Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

De acord

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

am revenit dupa o luna acasa si ce gasesc...REVOLUTIE!
BRAVO,FETELOR!
Sunt 100% alaturi de voi!
Soo...am o prietena care locuieste la Paris si cred ca i-ar placea sa faca si altceva pe langa sa creasca minunea de copil pe care il are!
Deci ne putem baza pe ea.
Iubitul..are sarcina sa gaseasca transportator ieftin!gaseste...ca e perseverent!
aaa..am o idee!am trimit un mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeeam

aaa..am o idee!am trimit un mail!

unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

pe redoutistele@yahoo.com

Mergi la inceput

Fetelor ref la transportator...mama prietenei mele care sta in Elvetia trimite toate pachetele(ca de altfel toti romanii de prin zona) prin niste baieti care au o firmulitza de transport marfa. Pretul e muuult mai mic decat la firmele astea mari de curierat, ma gandeam ca cel/cea care ne poate ajuta cu comenzile poate are idee si daca exista vreo asemenea posibilitate pe acolo, ceva in cadrul comunitatii de romani din zona. Ar merita

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Super propunere!
Eu, din pacate nu am cunostinte dacat in tari kin care LR are francize ... oricum imi voi intinde antenutele poate gasesc ceva!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Pretul de 2euro/kg il stiu de cand trimite-am pachete la Madrid unei prietene, tot printr-o firma mica
Iar pe cei care ajung in zona San Sebastian in Spania, nu ii stiu dar am auzit ca practica acelasi pret. Clau, nu mi-a raspuns la telefon cunostinta mea sa pot da un raspunsMaine dimineata incerc iar, atunci raspunde sigur(stiu ca lucraza seara).

Va spun preturile care se practica pt ca pana in aceasta vara m-am ocupat de transport de marfuri international, asa ca am idee.
V-am spus ca transport se gaseste dar ideea este se se grupeze mai multe colete ca sa fie mai ieftin. Ex:pt zona Iasi, pt. Timisoara, pt Bucuresti, etc.
Ideal sunt de dat adrese ale persoanelor care stau la casa.Pt ca se strange ceva

Madau, mama prietenei tale trimite pachete prin soferi. Stiu aceasta practica se poarta.Este mai ieftin.
Dar ce persoana gasesti, dispusa de fiecare data cand primeste un colet sa alerge cu el sa-l transmita mai departe? Chiar daca este platita pt acest lucru?
Cel mai economic este sa se stranga mai multe si sa se trimita, deci persoana trebuie sa aiba un garaj unde sa le depoziteze pt cateva zile.
Aceasta este parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://postaatlassib.ro/csp/webposta/main.csp?lang=1&incarca=servext

Haideti, poate reusim ceva!

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Fetelor ma gandeam la ceva - eu stiu ca Atlassibul are puncte fixe (agentii) in ora#537;ele din care colecteaza pachetele, deci si in Franta. Poate cunoasteti pe cineva la Atlassib si facem fiecare un fel de contract cu ei - Redoute-ul livreaza pe adresa lor si ei mai departe le aduc la noi, ceva de genul asta... Eventual platim trasportul inainte, cumva.. Sau cu alti transportatori daca stiti

Mergi la inceput

Anne nu trimite prin soferi, sunt 3 romani care au o firma mica de transporturi si care au programate cateva transporturi pe luna...4 parca. Asa ca se stiu exact datele de plecare/sosire si se strang toate pachetele la un loc de unde se incarca si pleaca. Pe aceeasi idee ma gandeam ca merge...putem sa strangem din dinti si sa dam toate comenzi in acelasi timp/saptamana, ca sa nu fie nevoita persoana care ne ajuta sa alerge cu cate 1 pachet..ar fi aberant

Mergi la inceput