Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 9
Alexa.1983 spune:
Maine Bravegirl se externeaza....eu as mai sta....
...am devenit fan" butonul ala de langa pat" care rezolva orice problema si preia bebe 24/24......si cu 2 operatii...si bebe acasa...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
carmendu spune:
alexa- stiu...e tare comod in spital.
eu am nascut la medlife, unde conditiile nu difera fata de cele de la euroclinic.....copilul mi-l aduceau la cerere, butonelul magic de la capu' patului....trai neneaca.......asistentele m-au ajutat sa ma mulg....pai in ce spital de stat ar fi stat 3 asistente , in 3 ture diferite sa ma mulga, sa aiba grija de mine?!
da' uite ca acum suntem acasa, copil cuminte, sot intelegator ....
carmen
lui Victor
pozele noastre
VonHelen spune:
Buna dimineata!
invitatie la
pentru toate insomniacele ca mine!!!!
iarasi am stat cu o chii pe tavan azi noapte..maine cu siguranta voi fi epuizata, dupa atatea nopti de nesomn; partea proasta este ca nici ziua nu pot dormi 

visez tot felul de ciudatenii..abia astept sa-mi vad puiul sa ma mai linistesc si eu !
39+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
mariana28 spune:
Neata!
Si eu stau prost cu somnul, vreau si eu o cafea, dar n-are cine sa mi-o faca, parca as mai sta putin in pat.
37 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Alexa.1983 spune:
Si eu treeaza....nu am dormit 2 nopti inainte de cezariana...si de cand sunt in spital dorm fix de la 4 dim la 7 dim....
Si asa in conditiile in care-mi dau somnifere...canci...nu ma dovedeste nimik![]()
criss703 spune:
Buna dimineata doamnelor,sunt sotul cristinei (cris307), multumim pentu incurajari !!!
Fetele sunt bine si speram ca vineri sau sambata sa fim acasa.Cu pozele e mai greu deoarece internerul merge foarte prost asa ca doar cand vom ajunge acasa vom posta !
Felicitari proaspetelor mamici si galerie de trei persoane pentru cele ce urmeaza sa nasca!
Criss
39
http://community.webshots.com/user/criss703
Alexa.1983 spune:
sa plec acasa....sau sa mai stau???A?A?A?A?A?A?
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 |
Alexa, eu sunt o mamica de Ian-Feb 2009, adica urmez..
Am mai nascut o data la Euroclinic acum 2 ani si evident ca si acum voi face la fel. Si eu m-am simtit excelent si chiar mi-a parut rau cand am plecat! Au mai bagat canale noi la TV?
Cu cine ai nascut? Neonatolog la bebe este Dr.Cobac?
34+ cu
ADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
VonHelen spune:
parerea mea este sa te duci acasa..oricat de luxoasa ar fi o clinica, tot mai bine este ACASA...sa-i prezinti lui bebe casuta lui si camera, patutul..etc![]()
39+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin