Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 10
oceanborn spune:
Neatza!

Madutza

VonHelen

Bafta maine fetelor, va tin pumnii sa decurga toate bine si sa va tineti minunile cat mai repede in brate!!!!!

IuliaCospy raspunsul meu e identic cu al celorlalte fete. bineinteles ca poti trimite linistita sms.
Bertha sa -ti traiasca copilasii!!sunt niste dulci!!!!!!!

BraveGirl si tie printesa scumpa!!!
Carmendu bine ai revenit!
Poze, poze!!!
Babyzapi pup solduletul lui Raphael!tin pumnii ca la urmatorul control sa fie toate bune!!!!
Mi-am masurat si eu burta. 116cm
...kilograme 16!!!!!!!!!am pus turbat in ultima perioada...si cand imi amintesc ca eram ingrijorata la inceputuri ca nu reuseam sa pun la loc nici ce slabisem in prima perioada...oricum...de la piept in sus nu m-am ingrasat...bratele le am la fel ca si inainte in schimb fundul
si picioarele...
Caterinas apropo...celulita mi-a invadat picioarele!!sper ca dupa nastere sa reusesc sa scap de ea...
mie gleznele mi se umfla parca din ce in ce mai tare..ieri am umblat putin cand am ajuns acasa aveam 2 bile...umflaturi la glezne...dupa vreo 2 ore de stat in pat cu picioarele in sus si-au revenit ca prin minune..nu de tot dar nu mai erau la fel...
amr 10 zile...nu pot sa cred...au inceput telefoanele de cateva zile mama, soacra, prietenele...toate una si una cu presimtiri..vise etc...asa-mi inchid telefonul de nu se vad cu tot cu presimtirile lor!!!!
38+
Thomas 
criss703 spune:
Buna dimineata, am reusit sa put poze cu printesele lui tata!O zi buna va doresc tuturor!
Criss
39
http://community.webshots.com/user/criss703
Alexa.1983 spune:
ALINA...stai sa numar programele..
cate erau acum 2 ani???....
si mie imi place aici...deja ma simt ca acasa...
e chiria cam mare....dar macar NU sunt singura aici...e mare gasca....cam multe femei ptr gusturile mele![]()
Oceanborn
ce emotie...10 zile....ce repedeeee o sa se duca...
VonHelen mersi de sfat....astept sa vad cine vine cu actele...si poate ma uit frumos si ma mai tine...
DAR sunt groazniiiiiic de multe nasteri aici azi....marti seara erau 5 bebei in camera acolo la ei.....aseara nu mai aveam loc sa-l "parcam" pe al nostru.....![]()
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
Madutz spune:
Carmendubine ati revenit acasa sanatosi! Trebuie sa fiti in al noulea cer, nu
? Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de mkinunea voastra! Multa bafta cu alaptatul, nu prea am cum sa te ajut cu sfaturile deocamdata
!
Sot de Bravegirl
multumim de descrierea amanuntita a conditiilor de la Euroclinic - foarte incurajator pentru cine urmeaza sa le xeperimenteze
! Sanatate multa mamicii si numai bine!
Alexa da-o incolo de depresie
! Uite aici sa te mai inveselesti 

! Si eu zic sa mergeti acasa daca sunteti bine - arata-i baiatului Bucurestiul
!
VonHelen, Mariana ma primiti si pe mine in clubul insomniacelor
? Off, si eu mai am 1 luna
! Si toata lumea imi zice "dormi acum, ca dupa ..... ![]()
"!
Multumiri speciale fetelor la al 2-lea bb sau care au nascut deja pentru postarile pretioase 

!
Madi
35+ Papadia 
oceanborn spune:
Criss si sotul
sa va traiasca printesa dulce!!!!Criss iti lucesc ochiiii!!!!
.
am vazut si pe bebe de Simona1402
si de Nebunica
. sa va traiasca bebeii!!! niste frumosi toti!!!
asta da, Odisee cu cei mai frumosi bebei!!!!
Alexa
, inca n-am emotii
, ce stiu eu ce ma asteapta...mai bine asa..
am uitat sa va zic...alaltaseara am experimentat si eu 2 contractii dureroase...nu foarte dureroase dar niste dureri nemaisimtite pana acum...burta nu era la fel de betonata ca la cele BH dar am avut dureri in partea de jos a burtii. cand am simtit am inceput sa urmaresc ceasul...dupa a doua care a fost la vreo 20 min de la prima am adormit bustean![]()
38+
Thomas 
diamisha spune:
Neatza, ladies!
Alexa, am intrat special pentru tine sa-ti spun sa NU te duci acasa, daca nu esti bine stabilizata, adica daca te mai doare burta rau...acasa nu te poate ajuta nimeni, tu esti cea care trebuie sa manevreze copilul tot timpul, ridica-l, aseaza-l, schimba-l, spala-l, etc...Ideea este ca, atat timp cat ai inca dureri mari, toate aceste manevre iti vor amplifica durerea...daca nu trebuie neaparat sa pleci, sfatul meu este sa mai stai o zi...
Cezariana este, totusi, o operatie importanta, inainte le tineau 5 zile in spital pe femeile care nasteau asa...
Daca esti ok si te misti usor, daca deja ai inceput sa te ocupi tu exclusiv de bebe, atunci e ok sa te duci acasa...sa stii ca nu e usor in prima zi acasa, cred ca au mai scris niste fete despre aceasta zi...eu n-am plans deloc in spital, dar din secunda in care am ajuns acasa, am dat drumul la fantana arteziana, nu ma mai puteam opri...si ma durea inca foarte tare, abia ma ridicam din pat sau din fotoliu, iar cand o asezam sau o ridicam din patut, era cumplit de dureros...
Sa iei decizia corecta si pentru copil, dar si pentru tine.
Diana, mami de Sonia
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Mi-am masurat si eu burta. 116cm ...kilograme 16!!!!!!!!!am pus turbat in ultima perioada...si cand imi amintesc ca eram ingrijorata la inceputuri ca nu reuseam sa pun la loc nici ce slabisem in prima perioada...oricum...de la piept in sus nu m-am ingrasat...bratele le am la fel ca si inainte in schimb fundul![]() si picioarele...Caterinas apropo...celulita mi-a invadat picioarele!!sper ca dupa nastere sa reusesc sa scap de ea... |
mmm, asta-i muzica ce-mi place! mai ziceti fetelor sa ma faceti sa ma simt bine in nemernicia mea
eu sunt disperataaaa

am luat 15 kile, amor de mi vida tot insista ca am burta mult mai mare ca la laura si ca o sa dau jos mult la nastere da nu cred pana nu vad! cand vad??!!! cand??!!!
ieri mi s-a batzait crunt in burta si aseara aveam burta tare si contractii BH si ... niente. ce sa mai fac? trag de mine si fac chestii in casa atata cat ma lasa inima si plamanii (obosesc repede din cauza tahicardiei) si tot nimic.
alexa, nu ai depresie ai "baby blues" - apare la cateva zile dupa nastere si e din cauza caderii hormonilor. trece repede, maine esti ca scoasa din cutie.
otilia, si la noi la spital sunt cazi cu bulbuci tot pentru calmarea durerilor pana in epidurala. odata montata epidurala nu te mai duci in cada. nu nasti in apa nici aici.
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
simona_1402 spune:
Alexa - super poveste!!! Ne mai descretim si noi fruntile. Sa iti traiasca bebele, sa fiti fericiti!!

Criss - felicitari mamico - gata, a venit minunea

VonHelen, Madutza, facem si noi galerie 

Avem si noi o mica problema - pt ca BB a stat mai bine de o luna cu capul infipt in oasele bazinului are craniul putin deformat, este tuguiat - frontanela este larg deschisa si in general oasele craniului sunt putin departate - se simte si la mana. Mai are cineva asa? Dr a zis ca nu tb sa ii fac nimic, ca isi va reveni de la sine (sper, ca altfel am un bb frumusel). Pana una alta insa imi este putin teama sa il ating pe cap, se simt f bine zonele moi si cred ca ii voi tine caciulita, macar una subtire, mereu pe cap - imi da mie mai multa siguranta cand il manevrez. Altfel nu avem nici o problema demna de luat in seama. A avut o usoara infectie in spital, care nu se manifesta, a iesit doar la analize si am facut tratament cu antibiotic cateva zile. Si mai avem o usoara anemie (13,1 in loc de 14) pt care ii dau Fe. De externat ne-am externat fix cu greutatea de la nastere - 2,700.
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
lauramiron spune:
Fetelor, eu simt ca o iau razna de la atata nesomn
Noaptea insomnii, am belit ochii pe pereti pana spre ora 3 dimineata, si la 6.30 am fost sus.....ziua nu pot sa dorm de felul meu, sunt ca o zombie
Durerile si amorteli, uuufff nici nu mai vorbesc. Si ma gandesc cu groaza ca starea asta se va amplifica dupa ce nasc, ca doar n-oi avea eu norocul de o bebelina care sa doarma toata noaptea
Deci va inteleg si sunt alaturi de voi VonHelen, Mariana, Madutz si celelalte insomniace
Alexa, ce-ai hotarat? Pleci sau mai ramai o zi in spital? Eu tind sa-i dau dreptate Diamishei, desi eu am vrut sa scap cat mai repede de spital, am stat 5 zile si am zis ca daca mai stau o zi ma apuc de batut asistente si personalul spitalului
. La tine insa conditiile sunte altele, asa ca profita!
Vorbiti de celulita, si eu m-am umplut pe picioare
Si nu stiu zau daca mai scap de ea, aveam eu ceva si inainte de sarcina, dar acuma sunt monstruoasa, nu ma pot uita in oglinda
Sunt imensa, am pus 18kg pana in prezent, iar burta acuma am masurat-o....116cm. Am depus mult in ultimele 3 saptamani si am o foame continua, si as manca numai tampenii care ingrasa rau![]()
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara