Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa.1983 spune:
Momentan sunt tot aici...astept un piciorush de doctor....

Multumesc de sfaturi
Diamisha
.....va zic imediat

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
Amalia spune:
Neata burticute si mamicute!
Ma rog..neata era cand ne-am trezit noi pe la 5 si ceva de colici..
Anes substanta activa din Infacol este "simeticona" si se regaseste si in Sab Simplex. Noua ne-a venit ieri comanda de Infacol (apropo, multumesc inca o data Fluturasha pentru site-ul ala..a venit comanda in 3 zile lucratoare, cu posta romana, adusa de postarita la usa!
). Am inceput administrarea lui, dar trebuie sa astept cateva zile sa vedem efectele..probabil peste vreo saptamana pot sa va spun daca are sau nu efect. Momentan, are niste crize de colici de ti se rupe sufletul..plange si cate o ora intreaga neconsolat...nu poate sa apuce nici tzatza, nu merge nici plimbat, leganat, etc..si de fapt, nu plange...tipa ingrozitor mititelul
.
Cu ragaitul merge relativ usor. Il pun pe umar si-l bat cu palma pe spate si in cateva minute scoate aerul. Am reusit manevra si tinandu-l pe picioarele mele, pus pe spate, cu o mana ii sustineam capul si corpul mai sus, si cu una ii bateam usor spatele, Asa mi-a aratat doctora neonatolog la spital si merge.
Anes uite aici un site al protectiei copilului unde gasesti toate actele de care ai nevoie pentru depunerea alocatiei, trusoului...etc, cu tot cu formularele aferente: www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=282" target="_blank">http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=282
Sper sa va foloseasca!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
caterinas spune:
Multumesc celor care au raspuns la problema mea, cu DBP prea mare. Aseara am fost la ginecolog ca numai la asta ma gandeam. Rezultatul este ca TOTUL ESTE BINE. A gresit doctorita de familie. Are DBP-ul 88 mm. Cand mi-a zis imi venea sa-i iau in brate si pe el si pe asistenta. Acum m-am linistit
34+
Andrei
oceanborn spune:
Alra![]()
iti place muzica mea , ha?...basii sunt pasii mei de urs pe gresie![]()
..si sotul..dragul de el..imi zice ca din spate nici nu se vede ca-s gravi...hehe, ca nu m-am ingrasat ca alte cunostinte de ale noastre in per sarcinii...etc...da' eu tot nu-l cred
..macar ma minte frumos...cred ca ii e frica de mine de ma complimenteaza asa...![]()
Niciodata n-am avut probleme cu greutatea, burti, celulita si alte cele...si ma mir ca schimbarile astea nu au efect puternic asupra mea...nu-s disperata de ele...inca sper ca o sa-mi revin..disperarea poate o sa apara in cazul in care n-o sa reusesc sa scap de surplusuri..
38+
Thomas 
leeloo5979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris leeloo...am vzut pozlee cu damian...e dulcic foc...scuza-ma dar vreau sa te intreb ce problema a avut? ca si puiul meu a fost pus la aceleasi aparate...sper sa nu te superi!!!! ![]() ![]() ![]() Cristina - mami de DAVID ANDREI ![]() |
Doamne fere' dar de ce sa ma supar??? Pentru ca l-am nascut la 36 de saptamani si avea respiratie usor accelerata (s-or fi gandit ca nu-s plamanii complet dezvoltati), dar a stat la casca de cosmonaut numai prima zi, apoi oxigenul l-au bagat direct pe el sa bata, si apoi a treia zi l-au scos de la terapie intensiva si l-au dat pe patut normal, din a patra zi de viata a trecut pe laptele meu. Ideea e ca noi am stat atat in spital datorita faptului ca eu am nascut atat de devreme din cauza infectiei detectate in saptamana 35, iar pe Damian l-au bagat imediat pe antibiotic si desi culturile au iesit negative, au preferat sa il tina pentru siguranta 7 zile intregi pe antibiotic. Apoi din ziua 4 a facut icter, pe a 6 zi a facut conjunctivita (nu ma intreba cum a luat-o de la o fetita care era la 5 patuturi distanta de el). Au trecut, dupa ce s-a terminat antibioticul au vrut sa il vada pe el daca e ok, si apoi ni s-a semnat externarea. Eu am fost ok, dupa ginecolog eu puteam pleca de miercuri acasa (am nascut luni). Asta a fost...acum suntem acasa si fericiti si multumiti.
Multumim de aprecieri...

Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60
caterinas spune:
Oceanborn si eu am picioarele umflate. Pana acum cateva saptamani chiar eram mandra ca nu m-am umflat deloc. Si acum...
De asta sper ca atunci cand ma voi dezumfla o sa dispara si celulita.
34+
Andrei
nebunica-zapacica spune:
Hop si noi..
Am pus poze ale cozonacelului nostru pe contul comun..Enjoy!!
Mirtha
Multumesc frumos pentru raspuns, m-ai linistit!
Revin cand am putin timp, azi o asteptam pe moasa in vizita.
Cea mai fericita mamica
alra spune:
oceanborn si al meu zice de bine si nu cred ca e la vrajeala ca in halu in care ma port cu el nu cred ca ii arde de menajamente si complimente.
tot ce sper e sa las multe kile in spital ca cu laura lasai 5 
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
monicus spune:
Doamne ajuta! [red]leeloo5979[/re]ca totul s-a sfarsit cu bine... si ca acum sunteti acasa si sunteti sanatosi. Dumnezeu a avut grija de voi si v-a ajuta foarte mult... Sanatte multa in continuare.. si sa aveti parte de zile linistitoare si voioase...
Esti o mamica curajoasa si cu suflet tare.. tot respectul...
Te
| Citat: | ||
citat din mesajul lui leeloo5979
Doamne fere' dar de ce sa ma supar??? Pentru ca l-am nascut la 36 de saptamani si avea respiratie usor accelerata (s-or fi gandit ca nu-s plamanii complet dezvoltati), dar a stat la casca de cosmonaut numai prima zi, apoi oxigenul l-au bagat direct pe el sa bata, si apoi a treia zi l-au scos de la terapie intensiva si l-au dat pe patut normal, din a patra zi de viata a trecut pe laptele meu. Ideea e ca noi am stat atat in spital datorita faptului ca eu am nascut atat de devreme din cauza infectiei detectate in saptamana 35, iar pe Damian l-au bagat imediat pe antibiotic si desi culturile au iesit negative, au preferat sa il tina pentru siguranta 7 zile intregi pe antibiotic. Apoi din ziua 4 a facut icter, pe a 6 zi a facut conjunctivita (nu ma intreba cum a luat-o de la o fetita care era la 5 patuturi distanta de el). Au trecut, dupa ce s-a terminat antibioticul au vrut sa il vada pe el daca e ok, si apoi ni s-a semnat externarea. Eu am fost ok, dupa ginecolog eu puteam pleca de miercuri acasa (am nascut luni). Asta a fost...acum suntem acasa si fericiti si multumiti. Multumim de aprecieri... ![]() Leeloo Lacra a lui Damian http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60 |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
35+ 
AMR 5 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
monicus spune:
Multumim de poze... nebunica-zapacica[red]sunt tare dragutze.... o bijuterie de baietzel are mami si tati...
va mandriti cu el...si este un copilas pe cinste.. cum doarme el.. dragutzul de el.. ca nu iti vine sa iti ochii de la el...
Va doresc sa aveti paret numai de bucurii din partea micutzului....
Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Am pus poze ale cozonacelului nostru pe contul comun..Enjoy!! [red]Mirtha Multumesc frumos pentru raspuns, m-ai linistit! Revin cand am putin timp, azi o asteptam pe moasa in vizita. Cea mai fericita mamica |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
35+ 
AMR 5 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png