Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Prietena mea cea mai buna sta la in San Sebastian la granita cu Franta si-si ridica coletele laredoute din Hendaye. Numai ca nu stiu transportator rezonabil la pret...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Cine se muta in Franta?

Trebuie gasit pe cineva care este dispus(a) sa faca acest lucru, binenteles contra unei remuneratii lunare, pt ca nimeni nu face acest lucru gratuit(poate o data sau de doua ori)
Dupa aceea, intervine transportul pana aici. Cu Atlasib este 2euro/kg. Alta modalitate si cea mai convenabila ar fi: in perioada reducerilor cand toata lumea da comenzi, gruparea coletelor in europaleti si adus cu camionul la grupaj. Ar fi 1 euro/kg sau mai putin(de acest lucru as putea sa ma ocup eu)si distribuirea apoi in tara(aici se gasesc variante, convenabile).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui closcote

Buna. De acord cu liliac. Dar ne facem timp sa va citim...si placere. Am dat ieri o comanda, am mail de confirmare, in cca 10 minute produsele erau deja in preparacion. banii la banca sunt blocati inca nu luati.am simulat o comanda si la .ro si surpriza... pt provincie livreaza doar prin curier la 24.9 ron. bucurestencele au "avantajul" de a ridica coletele direct de la sediul lor, ca sa vezi...

Se ingroasa randurile Pitestencelor
Hai mamico, curaj, posteaza si tu poate ne dai idei.

Eu v-a sfatuiesc sa nu mai comandati pe LR.fr.
Fetele cu vechime, ne-au avertizat pe toate ce se poate intampla.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Prietena mea cea mai buna sta la in San Sebastian la granita cu Franta si-si ridica coletele laredoute din Hendaye. Numai ca nu stiu transportator rezonabil la pret...

de comentat

Are pe cineva care locuieste in Hendaye?

Mergi la inceput

pomicultoru citat "april uite aici 3suisses:
http://www.3suisses.com.ro/ "

Posteaza si tu repede de trei ori si scapi de moderare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Abia acum am observat subtitlul topicului de pe Softpedia: "opinii DESPRE cei care au comandat". Manca-i-ar mama de baieti destepti!

Mergi la inceput

Comanda si plateste cu cardul din Spania, la un Relais Colis in Handaye (am fost acolo in vara asta- e un fel de tutungerie care primeste colete nu numai de la LR ci de la toti comerciantii francezi care distribuie prin punctele astea...vertbaudet, 3suisses, kiabi etc.) si merge cu masina si isi ridica coletele de acolo.

Fetelor, vedeti pe situl Atlassib preturile. Eu am primit colet LR din Germania, cu Atlassibul, de la aceeasi prietena care statea in Heidelberg atunci (cand nu mai livrau astia in ro) si am fost la depozitul lor din Sos. Alexandriei sa ridic coletul. A costat 10 euro dar platiti acolo, aici nu am mai platit nimic.

http://www.atlassib.fr/csp/webatlassfr/main.csp?lang=3&incarca=agentiiharta&CSPCHD=00200001000049k4pgPk0000005X5nZfxS5ZkUDMyXqXzdNQ--

astea-s orasele cu atlassiburi in Franta.

Edit: sau oricine dintr-o tara unde LR nu are site si convenabil sa aiba si agentie Atlassib in oras...si sa fie dispus sa faca asta pt noi, contra cost...Aveti tema de gandire...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mai Clau,ruinam de-a binelea afacerea lui adhd.

Mergi la inceput

Da! Haideti sa facem asta! Cautati rude si prieteni de incredere pe harta atlassibului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Sosit colete din 4! Super multumita de tot! Mai astept unul din 10 de 22 de euroi si gata!

Mergi la inceput