Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris poti iesi afara cate 30 minute....soarele le face bine...doar sa-l protejezi sa nu inhaleze aer rece....mergeti la baby expo? noi sambata mergem la cumparaturi cu bebe david.... azi a fost taaareee agitat..cum il punem i patut...se trezea si incepea sa scanceasca...am fost afara in parc si acum doarme...de la 6 dim ma tot tine in sah...nu-i place suzeta...ii mai bag in gurita cu putina glicerina boraxata pt ca are gurita incarcata de la lapte... la control il duc pe 26 nov....aaaa are niste bubite pe fata ca niste cosuri....dr a zis sa-l dau cu baneocin pudra... Cristina - mami de DAVID ANDREI ![]() votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
Eu l-am dat pe Antonio cu Baneocin unguent (pt ca din intamplare, il aveam in casa). Am pus unguentul cu ajutorul unui betisor pt urechi, numai pe bubite si a fost mult mai bine asa, decat cu praful... pe care il intindeam aiurea pe piele....
Noi am scapat de bubite!

Mami fericita de Sebi si Antonio
mariana28 spune:

VonHelen

Si la noi in spital cer hainute de acasa dupa nastere.
- Mi-au spus prietenele ca e bine sa ai in prima zi un piptaras, pantalonasi cu botosel si un scutec de finet si pampers.
De obicei, cer hainute de care se poate dezbraca foarte repede
atunci cand vine dr la control.
- Mai poti da un body cu maneca lunga, pantalonasi cu botosel si scutec de finet.
Eu as merge pe prima varianta pentru prima zi, apoi te orientezi tu.
Fii curajoasa!!!
Bebe sanatoas, mancacios si norocos!!!
37 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
cami_antonia spune:
fetelor
buna ziua
sunt o viitoare mamica de la odiseea de dupa voi ... adica cea de ianuari-februarie ....
am si eu o intrebare .... eu am 2 doctori .... unul la GIULESTI ... in Bucuresti .... si unul la MEDGIDIA ....
va rog daca a nascut cineva la cele doua spitale sa imi dea si mie PM sau sa imi raspunda ca sa cer si eu mai multe amanunte ....
multumesc
28+
ANTONIA IOANA
Camelia
lauramiron spune:
Mav, multumesc pentru raspuns
Deci mai acceptati abateri de la reguli cu cel mare
. Ma bucur ca ati scapat de bubite
In rest, cum mai sunteti?? Colicile au mai trecut??
VonHelen, bafta pentru maine, sa ai o nastere usoara si o refacere rapida

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
mav spune:
| citat din mesajul lui cherieactiv eli, windyyy, mav...amalia...ma gandesc la voi... ![]() Cherie 36+ Ale(xandru) |
si eu ma gandesc la tine! de fapt, la voi toate si va doresc nasteri cat mai rapide si usoare si bebei sanatosi si cuminti... dar eu nu-s nici asa bine "organizata" ca mirtha... si il mai am si pe seb cu programul lui si inca mai am ceva din rezerva de lene -cred ca s-a cuibarit in burta care inca mai atarna- si plus oboseala adunata din atatea nopti nedormite.... asa ca mi-e greu sa mai intru pe forum.....
Mami fericita de Sebi si Antonio
alra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
POATE TU!! noi,fetele de la odiseea veche, de mai-iunie 2008 te urmarim... si asteptam sa scoatem de la naftalina majoretele. Atat ca daca ceri si o barza, nu de la mine, io nu am shanse, a ajuns la mine in sapt 42 Nastere usoara, recuperare rapida, si..... mult succes, fetelor, in urmatorii 20 de ani! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
hahaha, nu ai idee, exact la tine si incantatiile tale ca sa vina barza ma gandeam azi de dimineata! (mai mult in ideea "da doamne ca sa nu ajung ca cleo"
eu ma straduiesc sa stii: am schimbat lenjerii, dau cu aspiratorul in sufra si garaj si vreau sa spal wc de jos. deci potential pentru mers la spital ar fi
mersi mai, sunteti niste dulci cu toatele

ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
mav spune:
| citat din mesajul lui carmendu buna seara fetelor, azi a venit din spital. suntem bine. bebe victor e un voios si ma bucur nespus de mult ca a hotarat el cand sa vina pe lume. insa mami are dureri mari de sani. am febra laptelui. sunt tari, cu galme si canalele infundate. au incercat asistentele in spital sa-mi desfunde canalele, durerile sunt de nedescris, m-au muls din 2 in 2 ore asa ca va dati seama ca somnul meu e dat uitarii. sunt asa de amortita de durere si oboseala ca mi-e greu acasa sa dau indicatii cine ce si cum sa ma ajute..... cand ma redresez cu somnul, va mai scriu si o sa va pun si niste poze. felicitari alexa, bravegirl, cris, nature si nebunica. sa aveti bebei sanatosi si fara colici, sa aveti laptic care sa vina usor si canalele desfundate. alexa- n-am apucat sa-ti fac galerie. te pup , iubita. ![]() nebunica- baieteii nostri cu aceleasi nume s-au vorbit sa se nasca in aceeasi zi. alra- iti multumesc ca le-ai anuntat pe fete. keep in touch, baby. 39+ Victorpozele noastre |
bine ati venit acasa! pune-l pe victor la un san, monteaza-ti pompa la celalalt san, in acelasi timp pune-ti comprese calde pe ambii sani si roaga-l pe sotul tau sa te ajute cu mulsul. e mult mai usor sa mulgi "celalalt" san, exact cand suge bb, ai sa vezi ca vei reusi sa-ti golesti sanii... si in doua-trei zile vei fi ok.
VonHelen spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspuns si pentru incurajari !
nu-mi vine sa cred ca acum scoateti majoretele pentru mine![]()
39+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Amalia spune:
Cherie
esti o dulce! Ce putin a mai ramas si la tine...maine-poimaine vorbim de alaptat si iesit afara cu bebe!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Am vazut poze noi in albume...Nebunica-Zapacica si Criss sa va traiasca minunile mici! Sunt dulci foc puiutii!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)