Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
julax spune:
Cristina,imi pare rau ca nu v-ti distrat,cred ca de abia ati asteptata.am patit-o si noi o data la o nunta,dar a fost mai rau,c aam stat toata noaptea la spital,caci vomita fara incetare.of,nivci nu vreau sa-mi amintesc
1.Nu am luat aparat de aerosoli,deci nu pot sa ma pronunt.Rau nu cred ca ii face ,oricum.
2.Nu ii dau nimic pentru imunizare,doar multe fructe si morcov
Deocamdata a racit usor o data,dar ma gandesc sa-i dau Osscilococcinum o doza pe saptamana.Nu am inceput inca ,tot zic ca de luni...![]()
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
anasia spune:
consi,n-am mai ajuns la intalnire cu cr Culcer, am avut o urgenta in familie;
julax,sigur, nici o problema, mi-ar placea un album de Craciun; o sa astept pozele pe contul comun, cu titlul poze Craciun 2008ca sa nu le incurc cu altele, ca am mai sters din ele;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
oanaalex spune:
Raluca mersic pt feliicitari. Sper sa nu se schombe culoarea caruciorului![]()
Cristina nu stiu ce sa-ti zic ca eu nu-i dau nimic lui Alex pt imunizare. Aerosolii sunt cumva humidifire. Daca da eu folosesc pe timp de iarna tot timpul la Alex in camera iat in caz de raceala, care de obicei la noi insemna muci, ii adaug in apa ceva de la vapo wick si ii face super bine.
Maine trimit si eu poze pentru albumul de Craciun.
Pupam livada.
Oana
17+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
Ramoon spune:
salutare fetele!
Oanaalex,felicitari! sa fie ce vreti voi! si eu as mai vrea un fratior pt Timi dar can nasoale vremuri...
Pupici la toate fetele nu prea am mai apucat sa citesc din urma k nu mai am timp de nik cu munca asta...
eu deobicei apar cand am o problema
ca vreau sa va cer parerea.
as vrea sa va intreb daca ale voastre piersicute au avut vreodata ceva viermisori sau oxiuri (cred k asa le zice). eu banuiesc ca are Timeea si nu-i iese la copro, i-am facut vreo 4-5 si ies ok, acuma nu k vreau neaparat sa-i iasa dar eu cred k ar esi simptome, adica se scarpina des la nas, nu prea a luat in greutate in ultimele luni, are acum 10,700 kg eu cred k a si stagnat + k un beietel cu care ne jucam in vara a avut giardia.
voi stiti cumva de metoda aia cu carpa neagra? cica sa-i stergi la fund noaptea pe la 3-4 (k atunci ies) cu o carpa neagra la fund si daca ramane alb unde ai sters inseamna ca au...zice lumea...eu am facut si intr-adevar a ramas alb numai k nush daca e mit sau realitate
va pup
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
crissa71 spune:
Doniro, Julax,Ooanalex:pupici multi...multumesc pt. raspunsuri!
Oricum nu i-am mai dat Imunoroyal de-atunci...vad ca e bine...n-a mai vomat....cred ca de la combinatia celor doua era...ar fi trebuit sa las ceva timp intre ele....
Acum avem putini mucisori si stranutam de zor....sper sa nu racim iarasi....Continuam acum doar cu Septilin...
Mi s-a recomandat si Bronhovaxom..citesc si de Isoprinosine...care ar fi tot cam acelasi lucru...dar uite ca e decembrie si n-am catadictisit sa-i dau pana acum...iar astea se dau de prin august, septembrie ca sa-si faca efectul acum...Deci...sa i le mai dau?!!!
Cu intrebarile astea ma framant de 2 luni..deci puteam sa i le dau pana acum...si era poate mai imunizat pt. lunile urmatoare..ianuarie..februarie...mai ales ca mergem si la gradi..!!!Offffffffffffffff.....
OOanalex:felicitari !!!!Sa fie cu noroc, si sa ai o sarcina usoara!Pupici multi!
Ramoon:si noi avem aceleasi simptome...de mai multe luni....nu dispera...si noi am facut copro de 6-7 ori pana a iesit giardia...Trebuie sa prinzi ciclul de viata al oualelor astora scarboase....care e destul de dificil de prins....Eu i-am mai dat in decursul timpului...Helmiflores.A avut pofta mai multa de mancare...
Acum ca mergem la gradi..iar a inceput...cu mancarimi la fundulet si cercane....
Ca sa n-o mai chinui cu copro..da-i si tu din astea naturiste...daca ai incredere in ele...Ar mai fi Giardinofit in combinatie cu Tinctura de propolis(astea se mai recomanda pe aici...si citisem undeva ca si Culcer tot tinctura o recomanda!).
Pe de alta parte...a venit aici in vara un medic pediatru care e plecat in Germania de 30 de ani...si mi-a zis ca astia-s nebuni de pe-aici ca recomanda produse naturiste la copii asa de mici...ca in Germania nici nu poate fi vorba de ele..se da Zentel...si toate celelalte medicamente pt. copii!!
Deci???!!Te-am bagat in ceata..asa-i?!!!Ei asa sunt si eu...de cel putin o jumatate de an cu viermisorii astia!Eu cred ca-i mai dau o tura de tinctura...si mai spre primavara vara o sa-i dau si Zentel pana la urma!!
Hai pupici la gagici....
Ne auzim mai tarziu....
Slaba miscarea pe-aici....
bulinuta27 spune:
fetele pe mailul comun o sa trimita sabina un mail...daca aveti timp va rog sa intrati sa va uitati..e ceva ce incercam sa facem
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Ramoon spune:
Consi, mers mult de raspuns. Hai ca sunt la munca si raspund repede asa...k eram curioasa de rasp.
Eu am fost la med . de fam. si zicea k nu vrea sa-I dea asa degeaba, doar ca banui eu ceva, pt. k sunt foarte toxice pt. ficat, pe de alta parte pediatra stiu k imi zicea o data ca ar trebui sa aibe si alte simptome, bube la gura, alte cestii vizibile. Si ca in mod normal e bine sa le dam zentel dar nu mai mult de 1 data pe an, numai k daca toata lumea zice k e asa de toxic parca nu-mi vine sa-i dau asa…Astea naturiste sunt ok, k rau nu au ce sa-i faca nu?
va pup
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
julax spune:
Fetele,m-ati cam pus pe ganduri cu viermisorii astia...si Alex se scarpina des la nas si parca e usor iritat in jurul gurii,cat despre pofta de mancare
.I-am facut o data acum vreo luna analize ,nu i-a iesit nimic si m-am gandit ca asa o fi.Dar ...
Ramoon,nu stiam de metoda cu carpa neagra,dar zic si eu ca omul,n-ai incercat la tine sa vezi daca iese la fel?![]()
Anasia,esti draguta ca rezolvi cu albumul de sarbatori
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
norocuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulinuta27 am revenit si noi ..a fost super vreme..soare cald, frumos..am pus poze noi in albume julax pup fata ..si eu astept album de Craciun sa vedem daca dragutele de anasia, norocuta or sa aiba timp ![]() |
Julax, bulinuta
Da, sunt incantata sa aud...sunt si eu pe aici, mai bine de o saptamana am actualizat si paginuta piersicutelor cu ultimele poze de la Oanaalex, michella78, gina
. ..dar nu am apucat sa mai scriu. Am fost in minivacanta cu capritele mele, ne-am revenit, de maine incep din nou scoala...Anasia
banuiesc ca ai sters din pozele mai vechi, asa-i?!
nicomico spune:
hello hello
slabutza miscare pe aici, dar am un feeling ca dupa sarbatori iar nu vom vea timp sa citim
noi suntem bine - bogdan sta in fundulet si rade tot timpul, bianca e vesela si ea dar are fff multa personalitate si a observat ca daca tipa obtine ce vrea pentru ca are un tignaaaaaaal de zile mari 
acum daca ii zicem nu mami...incepe sa tipe

ma innebuneste efectiv, nu stiu cum o sa reusesc eu sa o mai educ daca ma amnipuleaza in felul asta
in rest incerc sa fac fata tutror problemelor si ne pregatim sa plecam la munte de craciun
am mari emotii sincera sa fiu pentru ca vom merge toti 4 in masina si vom dormi si in aceeasi camera ( iar bogdan e obisnuit sa adoarma singur, iar ba=ianca vorbeste jua de ora inainte de culcare![]()
![]()
![]()