Piersicutze de iulie-august 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Buli noi venim in 2 saptamani.Phillip de-abia asteapta sa mearga la serbarea de la gradi din Romania, Rebecca sa zboare cu avionul, Luca n-am idee iar eu am emotii.

Salut toate fetele si La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimul timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

babee si rares abia asteapta sa plecam..sa 'megem budapesta'..imini muteeee , 'zanie si apada'..mergem la salzburg..abia astept . stati si in buc?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

mai fetelor unde umblati toate pe ceata asta?
nu mai scrie nimeni..era asa o livada vorbacioasa si acum ...

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

mai fetelor unde umblati toate pe ceata asta?
nu mai scrie nimeni..era asa o livada vorbacioasa si acum ...

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Sa stii ca si pe mine ma apuca nostalgia dupa vremurile alea... Trec zile intregi si nu mai scrie nimeni nimic. Cand ne-am intors de la Snagov ma gandeam ca nu voi reusi sa tin pasul cu voi si de multe ori bantui singura pe aici :(
Eu sunt data peste cap rau de tot de povestea unei mamici de la "clopotei de ian-feb 2008", unde intru eu (avandu-l pe Victor "incadrat"). Uitati si voi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128728&whichpage=1. Dumnezeule!
In alta ordine de idei, noi suntem bine, asteptam Mosul (in fiecare zi Daria il pomeneste, desi a inteles ca e un "nene batran care tine copiii pe picior si baga mana in sac dupa jucarii sau betze").
Va pupam si va invitam in livada cat mai des!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupicei multi mamicute si piersicute dragi,

este de prisos sa ma mai scuz ca iar nu am mai aparut deloc dar sincer nu mai am cand. Nu stiu cum sa impart mai bine timpul intre cei doi pitici, spalat, calcat, curat, plimbari, fel si fel de programari. Si asta in conditiile in care o am si pe mama la mine si ma ajuta cat se poate de mult...insa cat este ziulica de lunga nu prea stam niciuna dintre noi.

Este adevarat ca am mai avut mult de munca si cu definitivarea unor formalitati: luni vom merge la notar sa semnam pentru cumpararea unui apartament. Este spatios, bine impartit, arata foarte bine. Vom pierde insa privelistea, de unde stam acum vedem Alpii in toata splendoarea lor... dar asta este. Ne mutam mai la tara un pic dar undeva unde ajunge inca metroul (este vital pentru noi sa ajungem la munca in oras cat mai repede). Asa ca din feb ne vom muta si noi la casa noastra. Bine va fi partial a noastra, pana o vom termina de achitat va fi si-a bancii 10 ani dar tot a noastra va fi. Am primit o surpriza neasteptata din partea socrilor si iata ca reusim sa avem "casuta" noastra.

LUca si Robert sunt bine sanatosi, se iubesc. Robert il distreaza pe Luca si rade de-l vine sa-l papi. Luca este un mic Piedone, tinde spre 10 kg. Cu toate astea este foarte mobil, se intoarce de pe burta pe spate si invers, pedaleaza nevoie mare. De ieri a inceput sa pape si morcovel cu cartofel (normal ar fi numai unul dar se cam constipa asa ca am ales si cartof). Merg cu el la fizioterapie mereu. In ianuarie mergem iar la clinica sa vedem ce mai spun medicii de caput si daca va fi nevoie sa punem casca pentru a i se indrepta caputul.

Sambata mergem la niste prieteni ai unor prieteni si va veni Mos Nicolae la copilasi. Vom merge numai cu Robert dar abia astept sa vedem cum reactioneaza. In ultimele zile l-am pus si pe Luca in fundulet cate putin si asa-i place. Este asa o veselie in casa cu amandoi copilasii, ma topesc dupa ei. Si de aia nici nu-mi vine sa-i las. Cand ne vom muta vomface o camera de oastept/lucru si acolo va ramane computerul montat mereu asa ca ma voi putea strecura mai repede ca acum sa citesc si sa mai scriu cate putinel.

Cu Robert incerc si eu sa joc diverse jocuri, ba sa construim, ba sa desenam, ba jucam fotbal, aliniem masini insa de multe ori se plictiseste repede

Pupici multi de toti si fug ca azi mai am inca de citit ceva pentru luni la notar.

Monica si gasca ei vesela.

Mergi la inceput

doniro uff ce caz
map tare bine imi pare ca ai scris, chiar imi era dor de voi

noi maine plecam la munte pe la pranz sper, dupa ce termin eu pe aci trebrile, sa il serbam pe soctu din dotare asa ca va pup si va doresc un weekend placut!

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

N-am mai intrat de foarte mult timp,am mai citit de cateva ori,dar nu reusit sa raspund.siazi am facut la fel,pana acum.in primul rand
La multi ani,Emilia!!!Sa fii fericita
Oana,cred ca a fost ceva telepatic,ca am intrat cand te-ai gandit la noiNu prea a mai fost activitate pe aici,nici eu nu prea stau bine cu timpul si uite asa...Ioana creste pe zi ce trece (mai am poze noi la semnatura,daca vreti sa ne vedeti),dar e mai temperamentala decat Alex si trebuie sa-i acord atentia cuvenita.Alex e si el simpatic foc,repeta tot ce spunem,mai greu cu papa,dar e ok.T-am admirat calitatea fotografiilor,sunt facute de un profesionist?Si Alex e un adevarat cavaler
Doniro,trista relatare,e cuplit sa fii legat la ochi intr-un moment cheie din viata.
Buli,wd placut!
Map,Babee,Gina,Anasia,Stefania, pe toate si pe cele pe care nu le-am numit,sper sa intru mai des.
Maine seara vine Mosul Nicolae,nu uitati sa fie curate ghetutele
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Bulimulti ani sotului si distractie faina si mie imi este tare dor de voi toate si sper ca pe viitor sa nu mai lipsesc atata. pupam si pe Bulinel

Emilia multi ani si sanatate!

Iulia pupam toata trupa

Va dorim o zi de Mos Nicolae minunata, sanatate si bucurii! Cadouri multe si clipe liniste, pline de lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Bulinutza, Julax pozele sunt facute la un studio dintr-un supermarket. Pe aici cam sunt peste tot. Mersic de aprecieri

Map ma bucur ca sunteti bine toata trupa. Cam asta ma asteapta si pe mine

Doniro pupam familionul.

Am o veste proaspata...ia uitati-va la semnatura.....se pare ca-i facem lui Alex o surioara. In rest toate bune cu sarcina numai ca eu sunt rupta de oboseala dupa drumul la Chicago. Inca nu am asiggurare si medic aici asa ca fac naveta odata pe luna dar e groaznic de obositor.

Pupam toata livada si sper sa apara cat mai multe mamici sa scrie.

Oana 16+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti?

Noi suntem bine, Razvan mai e putin racit, dar e pe trecute.

Ati fost cuminti? A venit Mos Nicolae la voi? Ca la noi a venit, mai ales la Razvan, normal.

N-am mai apucat sa intru pentru ca am fost tare ocupata la serviciu si acum urmeaza o perioada tot asa, pana la vacanta pe care abia o astept. Pe 19 este ultima zi de serviciu si ma mai intorc pe 5 ianuarie la serviciu. Abia astept!

O sa pun poze de la ziua lui Razvan, de Sf. Andrei in "Poze Razvan, mami si altele". Copiii s-au distrat grozav, am pus chiar si lumanati, chiar daca nu se pun de obicei la onomastica si le-am aprins de vreo 5 ori, ca sa sufle toata lumea.

Acum va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput