Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia83
de ce sa stati in casa? ca nu inteleg...cum poate un dr sa dea un diagnostic/tratament/etc..fara sa consulte copilul, doar din auzite la tel, nu pot intelege...cum a estimat ea ca va dura 2 sapt raceala? ce aiureli... Mami de Mufitza Ariana Elena Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii |
Se baga si nea Ion ca e si el om:
Probabil ca s-a gandit sa protejeze pe bebe in astea 2 saptamani prin... statul in casa, nu ca va dura 2 saptamani... cred si eu, nu stiu, pot doar sa presupun. Adevarul e ca 2 saptamani e cam mult, am stat si eu acum inainte de vaccinul de 6 luni 4 zile in casa. De ipohondra ce sunt.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
miss mi-e cam greu sa citesc ce-a zis nenea frustratul. greu si greatza. draga mea, se rezolva totul cu spawm/schimbat adresa mail, etc...sa-si tina erectiile la el in pantalon si sa-si gaseasca o femeie dispusa sa-l suporte (daca o exista vreuna), nu sa alerge dupa fantasme...si nu mai pune tot la inima. nu cumva ala e idiotul care a comentat si la pozele tale cu burtica acu ceva vreme? ignora-l pe fraier! nah ca ma enervai
Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
iulia83 spune:
ylari 4 zile nu-s 2 saptamani in plus, te poti imbolnavi de stat in casa mai repede decat daca iesi afara. afara mai iei aer curat, etc, etc..ca daca e in casa poate veni oricine cu o viroza, iar organismul e slabit datorita "vegetatului" si lipsei de aer curat. ca aerisesti...hai sa fim seriosi, ca eu aerisesc o ora dimineata si inca o ora pe la 6 seara si tot mi se pare aer inchis in camera. mai ales acum de la caldura de calorifer. bine, acum face cum vrea si simte...
Mami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
Reallaura spune:
Virginia, Curaaj si scrie-ne mai mult despre tine si Mariuca ta!!Imi pare rau de necazurile dinante de sarcina cu Maria!
ALRA NAstere usoara si bb dolofan si cumintel!
Noi am fost la Medicover si am venit oarecum dezamagita, bb nu a crescut nici un cm, si numai 380 gr in greutate.Are 7780. Sa trag tare cu cereale, sa-i bag branza. Glutenul dupa 8 luni, mi-a spus. Cica sa-i caut cereale de porumb pentru ca are tendinta de constipatie.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Vianne spune:
La multi ani pt Maria Eliana, Ana Maria si Bogdan! Sa fiti sanatosi!
Laura, chinabulina, Simona, Alysh
Lorich, la multi, multi ani impreuna, sanatosi si fericiti!
Doloress, si aici se mananca cu coaja cartofii.
Alra, nastere usoara, iubita si refacere rapida!!!!!!!!!
Iulia, aici avocado e printre primele cu care se incepe diversificarea. E un fruct f bun pt ei. Mango se da de la 6 luni. Important e sa fie coapte. Avocado, daca il iei tare, il lasi in bucatarie cateva zile, pana e un pic moale cand il apesi.
Virginia, bine ai venit!!
Miss, nu te mai obosi sa ii raspunzi, tipul e plin de frustrari..
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Virginia, Curaaj si scrie-ne mai mult despre tine si Mariuca ta!!Imi pare rau de necazurile dinante de sarcina cu Maria! ALRA NAstere usoara si bb dolofan si cumintel! Noi am fost la Medicover si am venit oarecum dezamagita, bb nu a crescut nici un cm, si numai 380 gr in greutate.Are 7780. Sa trag tare cu cereale, sa-i bag branza. Glutenul dupa 8 luni, mi-a spus. Cica sa-i caut cereale de porumb pentru ca are tendinta de constipatie. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Laura stai linistita, o fi avut si el o luna mai grea, a fost si racit, dragul de el. Robert a luat 400 g in ultima luna, cica cam asa ar trebui sa ia de acum, in jur de 4-500g. iar.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
chinabulina spune:
laura, merci de raspuns. eu nu sunt deloc maestra in ale tricotatului, dar important e ca fac cu dragoste pentru gogoasa mea (asta ca scuza daca iese naspa )
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria
http://b1.lilypie.com/9161p3.png
iulia83 spune:
Laura - dr mea zice tot timpul ca un bebe racit pierde intotdeauna in greutate. nu te nelinisti..o sa fie bine. nu-l indopa cu cereale...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
andreap spune:
va mai amintiti de noi???
Declar una bucata Sara tusacioasa;de luni tuseste si ieri a venit medicul.nu are rosu'n gat,nici la plamani nimic...mergem cu sirop de tuse,Nurofen si nas desfundat.m-am speriat ca marti dimineata avea 37.8 in fundulet,azi a tusit fff putin,sper sa-si revina,ca de luni nu ma mai iesit din casa si-mi vine sa mooooor.Plus ca doarme fff prost in casa.azi a dormit dimineata cam 1h,apoi de la ora 14 a dormit cate 10-15 minute si gata..as aca era mai bine afara cand dormea 3-4 h.Deja cand ma vede cu ceva ca vin spre nas,face urat rau de tot.iar aseara dupa Ophtamesone a urlat.....al meu mai era un pic si ma strangea oe mine de gat,ca de ce cjinuiesc copilu'.
Mariuca e mai bine,tuseste deja foarte rar.in schimb isi amnifesta(in sfarsit...)gelozia:mami sa o duca la gradi,mami sa-i citeasca,mai sa olase pe Sara ca sa stea cu ea....
hai ca fug,maine vine mama si sper sa intru mai des
pupici
PS
LMA ptr.toti BBlusii sarbatoriti
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
jozsaerika spune:
Buna fetelor
mai rar asa dar mai intru pe la voi pentru cate un sfat... dar intai
Miss LA MULTI ANI!!! si da-l draq pe nenorocit nu iti strica ziua pt. el ...
de fapt vroiam sa cer incurajari pt. diversificare ca am inceput-o si noi de o sapt sotank-sotank dar nu prea vrea sa inghita mancarea solida...cu Norbert a mers foarte lin diversificarea dar Beatrice se tot ineaca cu ea
deci, i-am dat piure de morcov fiert, un pic de suc de morcov-asta o mers mai bine -, 2 lingurite de cereale Milupa....am incercat si un pic de mar piure dar nici gand
ea este si a fost pe san exclusiv si am inteles de la cleo parca ....ar fi mai greu la cei cu titi diversificarea
Andreea de Cluj stii ca si mamicile clujene se intalnesc sunt 2 grupuri chiar ...dar nu ma deranjeaza sa ne intalnim si noi 3 (tu, eu si lilly)...
va dorim o seara placuta
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze