Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

babyzapi eu zic sa nu iti faci griji....si al mine cand a venit dr de familie a zis ca dupa ce ii cade buricutul sa ii pun pana la 1 luna 2 pampers...o sa mai vad astazi ca mergem la consulattia la medlife....cea inclusa in nastere...sa auzim si parerea lor dar am inteles ca nu e grav.

te pup

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Ca de obicei, eu m-am trezit la 11:30, am papat si am stans un pic prin casa.
Alexa, nu mai fii supi, ce faci pana la urama pleci cu bebe acasica?
Bravegirl, imi pare rau de problema ta cu hemoroidul...maine vei pleca acasa cu printesica si sper sa te simiti mai bine

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, imi pare rau de problema puiutului tau.Trebuie sa ai incredere in medici, ca se va rezolva repede
Am o prietena care a nascut acum 1 an si jumatate un baietel cu aceeasi problema, i-a pus cateva luni cate 2 pampersi si apoi si-a revenit.

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Oceanborn si la mine AMR 10 zile...Cate kg zici ca ai luat?
Eu de la 58 am ajuns la 80kg, burta n-am mai masurat-o , dar am vreo 115 cm si...ca si tine am pus pe picioare si fund, eu totusi sper sa fie si umflate.
Sanatate sa fie ca... scapam noi de kg!

37 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Monicus

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

O zi buna va urez burtici si mamici!

Amalia ma bucur ca te-am putut ajuta cu Infacolul. Ti-am trimis un PM.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai da azi nu naste nimeni?? hai ca e 20 e zi rotunda si usor de tinut minte, bagati mare!

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mai da azi nu naste nimeni?? hai ca e 20 e zi rotunda si usor de tinut minte, bagati mare!

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

POATE TU!!

noi,fetele de la odiseea veche, de mai-iunie 2008 te urmarim... si asteptam sa scoatem de la naftalina majoretele. .
Atat ca daca ceri si o barza, nu de la mine, io nu am shanse, a ajuns la mine in sapt 42 .

Nastere usoara, recuperare rapida, si..... mult succes, fetelor, in urmatorii 20 de ani!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor nu mai am cale de intoarcere!!! maine in jur de ora 12:00 ma opereaza...

intrebare(si va rog sa nu radeti): sotul meu trebuie sa le dea asistentelor cateva hainute ca sa-l imbrace pe bebe, sa nu stea in scutecele de la maternitate..si nu prea ma pricep ce sa-i pregatesc, tinand cont ca in maternitate e f cald..
restul gentii ramane la mine ca altfel se ratacesc cica...nu stiu cum sa procedez..trebuie oare sa pun si un prosop si paturica in sacosica separata ..sau doar hainute si pampersi..si ce hainute????
HELP!

39+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Malinas, eu am scos-o afara pe Rebeca imediat ce-am iesit din spital. Medicul mi-a indicat doar sa ma feresc de aglomeratii, asa ca ne plimbam doar in parc......fara magazine, fara strazi aglomerate, nu pe trotuarele de pe marginea soselei, adica nu aproape de gazele masinilor etc

Mi-am facut si eu bagajul pentru maternitate, desi mi se pare inca ireal Abia saptamana viitoare marti ma duc la doctor sa vedem ce si cum. Abia astept!!
Ieri a venit si mobila in camera printesei, deci e gata totul, o asteptam cu mic, cu mare Rebeca i-a dus deja cateva plusuri de la ea, ca a spus ca e prea goala camera Caterinei

Vroiam sa intreb fetele cu copilasi mai maricei acasa, Dandusa, Diana21, Mav, Lorena, Amalia.....cel mare si-a continuat somnul normal, fara proteste ca vrea si el cu voi?? Adica, cum dormiti??
La noi, fiecare are camera ei, Rebeca doarme in camera ei singura si n-as vrea sa schimb lucrul asta, ca ne-a luat ceva timp si nervi sa ajungem aici Am vrut sa pun patutul bebelinei initial la noi in dormitor, macar pana imi revin eu cu operatia......insa Rebeca mi-a spus ca si ea vrea sa doarma cu mine Asa ca n-am ce face, bebe va dormi la ea in camera, insa eu voi dormi cu ea ....sper doar sa nu ma trezesc cu Rebeca in pat cu mine noaptea

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

Sebi mai doarme din cand in cand cu noi in pat (bine ca avem loc, ca-i patul destul de mare), desi dintotdeauna el a dormit singur in patul lui, in camera lui. Nu putem sa-l refuzam cand ne roaga sa-l primim si pe el... e tot puiul nostru, chiar daca-i mai maricel.
A inceput cu alinteala de cand eram eu cu bb in burta... in luna a 8-a. Partea buna e ca nu si-a facut un obicei; accepta sa doarma si singur; doar cateodata il apuca....
Ma rog, cred ca-i mai important ca si "copilul cel mare" sa se simta iubit si in siguranta... chiar daca pt asta incalcam putin regula...

Mami de Sebi si Antonio

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput