune:
hop si noi in zona
Miss P la multi ani! sa ne traiesti draga noastra, sa fii fericita alaturi de David si al tau sot minunat si rautaciosii sa crape de invidie..
asaa.... apoi pentru prima jumatate de anisor:
La multe luni si multi ani:RARES SEBASTIAN, MARIA ELIANA, ANA MARIA!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Reallaura spune:
Iulia, Lorich multumesc de incurajari, as o fi...nici noi nu mancam cand suntem bolnaviori...
Gabitzuele mai ai diagramele alea de crestere, sa ma orientez si eu?? MErci mult!
Andreutzasanatate multa...intr-adevar e f nasol sa stai in casa. face rau la psihic si pt tine si pt bb!
josericka succes cu diversificarea!asa se spune, cica cei alaptati exclusiv la san papa mai greu....dar nu e musai!ma uit sa Sis care i-a dat exclusiv san luI MAtei si a papat f bine si solidele...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Laura, du-te pe www punct parinti punct com (intelegi tu ) si in stanga in meniu o sa gasesti "Grafice de crestere". Ii bagi acolo varsta, inaltimea, greutatea si iti scoate graficul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Salutare!
Fetele multumim din sufletel ptr urari! Eliuta a fost in verva azi...ziua ei a coincis si cu venirea ultimului colet cu papusi si hainute de pe LR asa ca s-a lasat cu cadouri
Maine o sa pun si poze haioase! Tot maine merem si la nenea dr ca sa vedem daca mai trebuie gips.
Miss o sa-ti scriu si io pe PM ce suferinte m-au incercat in ultima vreme...concluzia: sa nu te intereseze nimic altceva decat parerea sotului si a copilului...restu`...da la spate...vorba alora de-ti dau i carti! Iar noi facem cat o mie de terapeute mama...si va iubim fara banuti, si din inima!
Pupici la toata gasca!
Andree27 spune:
Erika stiu ca si fetele de pe Cluj se intalnesc ,dar deja ele au bebei mai mari,am mai fost odata la intalnire cu ele,si acuma ele merg acolo sus in Big ca sa se poata juca copii pe cand al meu e asa de mic si nu are rost sa il port numai asa!!Si mie mi-ar placea sa ne intalnim cum ziceai si tu toate 3!!!
Andreea multa,multa sanatate Sarei!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
mihaser spune:
Gabitza am baut io prea mult vin sau linkul de la cap 44 e asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129525&whichpage=1
mi_bebelina spune:
Buna seara si de la noi.....
Si noi am fost azi la dr si dezamagire ......dr nu era, era doar asistenta care nu ne-a putut face vaccinul fara consultatie....ne ducem saptamana viitoare. Am patit-o si noi: Delia a tras prima cazatura din pat...degeaba as spune ca e si ultima, as vrea eu...a plans un pic atunci, in rest a fost vesela, a mancat, a dormit ca de obicei......sper sa nu se fi intamplat nimic, iar eu mama denaturata sa am grija mai mare de acum cu rasucirile fetei.......
Lorich, la multi ani fericiti alaturi de sot si de copilas!
Andreap, ti-am trimis pm....poate totusi ne vedem maine....azi parca a fost mai cald decat ieri.......tusacioasele......dar sa nu se ia......
Deliutza Broscutza
gabitzam spune:
Mihaser, thx, am corectat, inversasem doua cifre
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Mi_bebelina,imi pare rau de cazatura...sa o urmaresti totusi maine,poimaine,sa vezi cum e .sper sa fiti bine.maine se anunta mai cald decata zi,deci iesim in principiu
Andreea,Laura,multumesc
Cu dormitul in casa..inainte o adormeam in scoica si dormea acolo..acum nu mai vrea sa stea,se smuceste,plange.deci..cum o adorm???sunt in cautare de solutii.azi o adormeam in brate,o puneam in apt....15 minute apoi 'nghe..ng..'asa ca a fost tareee maraita in seara asta.acum doarme..in sfarsit
azi am fost la un salon de remodelare..de luni cred ca incep ceva proceduri,ca ma ingrozesc cand ma vad..asa ca,in loc de babyexpo,cred ca voi plati abonamentul la salon.....desi inca ma gandec daca sa dau banii pe meu sau pe ceva jucarii....????
hai ca ne mai auzim
pupiii
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Alysh spune:
BUna seara fete dragi....
Sunt franta!
LAurita, n-ai de ce sa fii ingrijorata, iubita, greutatea e perfecta, inaltimea cat e? IAr faptul ca n-a luat in greutate este cauzat de raceala, clar. Oricum ei iau acum mult mai putin decat inainte in greutate, Vlad a luat 390 de grame in ultima luna si avea la 6 luni si o saptamana, 7,900 kg si 69.5 cm. Chiar nu e nimic grav, crede-ma, Mirci e un bebelus perfect.
Mihaser,la multi ani Elianei! Sa creasca mare si sanatoasa si sa-si bucure parintii!
Miss si inca o data La multi ani!!!
Ma duc sa ma bag la patucean! O noapte frumoasa!
Vlady