Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Maine Bravegirl se externeaza....eu as mai sta.......am devenit fan" butonul ala de langa pat" care rezolva orice problema si preia bebe 24/24......si cu 2 operatii...si bebe acasa...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alexa- stiu...e tare comod in spital.
eu am nascut la medlife, unde conditiile nu difera fata de cele de la euroclinic.....copilul mi-l aduceau la cerere, butonelul magic de la capu' patului....trai neneaca.......asistentele m-au ajutat sa ma mulg....pai in ce spital de stat ar fi stat 3 asistente , in 3 ture diferite sa ma mulga, sa aiba grija de mine?!
da' uite ca acum suntem acasa, copil cuminte, sot intelegator ....

carmen lui Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Carmendu voi cat ati stat in spital????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata!
invitatie la pentru toate insomniacele ca mine!!!!
iarasi am stat cu o chii pe tavan azi noapte..maine cu siguranta voi fi epuizata, dupa atatea nopti de nesomn; partea proasta este ca nici ziua nu pot dormi
visez tot felul de ciudatenii..abia astept sa-mi vad puiul sa ma mai linistesc si eu !

39+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Neata!
Si eu stau prost cu somnul, vreau si eu o cafea, dar n-are cine sa mi-o faca, parca as mai sta putin in pat.

37 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Si eu treeaza....nu am dormit 2 nopti inainte de cezariana...si de cand sunt in spital dorm fix de la 4 dim la 7 dim....Si asa in conditiile in care-mi dau somnifere...canci...nu ma dovedeste nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata doamnelor,sunt sotul cristinei (cris307), multumim pentu incurajari !!!
Fetele sunt bine si speram ca vineri sau sambata sa fim acasa.Cu pozele e mai greu deoarece internerul merge foarte prost asa ca doar cand vom ajunge acasa vom posta !
Felicitari proaspetelor mamici si galerie de trei persoane pentru cele ce urmeaza sa nasca!

Criss 39
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

sa plec acasa....sau sa mai stau???A?A?A?A?A?A?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

sa plec acasa....sau sa mai stau???A?A?A?A?A?A?

Alexa, eu sunt o mamica de Ian-Feb 2009, adica urmez..
Am mai nascut o data la Euroclinic acum 2 ani si evident ca si acum voi face la fel. Si eu m-am simtit excelent si chiar mi-a parut rau cand am plecat! Au mai bagat canale noi la TV?
Cu cine ai nascut? Neonatolog la bebe este Dr.Cobac?

34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

parerea mea este sa te duci acasa..oricat de luxoasa ar fi o clinica, tot mai bine este ACASA...sa-i prezinti lui bebe casuta lui si camera, patutul..etc

39+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput