Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
mai, cica pentru desfundat canale e bun sotul - auzi si io prin vecini de chestia asta

doing what!?

doing cam ce ar trebui sa faca bebe insa mult mai puternic .
pe foarte serioaselea - stiu pe cineva care avea un san infundat si asta a fost singura solutie sa rezolve problema - asa a invatat-o asistenta, chestia asta se intampla acu vreo 20 de ani. insa l-a imbatat bine inainte cica

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

fara gluma, cand era sebi bb, am incercat si asta... caci f des mi se infundau canalele si bb sugea numai o parte din laptele din san... si ramaneam cu pietre in san, era f raaau....
da' sa stiti ca nu prea s-a priceput sotul... il incomodau, dintii...... tot bb era "meseriasu"!
carmen, mai bine incerci sa rezolvi cum am scris in mesajul anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

mai da azi nu naste nimeni?? hai ca e 20 e zi rotunda si usor de tinut minte, bagati mare!

ALRA 37+

POATE TU!!

noi,fetele de la odiseea veche, de mai-iunie 2008 te urmarim... si asteptam sa scoatem de la naftalina majoretele. .
Atat ca daca ceri si o barza, nu de la mine, io nu am shanse, a ajuns la mine in sapt 42 .

Nastere usoara, recuperare rapida, si..... mult succes, fetelor, in urmatorii 20 de ani!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

hahaha, nu ai idee, exact la tine si incantatiile tale ca sa vina barza ma gandeam azi de dimineata! (mai mult in ideea "da doamne ca sa nu ajung ca cleo" )

eu ma straduiesc sa stii: am schimbat lenjerii, dau cu aspiratorul in sufra si garaj si vreau sa spal wc de jos. deci potential pentru mers la spital ar fi

mersi mai, sunteti niste dulci cu toatele

ALRA 37+

hihihi, am mutat noptierele, am impins si patu, mergeam de 2-3 ori pe zi la piatsa, si luam cate 5-6kg. Nik. La control: col inchis, lung. Cap mobil. . .
dar la a2a nashtere e mai usor, mai repede, uterul deja e antrenat etc. Cel putin asha ma incurajez.
si pana atunci fara numarrr...
cine mai doreshte, cine mai pofteshte...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

BraveGirl felicitari!!!!! Pana la urma totul a fost bine cu voi!

Criss, bravo mami, felicitari! BB a venit cand a vrut el!

Alexa am citit pe nerasuflate povestea ta! Desi uneori lucrurile par ca ne depasesc, in final ele se intampla foarte firesc si parca atunci cand se intampla avem si puterea sa trecem peste ele! Iar la final, faza cu copilul fetita in loc de copilul baiat...dementiala !

carmendu, bine ai revenit!

Mamicilor, voi cum ati procedat cu depunerea actelor pt. trusoul copilului? Stiu ca la primarie tb. mers. Altceva mai trebuie sa primim...alocatie ceva?? Eu n-am depus nici un act pana acum. Sper ca nu este tarziu!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

sper ca ti-au raspuns fetele.... ca eu habar n-am... sotul meu a rezolvat chestiile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

heheee, col moale, dilatatie 2-3cm luni saptamana asta
asa ca sanse sa o comit ar fi.

ALRA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

buna fetelor

am fost si noi la eco, bebe are 3063gr, in pozitie craniana

s-a cam jucat el in burta la mami, de a reusit sa-si puna cordonul de gat, larg, cred ca stie ca o sa vina zapezile, si sa aiba si el fular sa nu ii fie frig.

Azi am facut si testul de nonstres e totul ok, colul e inca inchis dar scurtat, la eco marti avea 15mm.

Eu in schimb nu mai am rabdare deabia astept sa imi vad minunea.
Retete de rupt apa, gen munca pe rupte, nu prea mai am chef sa fac, ca sunt obosita azi, am condus de la 9;30 la 15;00, de mai aveam putin si adormeam la volan, norocul meu ca masina e hidramata, se conduce cu un picior si un deget, daca e lenea mare

Ana 37+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Bine ai venit acasa Carmendu
In 2 zile o sa iti treaca problemuta cu sanul....nu ai ce sa faci...mult garmastan...si muls...muls...muls, si la mune a fost la fel doar ca dupa aceea am mai avut o problema...ma dureau sfarcurile ingrozitor iar garmastanul aproape ca nu isi mai facea treaba si atunci am facut 2 zile de `cura` cu bephanten...adica dadeam cu bephanten pe un sfarc si o zi nu ii mai dadeam sa suga din tatisoara aia, doar o mulgeam. Se pare ca trece mult mai usor daca nu este molflolita de gurita bebelusului. Iar acum ma simt foarte bine, chiar ma gandeam ca am cumparat 2 ct de garmastan si nu am inceput decat una...asa ca nu mai am ce face cu ea..

Acum sunt foarte multumita ca dorm noaptea...toata noaptea cu exceptia timpului cand ii dau papa si o schimb...insa dimineata pana la pranz avem activitate...de maine o sa o scoatem afara, pana acum am tinut-o doar la geam...va pup dulce si ma duc ca ter sa plecam la dr avem programare la 5...

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

alra mama vino si pe la mine sa faci curat, poate poate....

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

mar ysa, povestete-ne si noua cum a fost cu nasterea, si de ce pana la urma ai facut cezariana, desi vroiai normal....sunt tare curioasa

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Simona si noi avem aceeasi "problema", numai ca eu nu am perceput-o asa...si nimeni nu ne-a spus ca ar fi o problema. Bebe Luca a stat cu capul in jos de prin luma a 7-a si de la nastere am remarcat si eu fontanela mare si capsorul tuguiat. Capul se poate modela, in functie de cum il pui sa doarma...sa nu-l lasi numai pe o anumita parte, iar fontanela se va inchide in timp. Nu-ti fa probleme ca l-ai putea apuca tu in vreun fel in care sa-i dauneze, ca nu ai cum! Pupici lui bebe Mihaita! Radu cum se comporta cu el? E incantat?

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

von helen

felicitari alexa, cris, bravegirl pentru bebei, m-am uitat la poze sunt foarte frumosi

eu sunt de parere ca oricum orice bebelus este cel mai frumos cadou pe lumea asta, asa ca nu mai conteaza altceva...oricum ei se schimba de la o zi la alta in prima luna de viata

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput