Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmendu, bine ai revenit. Incearca dusuri calde/reci alternative si sa te mulgi. Sa ma bati dar acum nu mai stiu ordinea, parca dusul cald inmoaie sanul. Si sper ca bb este fomist si suge bine ca asta ajuta cel mai mult.
Alra, inca rumeg ce mi-a zis, si mie mi se pare putin 2 zile. Eu m-am "bucurat" de cele 5 zile in spital cu Ana, adica am plecat acasa cat de cat refacuta dupa cezariana. Acum insa nu as sta nici 5 zile ca e si Ana in ecuatie, parca prea mult fara ea. Vom trai si vom vedea, oricum daca stau 2 zile este de bine, inseamna ca am nascut normal .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

BraveGirl felicitari!!!!! Pana la urma totul a fost bine cu voi!

Criss, bravo mami, felicitari! BB a venit cand a vrut el!

Alexa am citit pe nerasuflate povestea ta! Desi uneori lucrurile par ca ne depasesc, in final ele se intampla foarte firesc si parca atunci cand se intampla avem si puterea sa trecem peste ele! Iar la final, faza cu copilul fetita in loc de copilul baiat...dementiala !

carmendu, bine ai revenit!

Mamicilor, voi cum ati procedat cu depunerea actelor pt. trusoul copilului? Stiu ca la primarie tb. mers. Altceva mai trebuie sa primim...alocatie ceva?? Eu n-am depus nici un act pana acum. Sper ca nu este tarziu!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otilia, iti doresc sa stai cat mai putin in spital, dar ma gandesc ca minim, optim ar 3 zile, nu? Ma gandesc si eu... Asta daca nasti natural. De ce ti-a interzis sa mai intri in bazin?

babyzapi, sper si iti doresc sa se rezolve problemuta lui Raphael! daca nu se rezolva doar cu pampersul, medicina are metode de rezolvare, ghips,chiar si chirurgical. Nu vreau sa te sperii, departe de mine asta, dar este bine ca ati descoperit-o atat de devreme.

Mirtutza multumim de toate informatiile iubita!

Spuneti-mi si mie care este substanta activa din Infacol?

Despre noi...dormim noaptea, slava Domnului! Ne trezim de maxim doua ori, papam si inapoi la somn. Ziua nu dormim atat de mult si vrem ca sa stam in brate cat mai mult daca se poate. Practic, nu pot sa fac nimic, ca urlaaa!! Gynie, stiu cum este cu colicile si rulez toate produsele din farmacie (Sab SImplex, Bonisan, Espumisan, Gripe, Baby Drink). Nu pot sa zic ca au un efect miraculos. La fel ca si multe fete... titzi este de folos, chiar daca se chirceste la san de durere in timp se suge . Asta este peroada....o depasim noi fetelor!
Eu am un stres cu ragaitul . Stau cate 30 de min cu el in brate ca sa eructeze si...nimic . De multe ori il pun in patut si varsa laptic .
Amalia, amuzanta ai fost amuzanta ca "bati fasolea din el", dar nu merge . Ce pozitii ar trebui sa adoptam ca sa ragaie?

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Depresie postnatala...acum stiu de ce se deschid geamurile de la salon doar in sus si un pic....

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

BraveGirl este asa de preocupata de durerile provocate de hemoroid, incat nu are deloc chef de chat pe internet :)

Maine pe la pranz imi ridic de la spital cele 2 fete.

Pana una-alta am scris cateva randuri despre conditiile din maternitatea privata.

http://www.bogdangheorghe.ro/2008/11/20/maternitate-privata-euroclinic/

NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alexa mami, dar ce-ai patit dintr-o data?? Te apucase depresia? Da cu ea de pereti si revino-ti, nu te lasa dusa de val prea tare. sa treaca repede

BraveGirl, succes in lupta cu hemoroidul!! Lasa ca maine mergi acasa unde va fi mult mai bine

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Depresie postnatala...acum stiu de ce se deschid geamurile de la salon doar in sus si un pic....

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

daaaaa sarcutza ta sotie.....aa fost azi p'aci si mi-a povestit de "dansul"...offff....zici ca scapi asa si dai de altceva....va pupik... ce familie frumoasa aveti (jur ca nu e pupincurism)

Mergi la inceput

Aaaaa, era sa uit....sot de BraveGirl, frumos ce-ai scris tu acolo despre spital, chiar incredibil pentru Romanica noastra!! Din pacate, foarte putine sunt norocoasele care pot beneficia de asemenea conditii si multe femei prefera sa nu-si aminteasca de momentul nasterii tocmai datorita spitalului/personalului/conditiilor
Ma bucur pentru voi ca faceti parte din categoria norocosilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, acum ca ai nascut ai alta buba. Vezi ca acum trebuie sa fii o mamica curajoasa. Hai te si ignora geamurile. Sper ca stai la parter .
Anes, nu la bazin mi-au interzis ci au zis ca nu pot sa nasc in cada, ma rog sa intru in timpul travaliului daca am epidurala montata. Si parca asa citisem ca fac fetele la Brasov la clinica Eva, intra in apa dupa ce li s-a pus epidurala, trebuie sa studiez problema ca m-au prins nepregatita la capitolul acesta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Carmendu, bine ai revenit Imi pare rau sa aud ca treci prin furia laptelui, am experimentat si eu din plin la prima nastere
Oricat de dureros ar fi, trebuie sa continui sa te mulgi. Cum spunea si Olivia, dusurile calde pot sa ajute, compresele calde pe san, apoi reci dupa ce te mulgi. Este cursul Dr. Culcer pe mailul comun despre alaptat si are un capitol si despre furia laptelui unde iti spune ce e de facut in cazul asta. Oricum, mulsul este baza.
Eu nu m-am descurcat prea bine la inceput, eram cu febra si frisoane, sanii ca piatra etc si am chemat medicul pediatru acasa de m-a ajutat sa desfund canalele, apoi am continuat eu cu mulsul. A trecut repede, in 1-2 zile de chin. Bafta si tine-ne la curent!!

Mergi la inceput