Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
julax spune:
Oana,felicitari pentru printesa.Mara a fost si una din optiunile noastre la un moment dat...
Gina,sanatate multa!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Gata! In sfarsit am reusit sa pun pozele de la Sf. Andrei.
Le puteti vedea in "Poze Razvan, mami si altele".
Multumesc mult, Iulia, acum e mai bine, doar ii mai curge nasul si din cand in cand mai tuseste. Pupici multi Ioanei, lui Alex si tie! 

Va pup! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori) 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
Gina,frumoase poze,ce simpatici erau toti,cum se uitau la tort
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
julax spune:
Mai facem album cu piersicutele de Craciun?Sau e prea devreme?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete
bulinuta27 spune:
am revenit si noi ..a fost super vreme..soare cald, frumos..am pus poze noi in albume
julax pup fata ..si eu astept album de Craciun sa vedem daca dragutele de anasia, norocuta or sa aiba timp 
map multumesc mult de urari 
oanaalex super felicitari 

..eu mi-am dorit doi copii: Rares si Mara..
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Buli,
si de la noi.Slaba activitate pe aici.Vin sarbatorile de iarna,se intelege...il cautati pe Mos
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete
emiliapop spune:
Julax
si Map
multumesc pentru urarii!!!
Noi suntem bine am revenit acasa si inca mai desfacem bagaje si remobilam o camera ca sa putem separa piticii pentru somnul de pranz.
Cam slabutza miscarea cu scrisul pe aici ....chiar asa ati plecat chiar toate dupa mos?![]()
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
crissa71 spune:
Pup fetele...mi-e tare dor de voi...dar nu mai am timp de nimic...
Parca s-a scurtat timpul atsa...parca a intrat la apa....
Va sarut pe toate..n-am apucat sa citesc din urma...imi pare rau..promit ca revin dupa ce citesc ....
Noi suntem binisor....am fost raciti...rau...acum suntem fornaiti si infundati...suntem satui de siropuri....etc...etc...
Am si eu 2 probleme...
1.a luat cineva dintre voi aparat de aerosoli? E bun la ceva?!
2.de imunitate ce le mai dati?!!!Eu i-am luat Imunoroal junior...si am impresia ca nu-l tolereaza deloc....sau poate a fost o coincidenta..desi nu cred...mi-a vomitat de cateva ori...in anumite zile cand ia-m dat!!Poate ca l-am combinat cu calciul odata?!!Dar atunci ar fi trebuit sa vomite de fiecare data..nu?Nu stiu...
Dar sambata am avut un botez...eram asa fericiti..ca iesim si noi...mergem la chef....ne socializam....nici nu gatisem nimic ca de mergeam acolo la masa..si a trebuit sa ne intoarcem acasa.. ca a inceput sa vomite...In ziua aia ii dadusem Imuno...si Ca pe la pranz....
Sau are rosu-n gat si Imuno e o.k?Parca mi s-a parut putin o amigdala rosie...
Voi ce ziceti...
Insistam pe imuno...ca mi-a palcut mie de el...are si echinaceea si tinctura de propolis care-i buna pt. giardia...!!!
Offfff....
Va sarut pe toate, va doresc sanatate multa la toti!
Si astept pareri si sfaturi...
pupici
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissa71 Pup fetele...mi-e tare dor de voi...dar nu mai am timp de nimic... Parca s-a scurtat timpul atsa...parca a intrat la apa.... Va sarut pe toate..n-am apucat sa citesc din urma...imi pare rau..promit ca revin dupa ce citesc .... Noi suntem binisor....am fost raciti...rau...acum suntem fornaiti si infundati...suntem satui de siropuri....etc...etc... Am si eu 2 probleme... 1.a luat cineva dintre voi aparat de aerosoli? E bun la ceva?! 2.de imunitate ce le mai dati?!!!Eu i-am luat Imunoroal junior...si am impresia ca nu-l tolereaza deloc....sau poate a fost o coincidenta..desi nu cred...mi-a vomitat de cateva ori...in anumite zile cand ia-m dat!!Poate ca l-am combinat cu calciul odata?!!Dar atunci ar fi trebuit sa vomite de fiecare data..nu?Nu stiu... Dar sambata am avut un botez...eram asa fericiti..ca iesim si noi...mergem la chef....ne socializam....nici nu gatisem nimic ca de mergeam acolo la masa..si a trebuit sa ne intoarcem acasa.. ca a inceput sa vomite...In ziua aia ii dadusem Imuno...si Ca pe la pranz.... Sau are rosu-n gat si Imuno e o.k?Parca mi s-a parut putin o amigdala rosie... Voi ce ziceti... Insistam pe imuno...ca mi-a palcut mie de el...are si echinaceea si tinctura de propolis care-i buna pt. giardia...!!! Offfff.... Va sarut pe toate, va doresc sanatate multa la toti! Si astept pareri si sfaturi... pupici Cristina si Ciprian(11.07.2006) |
Cristina, noi am luat aparat pt aerosoli. Cand avea Daria un an si ceva, parca, a racit si sforaia ingrozitor, respira numai pe nas. Dupa tratamentul cu aerosoli a fost ok. Acum eu nu stiu daca ala si-a facut efectul sau i-ar fi trecut oricum...
Pt imunizare eu ii dau Imuno baby si il tolereaza bine.
Super naspa faza cu botezul... Si eu sunt la fel: ma gandesc cu 2 luni inainte cu ce ma imbrac, nu fac de mancare (in ziua aia, nu timp de 2 luni!) si abia astept distractia... Imi imaginez ce dezamagita ai fost.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Ioanna (5.07.2006) si