Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Va urmaresc din umbra! Insa am semnat si eu petitia si sotzul...si mai gasim.

Sa inteleg ca pana la urma nu mai livreaza in Ro?...totusi nu inteleg de ce nu blocheaza cumva comanda inainte sa fie lansata.

In alta ordine de idei, imi da si mie cineva parola de la mail-ul vostru? Va roooog!

Azi am primit un colet comandat in 04.11...super hainutze! Super, super!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Madau,pai comandam toate in aceeasi saptamana in perioada reducerilor,asa ajung coletele simultan si se pot trimite in RO grupate.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Lorentza, mie imi vin coletele in cutii albe (tare prost cartonul, mai mereu e ciuruit!). Cand am avut jucarii mai mari (am mai avut pt cineva, alta data, o tricleta, pt mine masa de activitati- acum) au venit ambalate in cutiile originale ale jucariilor. Deci acum mi-a venit masa de activitati intr-o cutie, cu maner din plastic, pe care sunt imagini cu masuta si instructiuni pt montaj. Pe cutia asta era atasata factura si pe factura sunt trecute si masa si tricleta

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

La fel am primit si eu jucariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Neatza..sunt foarte bune ideile voastre, mai ales cea oferita de madau...daca pot ajuta si eu in vreun fel sa spuneti, sunt aici...va citesc zilnic.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Daca gasiti o modalitate sa ajunga coletele la Timisoara eu vi le trimit cu drag in alte orase. Stau aproape de posta si am si masina asa ca nu va fi o pb daca sunt numeroase.
Eu am niste prieteni buni in Spania si o sa comand de pe .es daca nu mai pot pe .fr...Asta pana cand termina astia cu franciza lor de cacao.

Inais ce v-ati luat? Si noi am primit ieri niste hainutze super...Asa rau imi pare ca ne taie astia macaroana

Fetele am pus cod de cadou si astia nu mi-au trimis nimic...Sa vedeti cum arata mailul lor:
Bonjour Madame Mihaela Negrea,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Nous tenions à vous faire part de l'attention que nous portons sur ce type d'incident. Nos équipes techniques travaillent au quotidien pour éviter ce type de désagrément et pour faciliter votre navigation sur le site.

En remerciement de l'intérêt que vous portez pour laredoute.fr, nous souhaitions vous offrir un cadeau surprise* pour toute commande.

Sachez que cette offre vous est personnellement réservée.

Pour en bénéficier lors de votre prochaine commande, c'est très simple ! Il vous suffit de faire votre shopping dans nos boutiques et d'entrer le code 50 423 sur la page " votre panier ".

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr !

Toute l'équipe laredoute.fr

Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 €/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

* Pour un montant minimum d'achat de 43.42 € sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d'envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections La Redoute Printemps Eté 2008 et Automne Hiver 2008/2009. En cas d'indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.

Eu cred ca am indeplinit conditiile ca mailul era din 13 si eu am comandat in 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello fetelor

si eu va citesc din umbra .. sunt 100% cu voi, am semnat petita si am dat link si prietenilor mei s-o semneze!

e inadmisibil ce fac kkciosii asta de la lr.ro ..

am si eu o prietena in franta care momentan isi cauta job. o sa-i fac o intrebare .. ea nu are masina acolo si nu stiu cum s-ar descurca dar nu strica s-o intreb ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Tb sa va spun din start ca sunt o adepta a cumparaturilor de calitate si la reducere. Am fost de multe ori prin strainatate si stiu ft bine ce inseamna reduceri. In Romania nu prea poti spune ca exista asa ceva, este doar pacaleala.In afara de asta, rar gasesti lucruri,masuri mari.V-am descoperit l-a inceputul anului! Nu prea stiam eu cum sta treaba cu cumparaturile on line. Intre timp am fost ft ocupata. Am aflat intr-un tarziu cum sta treaba cu comenzi pe la redoute.fr si am fost ft incantata de ce am vazut acolo, dar din pacate vad ca este cam tz. Am apucat sa dau o comanda, si am platit cu cardul surori mele, ca eu nu aveam aceasta optiune. Din pacate mi-am dat seama ca m-am trezit ft tarziu, ca nu se mai poate sa comand acolo (am mai incercat eu si nu stiu de ce nu mai mergea cardul, am facut si eu cerere la banca sa pot plati cu cardul, dar tot nu am reusi,imi spunea ca nu este bun nr cardului). Oricum as fi reusit eu sa o scot la capat, dar problema e ca nu mai am unde sa comand, pt ca sa comand in rom iese din discutie. Nu imi place sa fiu pacalita. Si cum fac toti, deschid in rom magazine si vand produse de nu stiu cate ori mai scumpe, pt ca romanii nu sunt solidari si in loc sa isi ceara drepturile, iau tot ce l-i se da. Parerea este ca, decat sa le facem reclama la cei de la redoute.ro pe diferite forumuri, prin dezbateri si certuri, mai bine ne folosim energia si timpul sa gasim o modalitate sa putem cumpara din Franta (prin orice metoda)
ps am semnat si eu petitia cu speranta ca ne va fi de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele daca aveti pile la look poate apare si gogoneata mea
redutista precizez ca beneficiaza de haine reduse de la frantuzi: ciorapi 5 euro 2 bucati, fusta 3 euro 2 bucati si pelerina okau redusa la 12 euro...comandate de mama denturata dependenta de preturi mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

"Se ingroasa randurile Pitestencelor
Hai mamico, curaj, posteaza si tu poate ne dai idei.

Eu v-a sfatuiesc sa nu mai comandati pe LR.fr.
Fetele cu vechime, ne-au avertizat pe toate ce se poate intampla."

Da, Anne. Daca poti sa te abtii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Miha sa-ti traiasca gogoneatza Mariuca ca tare frumoasa e!!!

In alta ordine de idei,mi se pare o afacere buna sa comandam prin altcineva,insa din pacate eu nu pot sa va ajut cu asta pt ca nu cunosc pe nimeni in Frantza,insa daca veti comanda prin Atllasib va pot ridica eu coletele si sa vi le distribui,magazinul meu e pe Sos Alexandriei asa ca nu mi-ar fi greu deloc si am si masina de marfa.
Va pup si sa auzim de bine

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput