Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
bebecris spune:
leeloo...am vzut pozlee cu damian...e dulcic foc...scuza-ma dar vreau sa te intreb ce problema a avut? ca si puiul meu a fost pus la aceleasi aparate...sper sa nu te superi!!!!

Cristina - mami de
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv inainte sa scriu...ma uitam un pic pe niste poze..inainte de gravi...mamaaaa....da..asta e..m-am ingrasat 25 kile..burta 122 cm...cum am reusit, nu stiu...dar am capul dublu...si dungi de alea de grasime la gat...barbie...f urat...ma apuca rasu...mie mi draag... Cherie 36+ Ale(xandru) |
Fugi de-aici ca nu te cred pana nu vad poze
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+ Pozele noastre
babyzapi spune:
Ancader mersi frumos ca mi-ai impartasit dn experienta ta. Sunt mai increzatoare cand aud de bebelusi care au fost in aceeasi situatie si acum sunt bine. Un
si multa sanatate pt tine si Andre Lucian.
Bebecris asa e, bebelusii nostri au fost mai grabiti...si ai dreptate bine ca sunt sanatosi, restul se rezolva
Otilia si Ana Nazdravana a trecut prin experienta cu 2 pampersi? Bine ca ati trecut cu bine si peste asta si azi ai o domnisorica frumoasa si sanatoasa. Si totul e bine cand se termina cu bine...
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
cherieactiv spune:
io intru in rate...uu ce bine e..mancata...bauta...pampers schimbat...
otilia, daa..tre sa ma mobilizez sa fac o poza...dat fiind faptul ca is single, a mea jumatate ...nu e acasa ever...nu pot sa le fac singura..nu stiu cum sa umblu la aparat sa le faca singur
am incercat si in baie da iese cu reflex naspa, nu se vede nimica...
babyzapi...asa-i ca te simti mai bine cand si alte mamici iti povestesc din exp..??
bebecris..of...am priceput io inca de pe atunci...cum mai e???macar te ajuta socrii???
la mine au inceput sa soseasca cadourile pt bebe...se iau la intrecere, care mai de care...ne-am imprietenit in primavara cu un cuplu ff dragut ...nu au copii(ea nu vrea)...si au devenit unchii adoptivi...de fiecare data cand ies la shopping, cumpara cate un cadou lui ale..deja mi si jena...sa tot primesc..![]()
Cherie
36+
Ale(xandru)
carmendu spune:
buna seara fetelor,
azi a venit din spital. suntem bine. bebe victor e un voios si ma bucur nespus de mult ca a hotarat el cand sa vina pe lume.
insa mami are dureri mari de sani. am febra laptelui. sunt tari, cu galme si canalele infundate.
au incercat asistentele in spital sa-mi desfunde canalele, durerile sunt de nedescris, m-au muls din 2 in 2 ore asa ca va dati seama ca somnul meu e dat uitarii. sunt asa de amortita de durere si oboseala ca mi-e greu acasa sa dau indicatii cine ce si cum sa ma ajute.....
cand ma redresez cu somnul, va mai scriu si o sa va pun si niste poze.
felicitari alexa, bravegirl, cris, nature si nebunica.
sa aveti bebei sanatosi si fara colici, sa aveti laptic care sa vina usor si canalele desfundate.
alexa- n-am apucat sa-ti fac galerie. te pup , iubita. 
nebunica- baieteii nostri cu aceleasi nume s-au vorbit sa se nasca in aceeasi zi. ![]()
alra- iti multumesc ca le-ai anuntat pe fete. keep in touch, baby.
39+
Victor
pozele noastre
alra spune:
| citat din mesajul lui cherieactiv otilia, daa..tre sa ma mobilizez sa fac o poza...dat fiind faptul ca is single, a mea jumatate ...nu e acasa ever...nu pot sa le fac singura..nu stiu cum sa umblu la aparat sa le faca singur |
fa ziua cu luminile aprinse si blitzul scos. mor de curiozitate si eu [:d] ... oi fi mai mare ca mine?

eu am mancat azi imens de mult strudel cu mar. au iesit senzationale. simt cum mi se mareste fundul.
in rest madametje se misca de zici ca da sa iasa. sper sa o faca la propriu!
deci otilia te dusesi bou si te intorsesi ca in zicala? nu ti-au citit radiografia?
numa 1 noapte stai in spital dupa nastere? io mizez pe vreo 4 sa apuc sa imi revin.
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
iote, carmen si bebe victor
... bun venit acasa si tranzit cat mai usor. statistic prima noapte cu bb acasa dupa spital e cea mai nasoala cu putinta. recuperare rapida!
mai, cica pentru desfundat canale e bun sotul - auzi si io prin vecini de chestia asta ![]()
ALRA 37+
carmendu spune:
| citat din mesajul lui alra mai, cica pentru desfundat canale e bun sotul - auzi si io prin vecini de chestia asta |
doing what!?

pt cine schimba in listuta. bebe victor s-a nascut la fix, fix 39 de sapt ?(punctia pt fiv a avut loc la 3 sapt dupa UM, nu dupa 2. am raspuns mai greu la tratament
carmen
lui Victorpozele noastre
alra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmendu
doing what!? ![]() |
doing cam ce ar trebui sa faca bebe insa mult mai puternic
pe foarte serioaselea - stiu pe cineva care avea un san infundat si asta a fost singura solutie sa rezolve problema - asa a invatat-o asistenta, chestia asta se intampla acu vreo 20 de ani. insa l-a imbatat bine inainte cica

ALRA 37+